View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 563 of 2253 FirstFirst ... 6346351355355956056156256356456556656757361366310631563 ... LastLast
Results 14,051 to 14,075 of 56303

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odje pricamo o igri reprezentacije imas drugi topic o navijacima
    Last edited by DIDI; 25-03-11 at 22:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja zavrsih na zapad... Utakmica prelosa, rezultat preodlican.
    Padose i Uzbeci!

p.s. Batko mlatko.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene su ovi Uzbekistanci pozitivno iznenadili ,strsno fina ekipica,disciplinovana,koja ne dozvoljava rivalu neko gospadarenje terenom,a jos su i oni bili bez najboljih igraca.
    Ne znam zasto je Simon bio na klupi,mozda da bi Cico vidio kako to ide bez njega s obzirom da nece biti u protokolu za Bugare.Ali,koliko god ga mi kritikovali,osjetilo se kad je usao da je klasa koje namamo mnogo,i mozemo se ljutit mi na njega,da je petljavina i sve to,ali,falice on protiv Bugara mnogo...
    Drincic samo malo da uhvati kontinuitet i bice to stara forma brzo...
    Savic "stub".
    Grbic me nije bas previse odusevio,ali eto,za debi nije lose,moze se malo vise vracat u odbranu,a ne ala Burzo ili CR,izgubis loptu pa posmatras.
    Zao mi je sto ga i Beco ne bucnu ono na kraj...
    Sve u svemu,korisna provjera,mada ce sve to drugacije izgledat u junu siguran sam.
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ne znam zasto je Simon bio na klupi,mozda da bi Cico vidio kako to ide bez njega s obzirom da nece biti u protokolu za Bugare.
    Tako je. To je glavni razlog inače je njegovo mjesto zagarantovano i sigurno bi, da nije suspendovan protiv Bugara igrao od prvog minuta pogotovo zato što ni Vučinić ni Jovetić nijesu igrali.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moja formacija za Bugarsku, obzirom da nema Vukcevica, bi izgledala ovako:

5-3-2, sa wing back-ovima

Bozovic;Jovanovic, Dzudovic, Basa, Savic, Pavicevic; Kascelan, Drincic, Jovetic; Beciraj, Vucinic.

Fancy, a?
    Last edited by Recordare88; 25-03-11 at 22:57.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Moja formacija za Bugarsku, obzirom da nema Vukcevica, bi izgledala ovako:

Bozovic;Jovanovic, Dzudovic, Basa, Savic, Pavicevic; Kascelan, Drincic, Jovetic; Beciraj, Vucinic.
    Tesko da ces vidjeti zajedno ovu poslednju trojicu od prvog minuta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Tesko da ces vidjeti zajedno ovu poslednju trojicu od prvog minuta...
    Warum nicht ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzudovic je suspendovan.
    A za Zverotica bi moralo biti mjesta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzudovic je suspendovan.
    A za Zverotica bi moralo biti mjesta
    Uups,shteta. Ok onda, Elsad mjesto Dzudovica, ide na zadnjeg veznog, i igra se 4-4-2 diamond, sa Jovetom kao ofanzivnim veznim. Centralni vezni Drincic i Kascelan mesari, poluspic Beciraj i CF Mifa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tesko da ce to proc bez Cicovog ljubimca Boskovica i zamjenika kapitena mr. zuti karton Pekovica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tesko da ce to proc bez Cicovog ljubimca Boskovica i zamjenika kapitena mr. zuti karton Pekovica
    Pekovic ili Kascelan potpuno je isto.

A forsiranje Boskovica je jedini Cicov potez koji zaista ne razumijem. Mada, mislim da ce odustati od njega kad dodje Joveta, nema od kog drugog, obzirom da je Beciraj sada mnogo bolji igrac nego prije (iako i dalje tvrdim da je precijenjen )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pekovic je objasnio neke stvari na "Vembliju" dosta je koristan i mislim da treba da igra sigurno,mislim da Cico dijeli moje misljenje znaci igrace definitivno...
    A Beciraj ce ipak poceti sa klupe i u to sam ubijedjen,bez ako se sto ne daj boze iskomplikuje s povredama....pu pu pu

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kako sam ja nešto bio umislio da Zverotić takođe ima parne žute kartone. Inače, čim je ušao donio je kvalitet više. Iznenađuje me što nije bio starter.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Kako sam ja nešto bio umislio da Zverotić takođe ima parne žute kartone. Inače, čim je ušao donio je kvalitet više. Iznenađuje me što nije bio starter.
    I mene isto.
    A sto je bilo s Novakovicem,zna li se?
    Sto se tice Kascelana,ipak je bolje da ulazi u drugo kad protivniku ponestane snage da "grinja" kida lopte,presinguje,sto jako dobro radi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sto je problem sa malim Grbicem, po meni je decko vrlo dobro odigrao. Jes da je malo sebican, ali se odma' vidi da ima stofa za fudbal. Pa nasi, dok on nije usao u igru, skoro da nisu mogli da pridju golu Uzbekistanaca. Mislim, kada vam u veznom redu igraju 4 trkaca iliti defanzivna vezna onda i ne mozes mnogo bolje ocekivat, al' ajd' sad. Jos kad su u napadu tromi Djalovic i danas losi Beciraj, to ne moze bas na najbolje izac'. Delibasic se takodje nije bas proslavio, ali mislim da nije gori izbor od Djalovica jer koliko god da mi je mio, on jednostavno nema kvalitet za startnih 11. No, s obzirom da smo igrali bez 3 najbolja igraca + Simon koji je igrao zadnjih 15-ak minuta, nije ni ovo lose, posebno zbog cinjenice da ni cini mi se 6. utakmicu zaredom nismo primili gol. A Vukcevic je pokazao koliko je bitan igrac za nas u manevru i da ce mnogo faliti protiv Bugara, iako cemo tada vjerovatno imati spremnog Jovetica . Takodje, mislim da je Savic pokazao i dokazao da mora biti izbor prije Bataka za startnih 11, nadam se da Kranjcar to vise nece ni dovodit u pitanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, nemojte zaebavat, bez Pekovica nisu ista ekipa. Covjek trci, i grabi tih lopti ka' blesav. Cico zna to, i zato ima povjerenja u njega.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da je Kranjcar potcijenio Uzbekistan kad je izveo onakvu postavu u kojoj sredina nikave veze nije imala sa napadom,i bukvalno.Maltene 4 igraca istog tipa i u napadu dva spica koji igraju na snagu i brzinu.Nije dovoljno,a Uzbekistancima svaka cast,pokazali su da su jedna fina pozrtvovana,svjesna svojih limita ali borbena i odgovorna ekipa i kako smo igrali zasluzili smo da nam daju jedan iz kontre.Medjutim nista strasno,igrali smo kuci prijateljsku protiv slabasnog rivala i kad je ako ne sad prilika za raznorazna takticka esksperimetisanja i pojedinacno isprobavanje igraca.Da smo igrali u punom sastavu utakmicu za bodove oni ne bi ispod tri komada primili minimum,ako ne i vise.Sigruno da je jedna utakimca pjeske odradjena i da ce to sve biti dobro kad bude trebalo.
    Savic mi je bio neobicno nesiguran danas ali ni on ne moze svaku odigrati bez greske.
    Batak kikser,bio,ostao.
    Drincic dokazana klasa.
    Djalovic ima kvaliteta,bojim se ne za najveci nivo ali polako.
    Beciraja skoro nista nije islo danas ali je pokazao da je jedna ozbiljna opcija u napadu.
    Simon je jedna konstanta ove ekipe.
    Delibasica sam na sav glas psova sto onamo nije dao gol nego je probao loptu za Zverotica,kardinalna greska.
    Sa Grbicem polako ne treba ga odma napadat da ga ne ubijemo u pojam.Nije bilo dobro ali je pokazao po ko zna koji put da umije da igra fudbal.Malo vise discipline i a malo manje grca i bice odlcino.Treba nam igrac njegovog tipa.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Mislim da je Kranjcar potcijenio Uzbekistan kad je izveo onakvu postavu u kojoj sredina nikave veze nije imala sa napadom,i bukvalno.Maltene 4 igraca istog tipa i u napadu dva spica koji igraju na snagu i brzinu.Nije dovoljno,a Uzbekistancima svaka cast,pokazali su da su jedna fina pozrtvovana,svjesna svojih limita ali borbena i odgovorna ekipa i kako smo igrali zasluzili smo da nam daju jedan iz kontre.Medjutim nista strasno,igrali smo kuci prijateljsku protiv slabasnog rivala i kad je ako ne sad prilika za raznorazna takticka esksperimetisanja i pojedinacno isprobavanje igraca.Da smo igrali u punom sastavu utakmicu za bodove oni ne bi ispod tri komada primili minimum,ako ne i vise.Sigruno da je jedna utakimca pjeske odradjena i da ce to sve biti dobro kad bude trebalo.
    Savic mi je bio neobicno nesiguran danas ali ni on ne moze svaku odigrati bez greske.
    Batak kikser,bio,ostao.
    Drincic dokazana klasa.
    Djalovic ima kvaliteta,bojim se ne za najveci nivo ali polako.
    Beciraja skoro nista nije islo danas ali je pokazao da je jedna ozbiljna opcija u napadu.
    Simon je jedna konstanta ove ekipe.
    Delibasica sam na sav glas psova sto onamo nije dao gol nego je probao loptu za Zverotica,kardinalna greska.
    Sa Grbicem polako ne treba ga odma napadat da ga ne ubijemo u pojam.Nije bilo dobro ali je pokazao po ko zna koji put da umije da igra fudbal.Malo vise discipline i a malo manje grca i bice odlcino.Treba nam igrac njegovog tipa.
    Nije ih potcijenio, nego je isprobavao tim bez simona, koji nece moci da igra protiv bugara... Mada do tada ce vuchinic i jovetic biti spremni, tako da se vjerovatno simonovo odsustvo nece toliko o$etiti...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako nam je ono tim i igra za Bugare i za bilo koga onih prvih 45 minuta bolje da nas nema.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Ako nam je ono tim i igra za Bugare i za bilo koga onih prvih 45 minuta bolje da nas nema.
    Ono je opcija bila za danasnju utakmicu jer je htio da proba tim bez Simona i Dzuda a znamo zashto na prijateljskoj nije bilo Vuchinica, Damjanovica i Jovetica...
    Tako da rachunaj Stevana i Mirka u prve protiv Bugara, Damjanovic ce kao i Beciraj vjerovatno bit zamjena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Što se mene tiče ja sam sasvim zadovoljan. Igrali smo čvrsto, opet nijesmo primili gol, nijesmo baš imali kreativnosti u napadu, ali znamo ko nam je sve falio u napadu. Bilo je to sasvim OK izdanje. Igrali smo vrlo čvrsto, žestoka smo ekipa, grdno se varaju svi oni koji misle da su ovi rezlultati slučajnost.

Sa istom ovakvom igrom nećemo primiti gol ni od Bugara. A u napadu, što napravimo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Bravo za momke,bitno da se pobijedilo ..

Montenegro vs Uzbekistan - Higlights (Friendly International 25 mart `11)

Izjave nakon utakmice Montenegro vs Uzbekistan : Zlatko Cico Kranjčar i Simon Vukčević...
    Last edited by Montenegrino-CT; 26-03-11 at 06:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Naravno, kad se poslije generalno loše igre postigne gol u zadnjim minutama meča nekako ti je srce puno i utisak značajno popravljen. Ono što mi se sviđelo i pored, opet kažem, loše igre kod momaka je zalaganje i tu se, jednostavno, nema što zamjeriti. Nedostatak majstora (pogotovo Mirka) u timu se itekako osjeti. Napad je bio previše odsječen od sredine jer nije bilo nikoga da to poveže u sredini a navikli smo da Mirko to radi sa svojim majstorijama. Zato je po meni Kranjčareva greška bila u tome što od samog početka nije pružio šansu Grbiću jer je drugačije kad imaš na raspolaganju 90 minuta da se pokažeš i 40. U tih 40 pri rezultatu 0:0 i sigurnom odbranom Uzbekistana stvara se veći pritisak na debitanta je se boji da ne pogriješi i da hoće da se dokaže. To govorim zato što nije bilo potrebe igrati sa onako opreznom formacijom na početku što se i pokazalo. Grbić je inače, poslije početnih grešaka kad je prešao na lijevu stranu potvrdio potencijal. Milo mi je zbog Simona jer mu je tačno trebao ovaj gol. Batak? Samo neka je zdravo. Savo = mašina

Čuh za mladu reprezentaciju. Nevjerovatno je da ekipa koja igra egal sa Franscuskom i Portugalom remizira sa Andorom. E moj Vlaisavljeviću...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da neces izbacat full utakmicu ?
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    da neces izbacat full utakmicu ?
    Crna Gora vs Uzbekistan (snimak utakmice)

Prvo poluvrijeme:
    http://www.megaupload.com/?d=0WZ37A8N

Drugo poluvrijeme:
    http://www.megaupload.com/?d=TTJNRB8J

Page 563 of 2253 FirstFirst ... 6346351355355956056156256356456556656757361366310631563 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)