Ja zavrsih na zapad... Utakmica prelosa, rezultat preodlican.
Padose i Uzbeci!
p.s. Batko mlatko.
odje pricamo o igri reprezentacije imas drugi topic o navijacima
Last edited by DIDI; 25-03-11 at 22:34.
Ja zavrsih na zapad... Utakmica prelosa, rezultat preodlican.
Padose i Uzbeci!
p.s. Batko mlatko.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Mene su ovi Uzbekistanci pozitivno iznenadili ,strsno fina ekipica,disciplinovana,koja ne dozvoljava rivalu neko gospadarenje terenom,a jos su i oni bili bez najboljih igraca.
Ne znam zasto je Simon bio na klupi,mozda da bi Cico vidio kako to ide bez njega s obzirom da nece biti u protokolu za Bugare.Ali,koliko god ga mi kritikovali,osjetilo se kad je usao da je klasa koje namamo mnogo,i mozemo se ljutit mi na njega,da je petljavina i sve to,ali,falice on protiv Bugara mnogo...
Drincic samo malo da uhvati kontinuitet i bice to stara forma brzo...
Savic "stub".
Grbic me nije bas previse odusevio,ali eto,za debi nije lose,moze se malo vise vracat u odbranu,a ne ala Burzo ili CR,izgubis loptu pa posmatras.
Zao mi je sto ga i Beco ne bucnu ono na kraj...
Sve u svemu,korisna provjera,mada ce sve to drugacije izgledat u junu siguran sam.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Moja formacija za Bugarsku, obzirom da nema Vukcevica, bi izgledala ovako:
5-3-2, sa wing back-ovima
Bozovic;Jovanovic, Dzudovic, Basa, Savic, Pavicevic; Kascelan, Drincic, Jovetic; Beciraj, Vucinic.
Fancy, a?![]()
Last edited by Recordare88; 25-03-11 at 22:57.
Deserve's got nothing to do with it.
Dzudovic je suspendovan.
A za Zverotica bi moralo biti mjesta![]()
Tesko da ce to proc bez Cicovog ljubimca Boskovica i zamjenika kapitena mr. zuti karton Pekovica![]()
Pekovic ili Kascelan potpuno je isto.
A forsiranje Boskovica je jedini Cicov potez koji zaista ne razumijem. Mada, mislim da ce odustati od njega kad dodje Joveta, nema od kog drugog, obzirom da je Beciraj sada mnogo bolji igrac nego prije (iako i dalje tvrdim da je precijenjen)
Deserve's got nothing to do with it.
Pekovic je objasnio neke stvari na "Vembliju" dosta je koristan i mislim da treba da igra sigurno,mislim da Cico dijeli moje misljenjeznaci igrace definitivno...
A Beciraj ce ipak poceti sa klupe i u to sam ubijedjen,bez ako se sto ne daj boze iskomplikuje s povredama....pu pu pu
Kako sam ja nešto bio umislio da Zverotić takođe ima parne žute kartone. Inače, čim je ušao donio je kvalitet više. Iznenađuje me što nije bio starter.
Dick Laurent is dead!
Ne znam sto je problem sa malim Grbicem, po meni je decko vrlo dobro odigrao. Jes da je malo sebican, ali se odma' vidi da ima stofa za fudbal. Pa nasi, dok on nije usao u igru, skoro da nisu mogli da pridju golu Uzbekistanaca. Mislim, kada vam u veznom redu igraju 4 trkaca iliti defanzivna vezna onda i ne mozes mnogo bolje ocekivat, al' ajd' sad. Jos kad su u napadu tromi Djalovic i danas losi Beciraj, to ne moze bas na najbolje izac'. Delibasic se takodje nije bas proslavio, ali mislim da nije gori izbor od Djalovica jer koliko god da mi je mio, on jednostavno nema kvalitet za startnih 11. No, s obzirom da smo igrali bez 3 najbolja igraca + Simon koji je igrao zadnjih 15-ak minuta, nije ni ovo lose, posebno zbog cinjenice da ni cini mi se 6. utakmicu zaredom nismo primili gol. A Vukcevic je pokazao koliko je bitan igrac za nas u manevru i da ce mnogo faliti protiv Bugara, iako cemo tada vjerovatno imati spremnog Jovetica . Takodje, mislim da je Savic pokazao i dokazao da mora biti izbor prije Bataka za startnih 11, nadam se da Kranjcar to vise nece ni dovodit u pitanje...
Ljudi, nemojte zaebavat, bez Pekovica nisu ista ekipa. Covjek trci, i grabi tih lopti ka' blesav. Cico zna to, i zato ima povjerenja u njega.
DICIOTTO
Mislim da je Kranjcar potcijenio Uzbekistan kad je izveo onakvu postavu u kojoj sredina nikave veze nije imala sa napadom,i bukvalno.Maltene 4 igraca istog tipa i u napadu dva spica koji igraju na snagu i brzinu.Nije dovoljno,a Uzbekistancima svaka cast,pokazali su da su jedna fina pozrtvovana,svjesna svojih limita ali borbena i odgovorna ekipa i kako smo igrali zasluzili smo da nam daju jedan iz kontre.Medjutim nista strasno,igrali smo kuci prijateljsku protiv slabasnog rivala i kad je ako ne sad prilika za raznorazna takticka esksperimetisanja i pojedinacno isprobavanje igraca.Da smo igrali u punom sastavu utakmicu za bodove oni ne bi ispod tri komada primili minimum,ako ne i vise.Sigruno da je jedna utakimca pjeske odradjena i da ce to sve biti dobro kad bude trebalo.
Savic mi je bio neobicno nesiguran danas ali ni on ne moze svaku odigrati bez greske.
Batak kikser,bio,ostao.
Drincic dokazana klasa.
Djalovic ima kvaliteta,bojim se ne za najveci nivo ali polako.
Beciraja skoro nista nije islo danas ali je pokazao da je jedna ozbiljna opcija u napadu.
Simon je jedna konstanta ove ekipe.
Delibasica sam na sav glas psova sto onamo nije dao gol nego je probao loptu za Zverotica,kardinalna greska.
Sa Grbicem polako ne treba ga odma napadat da ga ne ubijemo u pojam.Nije bilo dobro ali je pokazao po ko zna koji put da umije da igra fudbal.Malo vise discipline i a malo manje grca i bice odlcino.Treba nam igrac njegovog tipa.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ako nam je ono tim i igra za Bugare i za bilo koga onih prvih 45 minuta bolje da nas nema.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Što se mene tiče ja sam sasvim zadovoljan. Igrali smo čvrsto, opet nijesmo primili gol, nijesmo baš imali kreativnosti u napadu, ali znamo ko nam je sve falio u napadu. Bilo je to sasvim OK izdanje. Igrali smo vrlo čvrsto, žestoka smo ekipa, grdno se varaju svi oni koji misle da su ovi rezlultati slučajnost.
Sa istom ovakvom igrom nećemo primiti gol ni od Bugara. A u napadu, što napravimo....
Bravo za momke,bitno da se pobijedilo ..
Montenegro vs Uzbekistan - Higlights (Friendly International 25 mart `11)
Izjave nakon utakmice Montenegro vs Uzbekistan : Zlatko Cico Kranjčar i Simon Vukčević...
Last edited by Montenegrino-CT; 26-03-11 at 06:46.
da neces izbacat full utakmicu ?
AJMO CRNA GORO !!!
Crna Gora vs Uzbekistan (snimak utakmice)
Prvo poluvrijeme:
http://www.megaupload.com/?d=0WZ37A8N
Drugo poluvrijeme:
http://www.megaupload.com/?d=TTJNRB8J
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks