1-0 za Maltu.
25min trop igra . Bez ikakve vizije , 2 pasa spojili nismo .
BISOGNA VINCERE !
meni samo nije jasno na koju foru ljudi i dalje drze vlajsavljevica kao trenera mlade reprezentacije? namaju ni igru, ni rezultate, a on jos uvijek tu...
Spava li Grgur sa ovim Grbićem možda?
Komentar nakon jednog prodora: 'Vragolasti Grbić, uvijek pun ideje, pun vica. Pomalo nestašan i nemiran duh ali to valjda ide jedno sa drugim.'
"And if they didn't believe me, they believe me now."
u zivotu se ovako ne smorih
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Ja jesam više puta, ali nijednom nije bilo tokom gledanja fudbalskog meča.
Ocekivana "ljepota" utakmice. Mi bez par bitnih igraca, bez vizije. Dusa klasicna. Ka' da su na trening izasli.
DICIOTTO
Oe!![]()
Sprc! Stvarno nas oce!![]()
DICIOTTO
O Crna GoroooŠto fali, rutinski odrađen meč, isprobane razne opcije. Grbić nije loš, mada malo je igrao u grču. Batak penalčina žešća. Ostali u odbrani standardno dobri. Drinčić pokazao da je klasa. Bećo i Đalo borbeni do kraja. Milo mi je zbog Simona, konačno ga ubode.
To je ona "kombinacija" sto spominju Varvari oko javnog servisa, djurkovica, grgura i ostalih!!Mora da se nadoknadi finansiranje raznoraznih puteva , roljanja i gladi koji imaju doticni iz gnojnog servisa!!
ps.
Grbic stvarno nije los, malo u pocetku izgorio u zelji ali bice dobar cini mi se!!Inace dosadna utakmica kao sto sam i ocekivao!!Raznorane probe, kombinacije itd a komsije borata vazda nezgodne!!
il Capitano!
![]()
Bez Vučinića,Vukčevića ili Jovetića jednostavno nema gola pa da igraju protiv nas sa foruma:-) a bez Baše nema ni jake odbrane i to ne zbog toga što su ostali igrači loši (izuzev Bataka koji je trebao crveni da dobije) nego nemaju psihološku snagu ni upola koliko su fizički jaki!!!Ako povedemo protiv Bugara dobijamo 100% ali se plašim da nemaju snagu za preokret!!!Ufatiše noćas posle gola u zadnjih 3 minuta ka mećava a do tada teško da se šansa napravi...
deuscroix
Bataka zaista niko ne voli, bice zato sto pojma nema. Hendikepirani neigranjem kljucnih igraca koje ste vec nabrajali dosao sam do zakljucka da je onaj Djalovic sprdacina od igraca i zaista jedino uz klasu kakav je Vucinic, on svremena na vrijeme lici na fudbalskog igraca.
Momak pojma nema, sanse koje mu se ukazuju ne umije da ih iskoristi, potom pokusava sa nekakvom snagom (treba ga poslat u Libijsku ligu ako postoji) nadoknaditi sve to, a priznacemo za nas posmatrace sve to izgleda poprilicno ruzno. Fino bi bilo da se Beciraj ubaci umjesto njega, koji je sigurno bolji igrac i ne zaostaje ni kad je snaga u pitanju (jedina svijetla tacka Djalovica).
Utakmica je bila katastrofalna, sudija se pravio lud svo vrijeme i u par navrata, kljucni trenutak cini mi se tu oko 70-tog minuta, ne svira klasican penal za goste. Ko je bio na stadion znace o cemu pricam.
Navijanje je tek posebna prica, dok sa jedne strane niksicani navijaju i pjevaju svo vrijeme, s druge strane ovi ostali na celu sa varvarima piju kafe i s vremena na vrijeme kad bi ovi nasi presli centar pjevali kako zive za gol, uz naravno nezaobilaznog Beciraja.
Pekovic samo neka je zdrao.
Naravno, kad se poslije generalno loše igre postigne gol u zadnjim minutama meča nekako ti je srce puno i utisak značajno popravljen. Ono što mi se sviđelo i pored, opet kažem, loše igre kod momaka je zalaganje i tu se, jednostavno, nema što zamjeriti. Nedostatak majstora (pogotovo Mirka) u timu se itekako osjeti. Napad je bio previše odsječen od sredine jer nije bilo nikoga da to poveže u sredini a navikli smo da Mirko to radi sa svojim majstorijama. Zato je po meni Kranjčareva greška bila u tome što od samog početka nije pružio šansu Grbiću jer je drugačije kad imaš na raspolaganju 90 minuta da se pokažeš i 40. U tih 40 pri rezultatu 0:0 i sigurnom odbranom Uzbekistana stvara se veći pritisak na debitanta je se boji da ne pogriješi i da hoće da se dokaže. To govorim zato što nije bilo potrebe igrati sa onako opreznom formacijom na početku što se i pokazalo. Grbić je inače, poslije početnih grešaka kad je prešao na lijevu stranu potvrdio potencijal. Milo mi je zbog Simona jer mu je tačno trebao ovaj gol. Batak? Samo neka je zdravo. Savo = mašina
Čuh za mladu reprezentaciju. Nevjerovatno je da ekipa koja igra egal sa Franscuskom i Portugalom remizira sa Andorom. E moj Vlaisavljeviću...
Dick Laurent is dead!
odavno losiju utakmicu ne odgledah...
al eto, razveseli me gol u zadnjim minutima![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Mislim da je svima posle ove utakmice jasno koliko Vukcevic znaci za ovaj tim.
Do ulaska Vukcevica, odbrana je (lise Batka) bila solidna, sredina defanzivno ok, a ofanzivno nidje veze. Cim je usao Vukcevic gosti su mogli da prime jedno 4-5 golova u poslednjih 15ak minuta. Plus, dao je gol.
Pero Grbic me bash, ali bash razocarao, prvo ono odvratno simuliranje cim je usao, zatim svaki kontakt sa loptom potez vishe i upropastavanje akcije. Simon ubjedljivo igrac utakmice (iako je igrao samo 15 minuta), pored njega odlicni Pavicevic, Savic, Drincic i Kascelan. Beciraj podbacio, mada sam i dalje misljenja da je on precijenjeni igrac, i da nije toliki bash talenat kolikim se smatra. Zamjena Vukcevicu-to mu je najbolja uloga u timu za sada.
Penala nije bilo, bio je faul, ali van 16. Tu nam je sudija progledao kroz prste, mada, i igra gostiju je bila neuobicajeno gruba za prijateljsku utakmicu (jedan lik, zaboravio sam mu ime, je napravio par startova za koje bi sigurno dobio makar zhutiu zvanicnoj utakmici ).
Sve u svemu, zadovoljavajucih poslednjih 15 minuta, odbrana solidna, igra na rezultat na nivou. Plus, imali smo "obavezu" da napadamo, protiv Bugara (mnogo kvalitetnije ekipe od Uzbeka) mozemo mirno da se vratimo na nashu defanzivnu+kontre varijantu. Kad se sve sabere, moglo je i mnogo bolje, ali ipak je bilo zadovoljavajuce. Na kraju krajeva, i dalje bez primljenog gola, to govori dosta![]()
Last edited by Recordare88; 25-03-11 at 22:30.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks