pa o tome se i radi. Vrhunski sportista, koji je prihvatio reprezentativnu pauzu da bi igrala za CG, odlicno igra za Buducnost, i onda, pred istorijski mec - povlaci se iz trenaznog procesa.
Dakle - ili smo svi bili budale i nismo provalili da se radi o jednoj uobrazenoj rukometasici, koja bi za pare ili neki licni trip prodala ekipu u kljucnom momentu...
Ili se radi o tome da djevojci nije preostala ni jedna mogucnost zastite, jer je neko iz uprave nije shvatao dovoljno ozbiljno.
Vecina ljudi je zla
Neka se sad digne frka, pa da vide kad navijachi zaprijete bojkotom polu finala u Morachi. E onda bi upravi doslo iz guzice u glavu
Licno poznajem djevojku (naravno necu je imenovati) koja je bila jedna od talentovanijih igracica tamo, a kojoj je ovo postavljeno kao glavni uslov da se ustali u prvom timu. Prije toga, prolazila je kroz potpuno isti tretman kao ovaj shto ga ova Katarina opisuje. Prica se zavrsila tako shto je dozivjela teshku povredu, a klub nije ni prstom mrdnuo za adekvatno lijecenje.
Stoga nemam nikakvog razloga da ne vjerujem i ovoj. Pored uobicajenih razloga tipa "ko bi bio lud da upropasti sebi karijeru pred najvazniju utakmicu ako nema debeli razlog", imam i ovaj, dodatni, da ne sumnjam u njen kredibilitet i istinitost njene price.
Deserve's got nothing to do with it.
A zato je Pedja rodjeni Podgoricanin
Ovo treba sto prije rascistit, moze osim sto se odrazi na kvalitet ekipe, jos gore da utice na stanje u ekipi, sto bi bilo pogubno pred ove utakmice. Ove sezone nam je istorijska sansa da osvojimo LS, evo vec sljedece godine Djer sprema neki drim tim, uzeli nam i Jovanku...
Hvala.
Ipak, mislim da ni izlazak u medije nece biti od velike pomoci. Bice kao i sa Mrvaljevicem-smislice neshto da je diskredituju, to ce proci, ljudi ce nekoliko dana raspravljati ko je u pravu i na kraju ce svi zaboraviti.
Najbolji posao koji bi Bulatoviceva mogla da uradi je da ode iz Buducnosti shto je prije moguce, i da se na miru bavi svojom profesijom tamo gdje joj to moze biti.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=59781&page=7
Ovo je bio moj post o Mrvaljevicu. Je li se ishta promijenilo u odnosu prema vrhunskim sportistima? Naravno da nije.
Auuu .. pa sto cemo?![]()
F.C.F.
Evo sad pročitah ovu Peđinu izjavu na Vijesti i sad sam još više zbunjen. O čemu se radi ođe?? Je li moguće da je tražila ispisnicu ili je ovaj toliki nesoj da se ovako ponaša prema njoj?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ja se ne razumijem u rukomet i situaciju ali sam siguran da čim je neki političar umiješan u sport 100% je on kriv tj. vjerovatno je kompleksaš neki jer nidje ne vidim da se političari miješaju u sport a sve i kad bi se miješali to bi bio neki nenormalni spoj dvije osobe koje se razlikuju po tome što političar poltronstvom želi da dodje do rezultata a sportista svojim zalaganjem!!!
deuscroix
znaci da bi bila uspjesna rukometasca treba da legnes sa nekim iz uprave, jako zanimljiva prica, jako
zasto katarina nije u svom obracanju javnosti direktno rekla sto joj se desilo, nego se opet nagadja koji su razlozi, ako je vec propustala treninge trebala je da ide do kraj i kaze, radili su mi to i to, trazili to i to, direktno da upre prstom u krivce, a ne ovako zna se da je zaskrispalo na relaciji presjednik kluba igracica, ona kaze obraz je u pitanju, on da je trazila ispisnicu, i sto iz toga zakljuciti?????
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Prije cu vjerovat igracici koja rizikuje karijeru, nego foteljashu koji gleda samo svoje dupe da sachuva i fotelju
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks