Page 243 of 723 FirstFirst ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... LastLast
Results 6,051 to 6,075 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda nije htjela da im da ......

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by NemanjaCG View Post
    ne bi me začudilo da su pokušavali i tako nešto.. nije njoj svejedno bilo ovo reć i uradit, posebno u ovom momentu!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    nije njoj svejedno bilo ovo reć i uradit, posebno u ovom momentu!!
    pa o tome se i radi. Vrhunski sportista, koji je prihvatio reprezentativnu pauzu da bi igrala za CG, odlicno igra za Buducnost, i onda, pred istorijski mec - povlaci se iz trenaznog procesa.

Dakle - ili smo svi bili budale i nismo provalili da se radi o jednoj uobrazenoj rukometasici, koja bi za pare ili neki licni trip prodala ekipu u kljucnom momentu...

Ili se radi o tome da djevojci nije preostala ni jedna mogucnost zastite, jer je neko iz uprave nije shvatao dovoljno ozbiljno.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    pa o tome se i radi. Vrhunski sportista, koji je prihvatio reprezentativnu pauzu da bi igrala za CG, odlicno igra za Buducnost, i onda, pred istorijski mec - povlaci se iz trenaznog procesa.

Dakle - ili smo svi bili budale i nismo provalili da se radi o jednoj uobrazenoj rukometasici, koja bi za pare ili neki licni trip prodala ekipu u kljucnom momentu...

Ili se radi o tome da djevojci nije preostala ni jedna mogucnost zastite, jer je neko iz uprave nije shvatao dovoljno ozbiljno.
    ako su ove sumnje i njeni navodi o šikaniranju i traženju zaštite tačni, onda je ovo posao za policiju i tužilaštvo!!!

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ako su ove sumnje i njeni navodi o šikaniranju i traženju zaštite tačni, onda je ovo posao za policiju i tužilaštvo!!!
    Ali prvo trebamo da sacekamo da se predsjedniku kluba digne kita, i da pocne ozbiljno da shvata probleme u klubu
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka se sad digne frka, pa da vide kad navijachi zaprijete bojkotom polu finala u Morachi. E onda bi upravi doslo iz guzice u glavu

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Neka se sad digne frka, pa da vide kad navijachi zaprijete bojkotom polu finala u Morachi. E onda bi upravi doslo iz guzice u glavu
    Boli njih kita, svejedno ce napunit salu... Da im je bitan klub ne bi radili to shto su radili... Nego fino prekinut mech, pa i nek izbache tim iz ls par godina, bolje nego stoka da ostane...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Licno poznajem djevojku (naravno necu je imenovati) koja je bila jedna od talentovanijih igracica tamo, a kojoj je ovo postavljeno kao glavni uslov da se ustali u prvom timu. Prije toga, prolazila je kroz potpuno isti tretman kao ovaj shto ga ova Katarina opisuje. Prica se zavrsila tako shto je dozivjela teshku povredu, a klub nije ni prstom mrdnuo za adekvatno lijecenje.

Stoga nemam nikakvog razloga da ne vjerujem i ovoj. Pored uobicajenih razloga tipa "ko bi bio lud da upropasti sebi karijeru pred najvazniju utakmicu ako nema debeli razlog", imam i ovaj, dodatni, da ne sumnjam u njen kredibilitet i istinitost njene price.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Licno poznajem djevojku (naravno necu je imenovati) koja je bila jedna od talentovanijih igracica tamo, a kojoj je ovo postavljeno kao glavni uslov da se ustali u prvom timu. Prije toga, prolazila je kroz potpuno isti tretman kao ovaj shto ga ova Katarina opisuje. Prica se zavrsila tako shto je dozivjela teshku povredu, a klub nije ni prstom mrdnuo za adekvatno lijecenje.

Stoga nemam nikakvog razloga da ne vjerujem i ovoj. Pored uobicajenih razloga tipa "ko bi bio lud da upropasti sebi karijeru pred najvazniju utakmicu ako nema debeli razlog", imam i ovaj, dodatni, da ne sumnjam u njen kredibilitet i istinitost njene price.
    Sad ce neki ultras da ti kaze kako i on poznaje nekog iz menadzmenta, kojeg su igracice bukvalno silovale, te da i njih treba razumjeti.
    Vecina ljudi je zla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bonja the Zmaj View Post
    Sad ce neki ultras da ti kaze kako i on poznaje nekog iz menadzmenta, kojeg su igracice bukvalno silovale, te da i njih treba razumjeti.
    Tako je. Jer kad se ovakve stvari iznesu u javnost rusi se ugled "svetinje" A i ova Katarina Bulatovic nije iz PG, a Podgorica-Podgoricanima, zna se...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dugujem ti rep.

Sve sto si napisao je potpuno tacno, tako da si bar po meni ovim postom stavio tacku sto se tice ove price.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A zato je Pedja rodjeni Podgoricanin
    Ovo treba sto prije rascistit, moze osim sto se odrazi na kvalitet ekipe, jos gore da utice na stanje u ekipi, sto bi bilo pogubno pred ove utakmice. Ove sezone nam je istorijska sansa da osvojimo LS, evo vec sljedece godine Djer sprema neki drim tim, uzeli nam i Jovanku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Dugujem ti rep.

Sve sto si napisao je potpuno tacno, tako da si bar po meni ovim postom stavio tacku sto se tice ove price.
    Hvala.

Ipak, mislim da ni izlazak u medije nece biti od velike pomoci. Bice kao i sa Mrvaljevicem-smislice neshto da je diskredituju, to ce proci, ljudi ce nekoliko dana raspravljati ko je u pravu i na kraju ce svi zaboraviti.

Najbolji posao koji bi Bulatoviceva mogla da uradi je da ode iz Buducnosti shto je prije moguce, i da se na miru bavi svojom profesijom tamo gdje joj to moze biti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A oce li ostati u reprezentaciji CG to je pitanje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A oce li ostati u reprezentaciji CG to je pitanje...
    Posle ovoga, a znajuci da reprezentaciju kontrolisu isti ljudi koji vode Buducnost, ja ne bih, na njenom mjestu. Shto ce ona odluciti to ne bih znao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=59781&page=7

Ovo je bio moj post o Mrvaljevicu. Je li se ishta promijenilo u odnosu prema vrhunskim sportistima? Naravno da nije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Auuu .. pa sto cemo?
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

alo, pedja boskovic ? pa zar se moze sumnjat?

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Evo sad pročitah ovu Peđinu izjavu na Vijesti i sad sam još više zbunjen. O čemu se radi ođe?? Je li moguće da je tražila ispisnicu ili je ovaj toliki nesoj da se ovako ponaša prema njoj?
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ja se ne razumijem u rukomet i situaciju ali sam siguran da čim je neki političar umiješan u sport 100% je on kriv tj. vjerovatno je kompleksaš neki jer nidje ne vidim da se političari miješaju u sport a sve i kad bi se miješali to bi bio neki nenormalni spoj dvije osobe koje se razlikuju po tome što političar poltronstvom želi da dodje do rezultata a sportista svojim zalaganjem!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci da bi bila uspjesna rukometasca treba da legnes sa nekim iz uprave, jako zanimljiva prica, jako
    zasto katarina nije u svom obracanju javnosti direktno rekla sto joj se desilo, nego se opet nagadja koji su razlozi, ako je vec propustala treninge trebala je da ide do kraj i kaze, radili su mi to i to, trazili to i to, direktno da upre prstom u krivce, a ne ovako zna se da je zaskrispalo na relaciji presjednik kluba igracica, ona kaze obraz je u pitanju, on da je trazila ispisnicu, i sto iz toga zakljuciti?????
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije cu vjerovat igracici koja rizikuje karijeru, nego foteljashu koji gleda samo svoje dupe da sachuva i fotelju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    znaci da bi bila uspjesna rukometasca treba da legnes sa nekim iz uprave, jako zanimljiva prica, jako
    Nisam rekao da je to generalno pravilo, rekao sam da sam stopostotno siguran za ovaj jedan slucaj koji sam pomenuo, te da mi to daje razloga da vjerujem i Katarini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam rekao da je to generalno pravilo, rekao sam da sam stopostotno siguran za ovaj jedan slucaj koji sam pomenuo, te da mi to daje razloga da vjerujem i Katarini.
    da se to radi iz godine u godinu vjerovatno bi izaslo na povrsinu, evo dako vidimo ovih dana o cemu se radi
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    da se to radi iz godine u godinu vjerovatno bi izaslo na povrsinu,
    Tesko da bi tako nesto izaslo na povrsinu pored nekih ljudi!!

Page 243 of 723 FirstFirst ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)