View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 11 of 199 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast
Results 251 to 275 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Ovdje na tv da pocne da se vrti propaganda "SVI U NATO" i da stoji jedno 2 mjeseca, vec ce da skoci broj onih koji ce u NATO...

A potreban je samo slajd slika...

...da bi se covjek vratio na prvobitno misljenje... i sta je onda poenta...da zaboravljamo... e je*em ti takav narod onda...

Ne trazim da se svako sjeca svakog detalja, svake zrtve, kasapnih bombi, stradale djece, ali makar zapamtite da je NATO nesto lose, nesto od cega smo mogli stradati svi mi koji pisemo na ovu temu (osim ovih iz dijaspore sto se Crnogorce sad) i biti zbrisani sa ovog svijeta a da niko ne odgovara za to...pa jbt da vam sad puste sirenu uzbune rekli bi ste "Evo kao u doba NATO bombardovanja"

Ne zaboravljajte grom vas ubio...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jes pokvaren taj NATO masu. Mi se fino igrali klikera, mazili se peruskama od pauna i tu idilu oni pokvarili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slobo,Sadam,Gadafi
    ne zaboravite grom vas ubio...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Jes pokvaren taj NATO masu. Mi se fino igrali klikera, mazili se peruskama od pauna i tu idilu oni pokvarili.
    Reci to majki Milice Rakic
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gorostas View Post
    koristiš smrt kao politički manifest

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Slobo,Sadam,Gadafi
    ne zaboravite grom vas ubio...
    Ko ih je postavio na vlast? Rusi? Kinezi? Postavila ih je USA. Sadam im je godinama bio najveci saveznik dok je trajao rat izmedju Iraka i Irana. Mislis da Sadam nije tada ubijao po Iraku i da to oni nijesu znali? Ko je Sloba doveo? Mislis da se SFRJ razbila tek tako? Ko nas je zavadio?A zna se da je NATO=USA. Kako oni kazu, tako vecina ostalih clanova aminuje. Zato batali tu glupu demokratiju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Ajde covjece ne glupiraj se. Ljudi ginu svakog dana... sta cemo sa desetinama hiljada muslimana, albanaca nad kojima je izvrsen genocid od strane JNA i ostalih srbijanskih bandita...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Jel se ovdje prica o Albancima, Muslimanima, Jevrejima....Kinezima, Japancima ili o nama?
    I bravo "Ljudi ginu svakog dana" to je dobar izgovor...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fotograf View Post
    Ko ih je postavio na vlast? Rusi? Kinezi? Postavila ih je USA. Sadam im je godinama bio najveci saveznik dok je trajao rat izmedju Iraka i Irana. Mislis da Sadam nije tada ubijao po Iraku i da to oni nijesu znali? Ko je Sloba doveo? Mislis da se SFRJ razbila tek tako? Ko nas je zavadio?A zna se da je NATO=USA. Kako oni kazu, tako vecina ostalih clanova aminuje. Zato batali tu glupu demokratiju...
    Nato,Vatikan,Masoni
    sinoć čuh to isto na tv vijesti i da su amerikanci planirali napad na dubrovnik a ne jna :lolblue:
    da nijesu amarikanci proizveli srpsko-hrvatski nacionalizam o kome se o jadu zabavismo 20 godina na Balkanu
    rasprava što smo iz totalitarnog komunizma prešli u rat i nacionalizam je izdašna tema
    mene niko nije sa nikim zavadio,samo zivim u svojoj državi što ne smatram lošim,dapače!
    Last edited by minjo; 24-03-11 at 19:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel se ovdje prica o Albancima, Muslimanima, Jevrejima....Kinezima, Japancima ili o nama?

A ko ste to vi? Dzaba se pravis lud..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma okle. U pravu si ti. Kod nas nijedno dijete ne bi ostalo siroce i nijedna majka bez djeteta da to ne uradi NATO. Ogavna organizacija prekinula nasu igru ljubavi, postovanja i mirovne manifestacije pod geslom "gandijevski do boljeg zivota".

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

Nato,Vatikan,Masoni
    sinoh čuh to isto na tv vijesti i da su amerikanci planirali napad na dubrovnik a ne jna :lolblue:
    mene niko nije sa nikom zavisio,samo zivim u svojoj državi što ne smatram lošim,dapače!
    Dapace, mislim da ne znas sto bi rekao a zelis nesto da kazes(napises). Ne znam ko je planirao napad na Dubrovnik niti je vise bitno. Znam samo da se ovaj NATO koji stalno hvalis vazda *****nja na neke nesretnike koji ne mogu da mu barem djelimicno odgovore. Njima je bitno da nedje iskrcaju zastarjelo naoruzanje i da pokupe nesto(u ovom slucaju naftu). A sve to rade da narodu pokazu sto je demokratija. Sto ce sad kome demokratija? Drazesno zar ne?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dapace, mislim da ne znas sto bi rekao a zelis nesto da kazes(napises). Ne znam ko je planirao napad na Dubrovnik niti je vise bitno. Znam samo da se ovaj NATO koji stalno hvalis vazda *****nja na neke nesretnike koji ne mogu da mu barem djelimicno odgovore. Njima je bitno da nedje iskrcaju zastarjelo naoruzanje i da pokupe nesto(u ovom slucaju naftu). A sve to rade da narodu pokazu sto je demokratija. Sto ce sad kome demokratija? Drazesno zar ne?
    dagušče
    kazeš,amerika razbila sfrj,pa onda ne znaš i nije ti bitno..
    Priča o nafti je degutanta parodija nato protivnika.
    Čija je sada nafta u Iraku?
    Misliš da ne treba pomoći Benghaziju i drugim gradovima?
    Ne podsjećaju li te ovi Libijski gradovi koji su bili okruženi tenkovima i bombardovani na Sarajevo,Vukovar? A i govori Gadafija su taman ka Slobovi...
    Nato je neizbježan,na moru se graničimo sa Nato zemljama,na kopnu sa dvije Nato zemlje,i smatram da je spas regiona u kolektivnoj bezbjenosti članstvom u Nato.
    Last edited by minjo; 24-03-11 at 19:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

postajemo malo zaboravan narod izgleda...sramota za neke ljude ....nikad u NATO !
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

dagušče :wink:
    Priča o nafti je degutanta parodija nato protivnika.
    Ne podsjećaju li te ovi Libijski gradovi koji su bili okruženi tenkovima i bombardovani na Sarajevo,Vukovar? A i govori Gadafija su taman ka Slobovi...
    Nato je neizbježan,na moru se graničimo sa Nato zemljama,na kopnu sa dvije Nato zemlje,i smatram da je spas regiona u kolektivnoj bezbjenosti članstvom u Nato.

jes, spas je u natu, bravo...

licite mi na one ljude, kad vide da gube, predju u suprotni tabor... ili vide da je zvezda bolja pa navijaju za zvezdu...

Quote Originally Posted by kobajashi View Post
    A ko ste to vi? Dzaba se pravis lud..
    Mi, sa ove strane skadra

Ma okle. U pravu si ti. Kod nas nijedno dijete ne bi ostalo siroce i nijedna majka bez djeteta da to ne uradi NATO. Ogavna organizacija prekinula nasu igru ljubavi, postovanja i mirovne manifestacije pod geslom "gandijevski do boljeg zivota".
    Drugacije bi ti pricao da je to tvoje dijete, ili tvoj brat/sestra.
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

dagušče
    Priča o nafti je degitanta parodija nato protivnika.
    Nato je neizbježan,na moru se graničimo sa Nato zemljama,na kopnu sa dvije Nato zemlje,i smatram da je spas regiona u kolektivnoj bezbjenosti člastvom u Nato.
    Ili si ti glup ili ja. Neka bude da sam ja.. Je li USA dovela Sloba? Je li USA godinama podrzavala Sadama? Ko je godinama prodavao silno oruzje Iraku? Sto se nije Nato umijesao u SFRJ prije rata nego su cekali 4-5 godina? Da te ne pitam za sve ove zemlje koje su vec odje pominjane, sto ne reaguje a prijeko je potreban? Opet kazem USA je Nato... Suplja ti je brate prica, pomislicu da pises ispred neke politicke partije...

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

Nadjoh na jednom sajtu ovaj spisak bombardovanih zemalja od strane USA i Nato-a, ne znam koliko je tacan ali vjerovatno jeste:
    China 1945-46
    Korea 1950-53
    China 1950-53
    Guatemala 1954
    Indonesia 1958
    Cuba 1959-60
    Guatemala 1960
    Belgian Congo 1964
    Guatemala 1964
    Dominican Republic 1965-66
    Peru 1965
    Laos 1964-73
    Vietnam 1961-73
    Cambodia 1969-70
    Guatemala 1967-69
    Lebanon 1982-84
    Grenada 1983-84
    Libya 1986
    El Salvador 1981-92
    Nicaragua 1981-90
    Libya 1986
    Iran 1987-88
    Libya 1989
    Panama 1989-90
    Iraq 1991-
    Kuwait 1991
    Somalia 1992-94
    Croatia 1994 (of Serbs at Krajina)
    Bosnia 1995
    Iran 1998 (airliner)
    Sudan 1998
    Afghanistan 1998
    Yugoslavia 1999
    Afghanistan 2001-
    Libya 2011-

Svim zemljama je procvijetalo nakon bombardovanja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Drugacije bi ti pricao da je to tvoje dijete, ili tvoj brat/sestra.
    Znaci to je tvoje dijete ili tvoj brat/sestra? Jadna ti je to prica druze i nisko igranje na osjećaje ljudi preskacići ono sto je svima dobro poznato.
    Da nije NATO intervenisa i ti bi danas skaka po nekim brdima i nekoga "branio ili oslobadja" granatama koje ne ubijaju nikoga, naravno.
    Jeftina ti je prica ili bar za nekog drugog malo vise naivnog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili si ti glup ili ja. Neka bude da sam ja.. Je li USA dovela Sloba? Je li USA godinama podrzavala Sadama? Ko je godinama prodavao silno oruzje Iraku? Sto se nije Nato umijesao u SFRJ prije rata nego su cekali 4-5 godina? Da te ne pitam za sve ove zemlje koje su vec odje pominjane, sto ne reaguje a prijeko je potreban? Opet kazem USA je Nato... Suplja ti je brate prica, pomislicu da pises ispred neke politicke partije...
    svijet je naučio lekciju Balkana,intervencija je potrebna hitno i odma,kada se "demokratske vođe" dovate tenkova i aviona da smiruju narod u svojoj državi.Očigledno da je takvima potrebna intervecija iz vana,da bi pokušali da uspostave ,pa ,barem obrise demokratskog života.
    Kako objašnjavaš da nije trebalo intervenisati sada,kada je je danas vijest da je u 18.50 - Pobunjenici tvrde da je u borbama u Misurati poginulo 109, a ranjeno oko 1.300 ljudi.
    U Benghaziju ima Srpskih i Bosankih ljekara u bolnici,nijedan nije napustio Libiju.A izvještaji su da je sada tamo neizdržljivo od ranjenika koji stužu sa odbrane grada.
    Isto kako sam ja za Nato ati protiv,to je sasvim normalno,i niko tu nije lud

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

svijet je naučio lekciju Balkana,intervencija je potrebna hitno i odma,kada se "demokratske vođe" dovate tenkova i aviona da smiruju narod u svojoj državi.Očigledno da je takvima potrebna intervecija iz vana,da bi pokušali da uspostave ,pa ,barem obrise demokratskog života.
    Kako objašnjavaš da nije trebalo intervenisati sada,kada je je danas vijest da je u 18.50 - Pobunjenici tvrde da je u borbama u Misurati poginulo 109, a ranjeno oko 1.300 ljudi.
    U Benghaziju ima Srpskih i Bosankih ljekara u bolnici,nijedan nije napustio Libiju.A izvještaji su da je sada tamo neizdržljivo od ranjenika koji stužu sa odbrane grada.
    Isto kako sam ja za Nato ati protiv,to je sasvim normalno,i niko tu nije lud
    Pazi druze, oni su toga Gadafija gadjali i prije 25 godina, imali su fore da ga maknu do sada po 50 puta. Mislis da nijesu mogli? Mislis da se Gadafi promijenio na bolje ili gore? Nije, isti je on. Samo sto smjena nekome nije odgovarala tada. Treba da postoji Nato. Samo ne smiju ostale zemlje da dozvole USA da radi sto je volja. Mnogo losih stvari se dogadja zbog USA interesa...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Znaci to je tvoje dijete ili tvoj brat/sestra? Jadna ti je to prica druze i nisko igranje na osjećaje ljudi preskacići ono sto je svima dobro poznato.
    Da nije NATO intervenisa i ti bi danas skaka po nekim brdima i nekoga "branio ili oslobadja" granatama koje ne ubijaju nikoga, naravno.
    Jeftina ti je prica ili bar za nekog drugog malo vise naivnog.
    Ti si sto se tice teme o NATO-u mnogo neobrazovan, tvrdoglav, i svaka prica sa tobom je zalud... ali to te ne sprecava da izgovaras neke ironije i pravis se pametan...

Ne bih da budem nepristojan ali bih da pitam..
    Varam li se ili si musliman?
    Jer da nisi, tebe bi tema o nato-u makar malo pogodila, a ovako bombardovanje i ne dozivljavas kao bombardovanje tvoje drzave pa te emocije i ne dodiruju...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Mogu u potpunosti prihvatiti razmišljanje da je korisno biti član NATO, ali stupidna su mi sva gledanja na NATO kao dobročinitelja!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazi druze, oni su toga Gadafija gadjali i prije 25 godina, imali su fore da ga maknu do sada po 50 puta. Mislis da nijesu mogli? Mislis da se Gadafi promijenio na bolje ili gore? Nije, isti je on. Samo sto smjena nekome nije odgovarala tada. Treba da postoji Nato. Samo ne smiju ostale zemlje da dozvole USA da radi sto je volja. Mnogo losih stvari se dogadja zbog USA interesa...
    Englezi i Francuzi,koji su bile perjanice ovog puta,izabrale su ovaj momenat,i naravno,imaju logistiku i većinsku kontribuciju USA.
    Ja sam Amerikanofil
    Last edited by minjo; 24-03-11 at 20:00.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Default @

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Mogu u potpunosti prihvatiti razmišljanje da je korisno biti član NATO, ali stupidna su mi sva gledanja na NATO kao dobročinitelja!
    Potpisujem...

Page 11 of 199 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)