Hah, a ja mislio da hoce da prekinu jer im je navodno skup za prozivodnju.
Pa zar nema nista dobro u njemu, s obzirom da je kao dobio neke nagrade?
znam par momaka sto voze tsi sa cro foruma i nisu bas zadovoljni...imali su par reklamacija ali u garanciji naravno pa je odma otklonjeno...
Imam jedno pitanje, ostavio sam bio uplajen Cd jednu noc i sjutradan ispraznio mi se akumulator , posle par verglanja popuno je bio ciknuo. Slucajem okolnosti 15 dana nisam ulazio u auto i kad dam kontakt mrtvo sve, dosao mi je drug sa kablovima, da kontakt normalno ali slabo i zavergla,nema snage. Sta da radim,oce li pomoci da akumulatore zamijenimo nocas pa da upalim pa da vratim moj,da vozim malo pa dako se napuni. Ili nema nikakve nade,sem novi akumulator.
Stavis novi upalis auto
Maknes novi
Stavis stari
Kako upalit auto sa praznim akumulatorom?
To sto stavis puni i upalis ga nsita ti ne znaci.
Ako ne moze preko kablova da upali, ponesi ga u autozetu da ti ga napune makar malo, toliko da mozes upalit auto i onda se vozi malo da ga napunis
Hvala momci,vidjecu nocas da zamijenimo akumulatore![]()
Ako ti je akumulator bio stariji onda taj duboki ciklus ispraznjavanja zna da ga dokrajci i bice prazan cesto ako ne i stalno mozda ce morat novi ako je noviji onda ga napuni i trebalo bi da je ok(meni se desila slicna stvar)
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Na Golf IV 1,9 SDI iz neke davne 1997-8 upalila mi se, tj blinka, ona zuta lampica na kojoj je naslikano vozilo i kljuc, pa zbog toga ne mogu da upalim pomenuto auto.
U pocetku sam ga palio tako sto sam vadio i vracao kljuc u bravu ali vise ni to ne radi. S obzirom da mi je to 1 jedini kljuc koji imam, pokusao sam sve moguce (google) cake ... od skidanja kleme do provjere tzv ampule u tijelu kljuca i naravno nema promjene. Pitanje je STO DALJE DA RADIM I KOD KOGA (u PG) DA "POVEDEM" AUTO !?
Zasto ne moze da mi se isprazni akumulator iako po 6-7 sati zna da mi radi muzika pojacana?
fala vam dobri ljudi !!!
choche...to je inace poznat problem kod VW-a.
WTF?
TAKUMI
znam ja sta se radi sa kolektorima,eto ti rekoh kod bilo koga ko radi na strug
Jokic ti je u Tolose,ulica Boska Buhe,lijevo ti je tabla za Radosa lakirera,a on ti je desno,pitaj tamo bilo koga
Sto je kod Benza? Ne otkljucava se volan ili...?
TAKUMI
raspare se brava paljenja i brava volana,bas je tezak za uparivanje,skida se i jedna i druga pa se otvaraju...
USHIT. Kod Benza nisam imao prilike da se bakcem time, jer nismo imali, mozda ukupno 10 Benzova. Ne kupuju ameri to ******.
TAKUMI
ne bi se mogao bakcat sa time,jer ti treba programator,i jos dosta toga...
e tu se rucno unose oni zapisi o kojima smo nekad vodili raspravu ako se sjecas
cijena za to zadovoljstvo je minimum 500 pa na dalje
i Smartovi su sranja,mislim da ne postoji u cg neki koji nije dolazio da se odradi KOD
Megan i Senik takodje...
Bmw je auto koje je najmanje ulazilo u servis,po meni najbolje odradjena elektronika,lishe X5 stariji model koji ima jedan propust,voda mu ulazi na jedno mjesto pa napravi havariju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks