narucih jednu majcu i pisalo je da je poslato, sad je ni nema vise u ''my ebay" jednostavno je nestala kao da nikad ni nije pistojala. ja ne znam sto da cinim sad?
narucih jednu majcu i pisalo je da je poslato, sad je ni nema vise u ''my ebay" jednostavno je nestala kao da nikad ni nije pistojala. ja ne znam sto da cinim sad?
Last edited by *lucifer*; 21-03-11 at 20:17.
desilo se to i meni jednom, ebay je obrisao taj artikal, javi se prodavcu
Njak Njak Njak
Koristi li ko moneybookers? Ja sam platio par puta nesto al me interesuje moze li se preko njega primit pare pa da se na racun prenesu, ko kod paypala recimo?
Googlah malo i postoji ta opcija al jel ko probao?
rm -rf /
e ako vec nisam, moram dat preporuku za forwardit.us
jednostavno i nije skupo, pogotovu sad kad je dolar dosta nisko
mozete i da ga kontaktirate bez web forme, direktno na mail, date predlog sto i kako da naruci, on vam posalje racun(paypal, google checkout, moneybookers...) i to je to, samo cekate paket.
je li ko kupovao sa http://www.ioffer.com meni se cini da je jedan od boljih sajtova za online kupovinu?
Ako je na eBay prodavac naglasio da salje samo u UK, da li ima potrebe da ga pitam da li bi poslao u CG?
\\OFL•GIC
zasto ne mogu da posaljem vise od jedne poruke dnevno preko e bay messages?
Pa nista te ne kosta da pitas... Meni su par puta slali iako je pisalo da je delivery samo unutar UK, al isto tako neki nece da se cimaju oko toga... Samo pitaj postoji li mogucnost da se salje za CG, koja je u Evropi, da ne misle da si nedje u Mexico, i koliko bi to kostalo...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Royall Air Mail naplacuje oko 6 funti 1kg. Nema problema kod njih![]()
\\OFL•GIC
nije to skupo. ja placam za 2.6 kg iz amerike oko 50 dolara.
ja redvno iz UK pitam prodavce svi otprilike salju bez problema.
zadnja posiljka poslata u cetvrtak ujutru pokupio je u postu u subotu poslije podne.
the World's leading dance event
Sensation
Naručio sam sredinom februara 4 svećice za auto, iz UK. I evo proslo masu vremena, ostalo mi jos do kraja ove nedelje da otvorim case, na ebay-u, i reko ajde da sacekam da vidim oce li stici, da ga otvorim u zadnji dan, jer prodavac nije odgovarao. I jutros me oko 10 sati probudi zvono, zvonilo 2-3 puta, i ja sam pretpostavio da je postar, jer nema ko drugi u to doba da bude, i dok sam dosao do vrata nije bilo nikoga. I ja reko evo stigao paket vjerovatno, doruckovao, spremio se, i reko da svratim do poste da provjerim, ja izlazim, kad paket sa svećicama ISPRED VRATA, na otirac! I to stambena zgrada, ulaz... Je li moguce ljudi da ima takvih nesoja da to rade? Znaci bez potpisa bez icega, ostavi mi paket ispred vrata, i to aj' da zivim u kucu, pa da je dvoriste ogradjeno ili nesto... nisam mogao da vjerujem... i to roba 40€ vrijednosti... znam dje zivimo ali je ovo previse, stvarno...
A zovi u svoju nadleznu postu, i reci im da ubuduce ako te ne nadju kuci da ti samo ostave papir o paketu, i da ces ga ti podici u posti... Tako bi trebalo da rade... No mu bice muka bilo da ga vraca opet do poste![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Zvao bih ja i licno bi popricao sa postarom, jer ovo nikakvog smisla nema, ali imam osjecaj da onda ni jedan paket gledao ne bih :P
Treba mi neki prodavac na ebay(ili đe drugo) da radi sa djelovima za mobilne a da nije iz Kine(kako bi mi to čas prije stiglo).Treba mi flet kabl za e65.Ako zna neko neka bači link a ako ne što ćemo,obratićemo se braći žutoj![]()
Stvarno nesojski, ja bih se isto iznervirao na tvom mjestu, zamisli neki cigo "popravljamo kisabrane" da je prolazio tu...
Najgore je, u slucaju da ti je ukrao paket neko, ti se zalis prodavcu da nije stigao, on pogleda tracking broj, fino pise da je uruceno tebi, i sta ti onda da radis...
Ako nisi previse blizak fino idi u postu i popricaj sa postarom
Njak Njak Njak
mislim da bi morao popricati sa njegovim sefom, jer to mu sigurno nije prvi put i to ne smije da radi. i ne smije se usuditi da ne isporuci ni jedan paket jer postoji evidencija, valjda ne zavisi dostava od njegove dobre volje
Šefovi su gori od njih. Moj poštar je suđen za pronevjeru,2x dobija otkaz jer je skrajnuo par penzija od osoba koje nemaju nikoga,kra je pakete( i meni jednom al sam diga frku i dobio nazad) i opet je vraćen i opet raznosi poštu. A znaš kako je raznosi? 2x u mjesec kad nosi račune i penzije tad i ostalo podijeli.Ja imam rođaku koja radi u poštu pa mi ona sve uzme kod sebe kad stigne a inače bih se sa ovim svađa redovno, vjerovatno.
There are currently 12 users browsing this thread. (2 members and 10 guests)
Bookmarks