momci, moze li bez spojlera za nas koji jos nismo odigrali broderhud, a imamo nameru
SPOILER ALERT
(ne citati ofarbano bijelo)
na kraj kad dezmond bocne onu plavojku, kad krene credits, posle nekoliko sekundi se cuje frka panika tipa "sta se desilo , vadi ga iz animusa..." koga to vade iz animusa? (inception - san u snu) ko je dezmond ustvari?
nemojte mi samo rec da niko to nije cuo? nisam na drogama keve mi![]()
Last edited by SNAKE; 23-03-11 at 11:16.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
momci, moze li bez spojlera za nas koji jos nismo odigrali broderhud, a imamo nameru
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
@snake neka si im sve ispricio, nego rekoh vam da je kraj wtf,ali srecom ovi su u ubisoft gladni para pa su rekli da ce izbacit do kraja god sledeci nastavak da vidimo sto ce se desit
,realno sto se tice gameplaya ne moraju apsolutno nista mjenjat,samo u ovaj engine da nastave pricu i ja sam prezadovoljan
izvinjavam se ovima sto su procitali, eto ga u bijelu boju pa NE MORATE citat, neka ga za acid kukija![]()
Ti si se zestoko zajebo. Ne kaze vadi ga iz animusa nego vrati ga u animus. Ko god da je nasao Desmonda nakon onoga sto se desilo na kraju blage veze nema sta mu se desilo i pretpostavljaju da ga je animus sjebao. I na kraju cujes Desmondov glas kad kaze "ne". A to je ustvari izgovor da vrate igraca automatski u ulogu Ezia. Desmond je Desmond, i ne bi trebalo da ispadne da je i on necije sjecanje. Bilo bi previse glupo da u trecem dijelu uvedu nove likove. Ne, najvjerovatnije je da je Subjekat 16 zensko i da je ona potomak Eve a Desmond je potomak Adama ako se sjecas AC2 skrivenog klipa. I Desmond ce morat da je nadje. Sad je samo pitanje da li ce je trazit tako sto ce animusom prozivljavat sjecanja jos jednog pretka ili ce cijela igra bit smjestena u sadasnjosti.
Naravno, i dalje postoji opcija da na kraju bude sve to bude Desmondov potomak u animusu koji to radi iz ciste zabave ili ko zna kojeg razloga, ali Desmondova prica je ovdje vazna.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
@vanja al si zajebo jel u skirvenom djelu u brotherhood se sreces sa subjektom 16 koji je musko i koji ti kaze kao da moras da pronadjes evu(ili tako nesto zaboravih se malo), mene interesuje sta ce se desit sa lucy,oce li pretec i zasto je on nju nabo onako(po ovome do sad izgleda da je ona bila double double agent za templare)
Zar ima i skriveni dio u Brotherhood![]()
ima,isto one fleke po zgradama,samo je kraj malo drukciji
Moram to pronac odma![]()
@VanjaTheMan evo gledah malo po netu, kaze vrati ga, nisam dobro cuo tad jer nisam to ni ocekivao ako cemo pravo, ali isto mi nekako ljepse zvuci opcija da je dezmond ustvari sjecanje. onda bi zaplet bio stravican![]()
@snake sve jedno jel vrati ga ili izvadi ga, mi 99% ne igramo sa dezmondom jer i da ga vrate u animus,koji animus,tamo ga nije bilo,tako da je i ovo do sad sjecanje.neko prisjeca tako da ce se vjerovatno prica nastavit sa dezmondom pa ce mo pred kraj serijala otkrit sa kim ustvari igramo
kako god da bude, bice odlicno. za' mi je samo sto u ovaj dio nije oplodio ni jednu piplicu... funjara stara olinjala
nego, navukoh se na onaj virtual trening, vas dan poludjeh. zaraza![]()
igrao sam, dok sam smio ps3 povezat na net, online i nije lose ni malo sto vise bas je bilo vrhunskih momenata
ja sam vec zaboravio sto se izdeshavalo u drugi dio..a vi pricate o zapletima i raspletima, tajnim klipovima itd
crno mi je trazit ono po zidovima...obrnuh je jednom, zavrsih za leonarda sve, pobih templare, sad se crnjacim sa padobranom i shaljem kolege po inostranstvu da se leveluju![]()
Originally Posted by my name is ...
Ima li nacina da se igra DLC "The da Vinci Disappearance" na PC na piratsku verziju koju svi volimo i igramo?
Odigrah AC2. Predjoh je za 3 dana igranja...Da su planirali da useru kraj, ne bi mogli bolje od ovoga. Samo je falio Kurt Russel da izadje iz Zvijezdane kapije.
Mogu li da koristim save za "dvojke" na trojku? Pitam zbog onoga armora super-strasnog.
brotherhood ti nastavlja tacno dje si zavrsio drugi dio, sa sve ful opremom
nego, zavrsih sve treninge na gold i dobih RAIDEN outfit hahaha presmijesan je
Sta je Zodiace, ne svidja ti se kraj AC2? Kazem ja trebao si AC1 prvo da odigras. Altair je isto badass, cak je hladnokrvniji od Ezia a i atmosfera u Jerusalimu je neprevazidjena. Jes da igra nije dobra kao Ac2 ali je i dalje zabavna.
Dobro, nijesam nezadovoljan...Ocu li skidat ovaj SKIDROW AC: Brotherhood? Radi crack?
Kakav je ovaj Homefront? Ne bi mi loshe pao jedan opusteni FPS izmedju 2 dijela AC-a.
Last edited by Zodiac; 24-03-11 at 08:26.
skidrow radi ka podmazan
a ovaj homefront nisam igra, taman da ga bacim na skidanje, ne izgleda lose. eto ga na piratbej, isto skidrow
Last edited by SNAKE; 24-03-11 at 09:01.
Evo ako ocete da imate sve DLC kostime za Ezia i da igrate "The da Vinci Disappearance" DLC (odlican je inace)
http://hotfile.com/links/111618620/38c9560/OPTIONS
Ako imate Windows 7 stavite gore prilozeno u:
My Documents\saved games\Assassin's Creed Brotherhood\SAVES
Ako imate Windows Xp onda u:
C:\Documents and Settings\(User Name)\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\Saves
Morate da predjete glavnu pricu da bi da Vinci Disappearance mogli da igrate. Za svaki slucaj napravite backup originalnog OPTIONS fajla
Last edited by VanjaTheMan; 24-03-11 at 12:01.
probah ovaj fajl sto si postova, al ja ne mogu nac dje da upalim The da Vinci Disappearance. dje da tragam to?
i kad pokusam da pokrenem "broken memory" otvori samo sive kocke (ka na trening) i samo tako stoji, ne desava se nista nit mogu da izadjem otole osim altF4. koja e muka?
Ne znam u cemu je problem. Meni radi. To je nova ikonica na mapi koja se pojavi. Probaj na pirate bay da nadjes neki drugi. Tamo sam ja nasao ovaj.
Oce li ovaj Crysis 2 crack vise izlazit da mi je znat
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks