Dick Laurent is dead!
Kad se pocela prica o Peuru i Savezu bili smo (mi - Bestije) sami. Cak je i velika vecina kotorana bila na Peurovoj strani, smatrajuci ga najboljim i jedinim rjesenjem za selektorsku klupu.
Vremenom, dokazujuci neoborivim argumentima, uspjeli smo dokazat' i nasim sugradjanima, ali i novljanima (sto mi je jos draze, jer je bas Peuro uticao na renesansu jadrana prije vise od 10 godina i svjestan sam da su svi udar na Peura smatrali kao udar na jadran) i ostalima u CG koliko je truo PVSCG i da ovaj selektor nema kredibilitet da bude na tom mjestu. Dakle, nije rijec o znanju, niti o tome imamo li boljeg, vec da mu tu vise nije mjesto.
Nastavicu pricu sve dok ne odu, ali se o eventualnim zamjenama necu izjasnjavat, jer mi ne pada na pamet da nekome, ko ceka svoju priliku iz prikrajka i ko svo vrijeme mudro cuti, drzim stranu!
Cekamo sutrasnji dan i definitivnu (??) odluku o Kupu.
P r i m o r a c
kako su zapeli ovi kotorani protiv novljana...da vam nije bilo novljana nebi gledali ni pobjedu nocas,ni zlato u malagu,ni nista...
i nisu mi jasni ti iz drugih gradova koji su nocas bili na bazen(mada na slikama se vidi da ih nije puno bilo) sta oni sad imaju protiv HN... trebali ste zapjevat i neka gori...
bob, ovo više nije stvar kotorana, novlajna, budvana - te granice je davno prevazišao ovaj problem. mislim da je ovo prvo pitanje u istoriji ovog topika oko koga su se svi koji su redovni u ovdašnjim raspravama saglasni ( uključujući i novljane) - promjene su neophodne!
zanimljivi ste mi ... ovi kotorani posebno
na istu parolu stavljate Jaukovica, Gojkovica i ono smece od mandica....mnogo tuzno...
Leka i Boris ju jedine extra klase u našoj reprezentaciji. Ima tu još jako dobrih igrača ali nezgodna strana škripi i Porobić je provaljen u taktici.
Fali Radović koji igra extra sezonu u Partizanu i fali Damjan.
Mlađan je bivši igrač...
Transparenti, odnosno poruke su bile odlične, ali po mom mišljenju prevviše buke oko Pera. Poruke i skandiranje na početku su bile više nego jasne i nakon prve četvrtine je trebalo samo navijati za momke. Reprezentacija ne treba da trpi zbog toga što postoji naše nezadovoljstvo Perom i savezom. Naravno, nisu u pitanju samo Beštije kako neki predstavljaju stvari. Mnogo je opravdano nezadovoljnih jer niko ne odgovara na pitanja koja se jasno postavljaju.
Leka je Novljanin ali ja tog igrača izuzetno cijenim, ne samo kroz igru reprezentacije. To je monstrum od sportiste i za sljedeću utakmicu pravim transparent sa njegovom slikom. Da nije njega : muljansko ribanje !
Last edited by kozak; 23-03-11 at 02:27.
Brooclyn Forever !
Evo i ja sam iz Podgorice i potpuno podrzavam proteste protiv Pera. I mislim da je trebalo s njima i ranije pocet.
Osvojili smo Malagu! Svaka ti čast moj Pero! Vrh! Državna penzija i sve počasti!
Kiksamo u Rimu. Niko da ga pita što to bi? (ovo se odnosi na naše novinare) Pero je posle toga bio napravio facu ka da mu se ne smije postavit nikakvo nezgodno pitanje čoče.
Kiksamo u Zagrebu. Opet niko ništa. A plus u Zagrebu nam nastupi panjat Šefik, umjesto našeg najmladjeg golmana! (to je meni najveći kiks) I opet niko od novinara ne smije da pita nedodirljivog Pera, da nije eto makar malo on pogriješio.
I još mnogo toga...
A za transparente! Vrh! Sve rečeno.
Postojaće Crna Gora...
Parole nisam uocio sinoc u toku utakmice, ali sada mogu da kazem da su potpuno opravdane i da su dale prave poruke.
Da su se skandiranju mogle pridruziti malo vece grupe gledalaca , to bi bilo mnogo bolje, ali i ovako rezultat je postignut.
Mada i alternative koje postoje nisu bas najsjajnije, za selektora jedino po meni mogu da konkurisu Capro i Mirko, ostali ( Maki, Zojka, Veljo) nisu na tom nivou..
A za nove ljude u savezu? To bi tek bila smijurija... Oni koji poznaju malo bolje stanje , znaju koliko je to zatvoren sistem , i koliko uopste imamo malo kadrova po tom pitanju,odnosno waterpolo radnika koji bi se tome malo ozbiljnije posvetili. Ovako su to samo beskonacne rotacije , permutacije i kombinacije jednih te istih ljudi.
Please alowe me to introduce myself.......
peuro=domenech
pih,nisam mogao plivati sinoc,upadose mi u termin za građanstvo
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
moj favorit medju parolama![]()
AJMO CRNA GORO !!!
fidimose, ovo sam naveo jer je uglavnom na temi uvijek aktuelna rasprava izmedju vas i kotorana, a ovo je nesto s cim se svi slazu.
p.s. vi podrzavate rusenje saveza, a kotorani su mogli sinoc malo leki skandirat, bila idealna prilika![]()
pa ti si rekao da su se svi slozili oko toga, pa cak i novljani. dovoljno je bilo reci svi.
a mislim da ne bi bilo u redu vrijedjati igrace, kao sto rece cattaro, iz postovanja zbog kapice koju nose. to bi bilo ispod svakog nivoa, stvarno. ne podrzavam ni vrijedjanje igraca u klubovima, ali to je sasvim druga prica. a taj isti ivovic nas je sinoc izvadio, kao i prosle godine protiv italijana u budvi, tako da svi (pa cak i kotorani :P - vidis kako to odvratno zvuci drasko10) mogu samo da ga slave, ne da ga vrijedjaju.
p.s. nije ni pero bio vrijedjan sinoc, samo mu je upucena poruka koliko su navijaci zadovoljni njegovim radom. nijedna pogrdna rijec nije upucena meni se cini.
<--- leuk
fidimose, da pojasnim ođe sam mislio da zapjevaju leka majstore jer je već duže vrijeme daleko najbolji igrač reprezentacije i tako i oni pokažu da su iznad klupskih prepucavanja kad se navija za reprezentaciju.
u pravu si da malo ružno zvuči, ali nijesam mislio ništa loše time, baš naprotiv, samo sam htio da istaknem da se i oni koju su uvijek suprostavljeni oko ovog pitanja potpuno saglasni
pustite vi to, nego jel adzic izdao saopstenje povodom sinocnjih nemilih dogadjaja, kada je izmanipulisana kotorska omladina, vjerovatno pod dejstvom narkotika, trazila ostavke?
edit: srsly, though, smijem se opkladit da ce prije ili kasnije krenuti i putem julovsko-espesovskih saopstenja o 'sacicama izmanipulisanih protestanata' isl
edit2: aaaaand, here we are. adzic rece 'sacica nezadovoljnih', 'instruirani od nekih ljudi iz vaterpola', 'nece ulica mjenjati poredak' i tome slicno.
danas ce izdati saopstenje![]()
Last edited by big giant head; 23-03-11 at 09:43.
nisu ga novljani poveli gore,jer i oni iste probleme imaju,a za to krivim savez
na transparent je trebalo dodati Radović,Trajković,Prlainović,a nadam se da neće trebati Subotić mada......
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks