View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 360 of 942 FirstFirst ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... LastLast
Results 8,976 to 9,000 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    Evo ja sam iz PG, nijesam neki ekspert za vaterpolo, ali sam ispratio što uživo ( S liga u pg, Rim) što preko Tv skoro sve utakmice reprezentacije. Nešto mora da se mijenja dok smo još na vrijeme - u periodu između 2 OI po večini stručnjaka smo najbolji po igračkom kvalitetu, a rezultati daleko od očekivanog nivoa. Sigurno i da na igračima ima krivice, ali vođstvo saveza i selektor su prešli sve moguće granice. Svako takmičenje nam je na ivici incidenta i neregularnosti, igrači nam odlaze da igraju za druge zemlje, klubovi su u stalnim sukobima, reprezentacija ispada 2 puta od mnogo slabijih ekipa.... previše je sličnih događaja da bi bilo slučajno. Ko osim saveza i selektora može biti kriv za ovakvo stanje?
    Vaterpolo nam je i dalje glavni kandidat za prvu olimpijsku medalju i treba sve uraditi što se može da ova genaracija kruniše svoj kvalitet uLondonu jer će poslije toga većina najboljih igrača već biti u godinama, a nešto ove nove generacije (osim par izuzetaka tipa brguljana, subotića) ne ulivaju povjerenje. Ti igrači bi trebalo već da su izgrađeni, a njih i dalje ni u klubovima nema, a ne kandidata za reprezentaciju.
    Porobiću treba čestitati što je napravio za naš vaterpolo ( stvorio u Jadranu većinu glavnih igrača, formirao reprezentaciju, učinio dosta za popularizaciju sporta), ali u ovom trenutku bi možda najbolje bilo da prepusti kormilo nekom drugom da se proba unijeti malo svježe krvi. zašto recimo Uskoković, Vičević ili neko drugi ne bi dobili šansu da malo razmrdaju sve ovo, a ne smo se prepustili nekoj stihiji kojoj izgleda nema kraja. Porobić neka uhvati malo vazduha, odmori od svega, pa se možda za nekoliko godina opet vrati kad se situacija promijeni, ovako se ušlo u rat u kome ne može biti pobjednika jer ovoliko negativne energije ne može ništa dobro stvoriti.
    Komentar apsolutno na mjestu. Realan, odmjeren. Iako me je malo sramota što komentarišem vaterpolo o kom blage veze nemam, smatram da ne trebe biti neki ekspert pa viđet da je nešto trulo u državi Danskoj. I slijepac to može viđet. Apsolutno dijelim tvoj stav.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Iskulirajte ove sto dodju na topic jednom u 100 godina... Upravo Savez i cilja na takve sa saopstenjima o zlatu iz Malage, nacionalnim sportom br. 1, o svetinji reprezentaciji i sl...

Citam komentare ispod vijesti na vijesti.me i cdm.me i ima ovih iz lepetana koliko te volja...

Zajednicko im je to da ne poznaju najbolje problem o kome pricaju... Uglavnom su to ponovljene recenice iz saopstenja Saveza...

I naravno, krive su im bestije i primorac... Da njih nema, do sada bi odbranili zlato u Zagreb!
    dodjem ja redovno na topik al se ne upustam u rasprave jer ste samo vi u pravu i niko drugi. znaci ne postoji drugo misljenje samo vase. p.s. iz lepetana ih nema koliko te volja ja sam jedinstven )

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kad se pocela prica o Peuru i Savezu bili smo (mi - Bestije) sami. Cak je i velika vecina kotorana bila na Peurovoj strani, smatrajuci ga najboljim i jedinim rjesenjem za selektorsku klupu.
    Vremenom, dokazujuci neoborivim argumentima, uspjeli smo dokazat' i nasim sugradjanima, ali i novljanima (sto mi je jos draze, jer je bas Peuro uticao na renesansu jadrana prije vise od 10 godina i svjestan sam da su svi udar na Peura smatrali kao udar na jadran) i ostalima u CG koliko je truo PVSCG i da ovaj selektor nema kredibilitet da bude na tom mjestu. Dakle, nije rijec o znanju, niti o tome imamo li boljeg, vec da mu tu vise nije mjesto.
    Nastavicu pricu sve dok ne odu, ali se o eventualnim zamjenama necu izjasnjavat, jer mi ne pada na pamet da nekome, ko ceka svoju priliku iz prikrajka i ko svo vrijeme mudro cuti, drzim stranu!

Cekamo sutrasnji dan i definitivnu (??) odluku o Kupu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako su zapeli ovi kotorani protiv novljana...da vam nije bilo novljana nebi gledali ni pobjedu nocas,ni zlato u malagu,ni nista...
    i nisu mi jasni ti iz drugih gradova koji su nocas bili na bazen(mada na slikama se vidi da ih nije puno bilo) sta oni sad imaju protiv HN... trebali ste zapjevat i neka gori...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tihi bob View Post
    kako su zapeli ovi kotorani protiv novljana...da vam nije bilo novljana nebi gledali ni pobjedu nocas,ni zlato u malagu,ni nista...
    i nisu mi jasni ti iz drugih gradova koji su nocas bili na bazen(mada na slikama se vidi da ih nije puno bilo) sta oni sad imaju protiv HN... trebali ste zapjevat i neka gori...
    Jesi li se samo zbog ovoga registrovao, jesi 100%. Hahahhahahahaa. Zapeli hahahhahahaha

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

bob, ovo više nije stvar kotorana, novlajna, budvana - te granice je davno prevazišao ovaj problem. mislim da je ovo prvo pitanje u istoriji ovog topika oko koga su se svi koji su redovni u ovdašnjim raspravama saglasni ( uključujući i novljane) - promjene su neophodne!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zanimljivi ste mi ... ovi kotorani posebno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na istu parolu stavljate Jaukovica, Gojkovica i ono smece od mandica....mnogo tuzno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Da nema Kotorana, vi Novljani nikad ne biste vidjeli pehar LS!

Doduse, vidjeli ste ga dok je busom prolazio kroz Novi, ali ste ga ipak vidjeli...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Da nema Kotorana, vi Novljani nikad ne biste vidjeli pehar LS!

Doduse, vidjeli ste ga dok je busom prolazio kroz Novi, ali ste ga ipak vidjeli...
    hahahahahahaha znas koliko me to pogadja.... jadran me ne zanima uopste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Leka i Boris ju jedine extra klase u našoj reprezentaciji. Ima tu još jako dobrih igrača ali nezgodna strana škripi i Porobić je provaljen u taktici.

Fali Radović koji igra extra sezonu u Partizanu i fali Damjan.

Mlađan je bivši igrač...

Transparenti, odnosno poruke su bile odlične, ali po mom mišljenju prevviše buke oko Pera. Poruke i skandiranje na početku su bile više nego jasne i nakon prve četvrtine je trebalo samo navijati za momke. Reprezentacija ne treba da trpi zbog toga što postoji naše nezadovoljstvo Perom i savezom. Naravno, nisu u pitanju samo Beštije kako neki predstavljaju stvari. Mnogo je opravdano nezadovoljnih jer niko ne odgovara na pitanja koja se jasno postavljaju.

Leka je Novljanin ali ja tog igrača izuzetno cijenim, ne samo kroz igru reprezentacije. To je monstrum od sportiste i za sljedeću utakmicu pravim transparent sa njegovom slikom. Da nije njega : muljansko ribanje !
    Last edited by kozak; 23-03-11 at 02:27.
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na istu parolu stavljate Jaukovica, Gojkovica i ono smece od mandica....mnogo tuzno...
    A ti pojma nemaš o životu, na kojeg mandića misliš bidonu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i ja sam iz Podgorice i potpuno podrzavam proteste protiv Pera. I mislim da je trebalo s njima i ranije pocet.
    Osvojili smo Malagu! Svaka ti čast moj Pero! Vrh! Državna penzija i sve počasti!
    Kiksamo u Rimu. Niko da ga pita što to bi? (ovo se odnosi na naše novinare) Pero je posle toga bio napravio facu ka da mu se ne smije postavit nikakvo nezgodno pitanje čoče.
    Kiksamo u Zagrebu. Opet niko ništa. A plus u Zagrebu nam nastupi panjat Šefik, umjesto našeg najmladjeg golmana! (to je meni najveći kiks) I opet niko od novinara ne smije da pita nedodirljivog Pera, da nije eto makar malo on pogriješio.
    I još mnogo toga...
    A za transparente! Vrh! Sve rečeno.
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bob, ovo više nije stvar kotorana, novlajna, budvana - te granice je davno prevazišao ovaj problem. mislim da je ovo prvo pitanje u istoriji ovog topika oko koga su se svi koji su redovni u ovdašnjim raspravama saglasni ( uključujući i novljane) - promjene su neophodne!
    nije mi jasno zasto o novljanima govoris kao o vanzemaljicima. i mi smo ljudi, znas? :P

@Igi

zaboravljas da je jadran mnogo prije primorca igrao u finalu LS, tako da....nazalost nismo je osvojili, ali smo svejedno vidjeli pehar.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Parole nisam uocio sinoc u toku utakmice, ali sada mogu da kazem da su potpuno opravdane i da su dale prave poruke.
    Da su se skandiranju mogle pridruziti malo vece grupe gledalaca , to bi bilo mnogo bolje, ali i ovako rezultat je postignut.

Mada i alternative koje postoje nisu bas najsjajnije, za selektora jedino po meni mogu da konkurisu Capro i Mirko, ostali ( Maki, Zojka, Veljo) nisu na tom nivou..

A za nove ljude u savezu? To bi tek bila smijurija... Oni koji poznaju malo bolje stanje , znaju koliko je to zatvoren sistem , i koliko uopste imamo malo kadrova po tom pitanju,odnosno waterpolo radnika koji bi se tome malo ozbiljnije posvetili. Ovako su to samo beskonacne rotacije , permutacije i kombinacije jednih te istih ljudi.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

peuro=domenech
    pih,nisam mogao plivati sinoc,upadose mi u termin za građanstvo
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moj favorit medju parolama
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nije mi jasno zasto o novljanima govoris kao o vanzemaljicima. i mi smo ljudi, znas? :P

@Igi

zaboravljas da je jadran mnogo prije primorca igrao u finalu LS, tako da....nazalost nismo je osvojili, ali smo svejedno vidjeli pehar.
    Ja ovo shvatam da ste vi isto kao i velika većina na ovom podforumu za promjene u VPSCG-u i protiv peura iako je on novljanski kadar

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

fidimose, ovo sam naveo jer je uglavnom na temi uvijek aktuelna rasprava izmedju vas i kotorana, a ovo je nesto s cim se svi slazu.
    p.s. vi podrzavate rusenje saveza, a kotorani su mogli sinoc malo leki skandirat, bila idealna prilika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fidimose, ovo sam naveo jer je uglavnom na temi uvijek aktuelna rasprava izmedju vas i kotorana, a ovo je nesto s cim se svi slazu.
    p.s. vi podrzavate rusenje saveza, a kotorani su mogli sinoc malo leki skandirat, bila idealna prilika
    pa ti si rekao da su se svi slozili oko toga, pa cak i novljani. dovoljno je bilo reci svi.

a mislim da ne bi bilo u redu vrijedjati igrace, kao sto rece cattaro, iz postovanja zbog kapice koju nose. to bi bilo ispod svakog nivoa, stvarno. ne podrzavam ni vrijedjanje igraca u klubovima, ali to je sasvim druga prica. a taj isti ivovic nas je sinoc izvadio, kao i prosle godine protiv italijana u budvi, tako da svi (pa cak i kotorani :P - vidis kako to odvratno zvuci drasko10) mogu samo da ga slave, ne da ga vrijedjaju.

p.s. nije ni pero bio vrijedjan sinoc, samo mu je upucena poruka koliko su navijaci zadovoljni njegovim radom. nijedna pogrdna rijec nije upucena meni se cini.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

fidimose, da pojasnim ođe sam mislio da zapjevaju leka majstore jer je već duže vrijeme daleko najbolji igrač reprezentacije i tako i oni pokažu da su iznad klupskih prepucavanja kad se navija za reprezentaciju.
    u pravu si da malo ružno zvuči, ali nijesam mislio ništa loše time, baš naprotiv, samo sam htio da istaknem da se i oni koju su uvijek suprostavljeni oko ovog pitanja potpuno saglasni

big giant head Guest

pustite vi to, nego jel adzic izdao saopstenje povodom sinocnjih nemilih dogadjaja, kada je izmanipulisana kotorska omladina, vjerovatno pod dejstvom narkotika, trazila ostavke?

edit: srsly, though, smijem se opkladit da ce prije ili kasnije krenuti i putem julovsko-espesovskih saopstenja o 'sacicama izmanipulisanih protestanata' isl

edit2: aaaaand, here we are. adzic rece 'sacica nezadovoljnih', 'instruirani od nekih ljudi iz vaterpola', 'nece ulica mjenjati poredak' i tome slicno.
    danas ce izdati saopstenje
    Last edited by big giant head; 23-03-11 at 09:43.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by kozak View Post
    Leka je Novljanin ali ja tog igrača izuzetno cijenim, ne samo kroz igru reprezentacije. To je monstrum od sportiste i za sljedeću utakmicu pravim transparent sa njegovom slikom. Da nije njega : muljansko ribanje !
    I ja ga izuzetno cijenim kao igraca, ali njegov odnos prema kotoranima ne da ne zasluzuje trans, nego zasluzuje gadjenje! Ali, to je uzajamno, pa mi je to i simpaticno
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    A ti pojma nemaš o životu, na kojeg mandića misliš bidonu
    na onoga sto je iz TVOG kluba otiso u partizan BIDON...
    bice da su ga novljani gore poveli

i da, registrovo sam se zbog tebe 2009. dok si se jos kleo u pera...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisu ga novljani poveli gore,jer i oni iste probleme imaju,a za to krivim savez
    na transparent je trebalo dodati Radović,Trajković,Prlainović,a nadam se da neće trebati Subotić mada......
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Page 360 of 942 FirstFirst ... 260310350356357358359360361362363364370410460860 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)