valjda ce nesto doci danas
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
A 'bem se usta (to bi bar licilo na neki sex)
0-2 Bohum
0-2 Unirea
0-2 Braga
0-2 Spartak M
Dalas ispod 211,5
Ulazim u tu kladu dje sam sastavio i ne radi racunar. Idem u drugu. Prepisujem parove i vidim da imaju igru od 0-3, koja mi dodje glave, jer ih dzidzam tako, a oni sto sam znao da ce biti 3+ dodju i po 4-5 golova... I dodam Benfiku 0-3
A stvarno vise...
A i NY te okinuo za 3-4 kosa la dobro.... ko se kladi taj i grijesi....
Imas projekcije iz snova..... opet sam te ispratio juce sa tim underom...
A inace,
javio mi se Fil Dzekson, pitao te da mu das projekciju vecerasnjeg meca njegovog tima s Phoenixom....
Moze li over 199.5, ili H1 na -7.5 ???
Takodje te pitao za projekciju rezultata na mecu Chicago - Atlanta, moze li h1 na -3.5 ?![]()
Who let the dogs out
Valjalo bi probat sInagapurce
Etoile - Tanjong 7+,
za manje hrabre, 4+/5+
Who let the dogs out
Lejton 3+
Sautempton 2
procitah da je ovo dojava
20:45 Dundee FC - Dunfermline 2 @3.10
Evo ukratko:
Askoli-Vicenca tip-1 kv 2.20
Razlog:
Askoli se nalazi u jakoj losoj situaciji, samo par mjesta od zadnjeg. S druge strane Vicenca ne moze se umijesat za borbu sa timovima za prelazak u visu ligu. Askoliju su neophodni bodovi za opstanak, ja ovo igram sa jos parom iz engl.-3 lige a to je
Charlton - Southampton tip-2 kv-1.85
Razlog:
Gost ima odlicnu priliku da se preseli u veci rang takmicenja, jer hudersvil mu bjezi samo 3 boda, al zato ima i tri utakmice vise od vecerasnjeg gosta. Treba napomenuti mozda da u veci rang direktno idu prve dvije plasirane ekipe iz ove lige. Domacin se nalazi na sredini tabele, ne moze se boriti za prva 2 mjesta, a i nece ispasr iz lige. Takodje citao sam da domacin danas ima i problema sa 2-3 svoja standardna prvotimca.
Vidjecemo.
Ukupna kv-4.05
POzdrav
Pc4u
STARO DONESI - NOVO PONESI !
mob: 067 379 121
Kruv-Akrington 3+
Montrouz-IstStirling 3+
Torki-Celtenam 3+
Portdaun-Linfild 1
Aldersot-Barnet 1
hokej: Skelleftea 1,Bern 1
ko oce da proba:
eastbourne vs crawley 1x 2.55
Crawley je u vrhu tabele i tesko da ga iko moze stic, pobjeda im ne treba.... eastbourne se bori za opstanak i svaki bod im je vazan....
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Naleceh na ovo na fb:
Dojave,tipovi,predlozi
Colchester U. - Oldham Athletic X (2:2 tacan rezultat)
![]()
a ne znam ja msm da odje mzoes da igras kao ghost al ti se nista ne racuna ... ne znam tacno jel ovo bas rpavo uplaceno ili sta
Dundee - Dunfermline pp1, @2.90
Crewe - Accrington 4+, @2.75
Caja Laboral - Makabi 1, @1.80
LA Lakers - Phoenix <199.5, @1.85
...
Who let the dogs out
Ovaj tiket je uplacen na sajt bet-at-home,i ja se isto kladim online na isti b-at-h tako da je sigurno uplaceno .Ja sam uplatio 10evr .dosta mi je.
Evo ga jos jedan sto se registrovao samo da bi razrijesio dilemu...
E ljudi nije to slika moga tiketa, to sam zaboravio da napomenem. Sve sam to nasao na fb. Imate u nazivu grupe link do te grupe pa rovjerite. A evo i jos nesto sto kazu da je sigurno, ali sve to treba uzeti sa rezervom:
Denes Darlington 2 vo 1, montrose 1 100% pozzz
***DOJAVA*** StaKE= 100/100% - Po izv0ru.
20:45 Eastbourne Borough - Crawley Town 1/2 @30.00
***DOJAVA*** - MAX BET- ^StaKE= 1000/1000^ Ko ne uplati dojavu , baba mu je deda. :P
***DOJAVA*** 1000%
20:45 Cylde - Arbroath 2 @2.25
E sad ne treba puno vjerovat ovome i zalijetat se sa parama, ali ne boli sa 1 ili 2 eura proba nesto
Ja Vam kao dugoooogodisnji igrac kladionica, preporucujem da se manete "dojava", ispraynice vam dyepove...odigrajte po svom par, maximum 2 para sa 10e-20e, na kvotu ne vecu od 5.oo i lagano, ako mozete "cupkajte" kladionicama po malo, mrvice. Jedino tako vjerujte mi pricam iz iskustva mozete biti u plus, ostalo je sve zavaravanje. Necu Vam solit pamet i izvinjavam se samo sam zelio dati prijateljski savjet. Kladionica nije trka na 100m, vec maraton od 50 km i vise.
Pozdrav
Last edited by PC4u; 22-03-11 at 18:48.
Juce sam igrao tours iy Franc II lige 1 3+ onog norvezanina i 2+ zenit i 2+ benfiku sa 10e dobio 53e. Ko mi ne vjeruje nek dodje kod mene u Prodavnicu da se uvjeri. Veceras Askoli - 1, Southampton -2, i Crewe - Accrington 2+ sa uplatom 12e dobitak 63e meni dosta.
EDIT: Ovo 2+ to je 2 ili vise gola u cijeloj utakmici
Pozdrav
Last edited by PC4u; 22-03-11 at 18:58.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks