View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 558 of 2252 FirstFirst ... 5845850854855455555655755855956056156256860865810581558 ... LastLast
Results 13,926 to 13,950 of 56288

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Engleska je najaca ekipa u nasoj grupi, mislim da nebih trebali da razmisljao hocemoli dobit engleze. Moramo prvo da dobijemo Bugare, pa Vels, e poslen bih mozda morali da igramo nerijeseno u Svaizarsku, da bih bili druga najbolja plasirana ekipa. A i to je mozda dovljno da budemo prvi, sve zavisi od Engleske.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vidim razloga zašto ne bi mogli dobit Engleze doma, ili zašto se makar ne bi nadali tome. Pokazali smo na Vembliju da možemo da igramo s njima ravnopravno, a u Podgorici je sve moguće! Nego, o tom po tom, prvo da mi dobijemo Bugare, a prije toga, sad u subotu ako je kako moguće da oni sa Švajcarcima odigraju X kući bilo bi super

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    zna li ko radi li ko u fscg ili su na odmore?
    poslah im mejl prije par dana nisu odgovarali..
    Bolje da si umjesto kucanja maila popio čašu vode
    Ja sam im poslao jedan mail za kartu za sjever protiv Švajcaraca i onda sam, pošto odgovora nije bilo, poslao pm Didiju. Dan danas mi taj odgovor FSCG-a nije stigao dok Didijev poslije po ure
    Cijenim sve što savez radi, da se razumijemo, ali što se tiče odgovora mailova to je vrlo neprofesionalno.
    Last edited by amnesiac; 21-03-11 at 10:10.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Mislim da treba biti realan i shvatiti da bi barazh, i pored svega, bio nevjerovatan uspjeh.
    Utakmica protiv Bugara, koliko god oni sad smijesno izgledali, moze da se zavrsi na sva tri nacina i to sa podjednakom vjerovatnocom.
    Protv Wales-a nijesmo favoriti, i bod bi bio puna kapa.
    Protiv Engleza i Svice smo definitivno autsajderi, ali borbenoscu bi mogli da dodjemo do boda ili dva.
    Znaci, realno gledano, mozemo uzet 3 boda. A ako budemo imali samopouzdanja i srece kao u prvom dijelu, mozemo i 6.
    Tako da ja prognoziram oko 14 bodova.
    Da li ce to biti dovoljno, zavisi od drugih.
    Ja se najvishe bojim javnosti, koja bi mogla da se razocara poslije sljedece dvije utakmice i potpuno ubije samopouzdanje Cicove momcadi
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stop pesimizmu među navijačima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim ovako da smo protiv Velsa, favoriti jer smo jaca ekipa i imamo bolje napadace, ai protiv Bugara, isto smo favoriti jel igramo kod kuce. za mene su tih 6 bodova sigurna .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Polako,idemo redom.A mislim da ce nam Velšani tamo teze pasti nego Englezi,jer nece imat sto da izgube,a mi ćemo bit pod pritiskom,a jos su najavili da ce igrat za engleze ,kakvi šupci.
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

prvo remi izmedju svajcarske i bugarske pa cemo onda nastavit diskusiju...
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

One game at a time . Prvo da vidimo meceve za 6-7 dana, pa onda damo sve od sebe da dobijemo bugare. Remi sa bugarima nije katastrofa, nije ni neuspjeh. Cak ne ubija nade za najbolje drugo mjesto. Cudan je sport. Moguce je remizirati s bugarima i velsanima a dobiti engleze kuci. Samo polako, ali kurazno, i sve ce biti ok

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

dakle citam poslednjih nekoliko dana i vidim da ste postali malo je rec preoptimisticni i nerealni. Vidim da je sad maciji kasalj dobit bugare po vama i da cemo lagano sa velsom u kardif cak se eto i pise kako ce englezi odje past jer je i to realno. LJudi pogledajte snimke nasih meceva i bice vam jasno da smo u svakom od njih bili inferiorni u odnosu na redom vels, bugare, velsane pa cak i engleze u svakom od tih meceva nas je golman izvadio i imali smo lude srece. Dajte polako idemo korak po korak i mogu vam garantovat da ce bugari sve ucinjet da nas dobiju odje i samo se nadam da selektor ne cita ovaj forum naravno nadam se i ja najboljem ali sam malo vise realan i nemojte mi sad neke price posto sam na svaki mec lise jednog kad nisam bio u CG isao. A tako ce bit i protiv uzbekistanaca.

P.S
    Jedva cekam da vidim tu svetsku silu jer ih je onaj markovic iz decica dok je bio tamo falio kao da su brazilci i kako su ga oni zvali da igra za njih i trla vrla prica a evo se ne vidi decko ove nekoliko kola za decic. Da i rekao je bio da bi nas oni ono dobili kao lagano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uf veliki majstor je to rekao Darko Markovic,taman se tu vidi koliko zna o fudbalu,zato se i vratio u Decic.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja nikad nijesam rekao da smo najjaci, daleko od toga. zeleni smo mi jos i imamo dosta popare da jedemo a euforija je sasvim normalna jer smo najprijatnije iznenadjenje dosadasnjih kvalifikacija.
    naravno da treba polako, znaju to svi i necemo mi ovdje na forumu nista "pokvarit" ako se malo vise pozitivno zanesemo
    protiv bugara smo favoriti jer igramo kuci...o svajcarskoj i engleskoj necu jer do tada ima dooosta vremena.

p.s i sve, bukvalno sve, zavisi od forme mirka vucinica. ako on bude na nivou onda se mozemo necem nadat u suprotnom nam se ne pise dobro.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto smo imali srece protiv engleza?, sto su imali 2 stopostne sanse jeli. Imalismo i mi kada jovanovic, pogodi precku. Jes te istinaje da je engleska, imalo 70posto loptu, ali nista konkretno samo one dvije dobre prilike sto su imali. Bugari su bili prvih 15-20 pritisli ali nista konkretno. Meni si cini da je protiv velsa, bilo najzesce pret kraj. Za svaizarze da ne pricamo od njismo bili bolji i u prvo i u drugo polovrijeme. Ekipe koje dolaze do sanse a nemaju zavrsnicu to nisu dobra ekipe. U FUDBAL JE EFIKASTONS VAZNA, I TU SE RAZLIKUJU KLASE IGRACA.
    Last edited by electroman; 21-03-11 at 16:05.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ma kakvi bugari,gledao sam ih zadnju prijateljsku kad je onaj sudiija namjestio 4 penala. veze nemaju , da im nije bilo penala ne bi go dali do sjutra. mislio sam da su bolji al veze nemaju.

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Quote Originally Posted by electroman View Post
    sto smo imali srece protiv engleza?, sto su imali 2 stopostne sanse jeli. Imalismo i mi kada jovanovic, pogodi precku. Jes te istinaje da je engleska, imalo 70posto loptu, ali nista konkretno samo one dvije dobre prilike sto su imali. Bugari su bili prvih 15-20 pritisli ali nista konkretno. Meni si cini da je protiv velsa, bilo najzesce pret kraj. Za svaizarze da ne pricamo od njismo bili bolji i u prvo i u drugo polovrijeme. Ekipe koje dolaze do sanse a nemaju zavrsnicu to nisu dobra ekipe. U FUDBAL JE EFIKASTONS VAZNA, I TU SE RAZLIKUJU KLASE IGRACA.
    ti ili si lud ili ne znam sto ti je

prvo ono sto je jovanovic natuka nije sto odsto sansa ali da je malo falilo tacno je. Dok su oni imali tri malo je rec 100 odsto sanse.
    Bugare ste ocigledno zaboravili ali i oni su takodje imali tri polijepe sanse, velsani precka i ono sa tri metra sto je bonja ufatio zivu loptu.....

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

@kaemSe

Konačno jedan realan post na ovom threadu. Treba malo spustiti loptu na zemlju i kao što si rekao ići "korak po korak". Naravno da teško možemo mijenjati naš mentalitet da brzo poletimo, ali možemo makar pokušati. Mnogi recimo zaboravljaju da su engleski igrači (većina) bili u užasnoj formi kad je bila utakmica protiv njih. Istina, i mi smo bili bez igrača koji su pola tima (po kvalitetu) ali, iskreno, u svim smo mečevima imali ogromnu sreću. Jedino protiv Velsa bismo bili baksuzni preko svake mjere da smo ostali bez pobjede jer smo bili poprilično bolji. Naravno, svi smo prezadovoljni ovakvom situacijom na tabeli koju smo ostvarili ne koristeći jednog od ključnih igrača. Kad nam se Jovetić vrati automatski ima prostora za napredak u igri i više opcija.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    dakle citam poslednjih nekoliko dana i vidim da ste postali malo je rec preoptimisticni i nerealni. Vidim da je sad maciji kasalj dobit bugare po vama i da cemo lagano sa velsom u kardif cak se eto i pise kako ce englezi odje past jer je i to realno. LJudi pogledajte snimke nasih meceva i bice vam jasno da smo u svakom od njih bili inferiorni u odnosu na redom vels, bugare, velsane pa cak i engleze u svakom od tih meceva nas je golman izvadio i imali smo lude srece. Dajte polako idemo korak po korak i mogu vam garantovat da ce bugari sve ucinjet da nas dobiju odje i samo se nadam da selektor ne cita ovaj forum naravno nadam se i ja najboljem ali sam malo vise realan i nemojte mi sad neke price posto sam na svaki mec lise jednog kad nisam bio u CG isao. A tako ce bit i protiv uzbekistanaca.

P.S
    Jedva cekam da vidim tu svetsku silu jer ih je onaj markovic iz decica dok je bio tamo falio kao da su brazilci i kako su ga oni zvali da igra za njih i trla vrla prica a evo se ne vidi decko ove nekoliko kola za decic. Da i rekao je bio da bi nas oni ono dobili kao lagano
    Znaci slazem se sa ovim postom. Imali smo srece, odigrali smo fino . Mozemo da dobijemo sve, a mozemo sve da izgubimo . Iskreno nismo neka SILA od reprezentacije, al uz pomoc hrabrosti,srece i 100 ostalih faktora mozemo da dobijemo
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne racunajuci Englesku, Crna Gora ima najboljeg igraca u citavoj grupi (Berbatov ne igra). Ako on igra kako zna, mozemo biti i prvi. Ako on skroz stane, nista vise od baraza.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ahahahaha sto sve necu cut odje.. Kad cemo da vjerujemo u reprezentaciju i njen uspjeh ako ne u ovom periodu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jedan mec moze biti slucajnost, eventualno 2... ali da sva cetiri meca odigramo perfektno, ne vjerujem da je slucajnost ili sreca nego znanje

AJMO CRNA GOROOOOOOOOOOO
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da smo bili 'realni', zavrsili bismo ove kvalifikacije kao kod Fileta, a to je predzadnje mjesto.. Da nismo vjerovali u sebe nista ne bismo uradili. Zar ste zaboravili Filipovica koji je kukao i bojao se svakog..
    Bog nam je poslao Cica koji nas je ubijedio da 5 sesir nije nasa realnost, da mozemo vise samo ako vjerujemo u sebe.
    Ako moze, ja bih pustio Cica da radi svoj posao, realnost je tabela dje je Crna Gora na prvom mjestu. I realno je da ocekujemo plasman na EP. Sad bi svaki drugi rezultat bio razocarenje..

Thanks Thanks Given 
    9,424
    Thanks Thanks Received 
    6,871
    Thanked in
    2,704 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

UEFA EURO 2012: The story so far

Group G
    Zlatko Kranjčar's Montenegro have made a dream start, heading the group after collecting three wins – all 1-0 – and a goalless draw against England. Mirko Vučinić captured the headlines for his goals against Wales and Switzerland but the Balkan team drew at Wembley without him, and are still to concede together with Belarus. England have beaten Bulgaria and Switzerland, who bounced back with a 4-1 win against a Wales side seeking a new coach after John Toshack resigned in the wake of the September loss in Montenegro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve dok budemo radili kao i do sad bice rezultata.Znamo svoje mogucnosti a i limite,ne zalijecemo se ni na koga ali se nikoga i ne bojimo i trazimo rezultat.Mi navijaci se mozemo zalijecat ali bolje da smo kolko tolko realniji a oni znaju sto im je cinjet i sumnjam da ce ispustit ovo sto imaju zbog neke euforije medju narodom.
    Samo polako bice dobro.Strpljivo i odlucno.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Jbg. sigurno nije imao "kvantitet kvaliteta" u ekipi.

Page 558 of 2252 FirstFirst ... 5845850854855455555655755855956056156256860865810581558 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)