Вала ме баш занима, који ће тим побиједит у тој дебати.![]()
Da
Ne
sjutra je i na UDG-u debata "Mladi o NATO-u"
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Вала ме баш занима, који ће тим побиједит у тој дебати.![]()
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Javicu ti sjutra,kad te bas zanima,moram sjutra biti tamo,da ispratim to...mislim da nece biti timovi,vec ce pojedinacno da nastupaju
Хахах, ај вала, ставио бих паре на то да ће превагнут ова NATO опција.
А не знам зашто.... :grin:
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
ne znam ni ja zasto...hahahaha
druze, Libiju je nato i ugrozio, to sto Libija ide u ***** nije zbog "gradjanskog rata", vec zbog americke gladi za naftom, zeljom za apsolutnom dominacijom nad svijetom, a tu su naravno i poltronske zemlje kao Francuska, Engleska itd koje idu za Amerikom, kao oni oce da zaustave krvoprolice, a danas su krenuli da gruvaju avionima..
Iskljucenje mozga samo osta.
neki visoki njihov zvanicnik je izjavio danas "idemo da sprijecimo gadafija da ubija nenaoruzane civile" nakon toga u prilogu ide "pobunjenici srusili avion"...
Njak Njak Njak
Tako je i Slobo nekad ravnao migovima po eSeFeReJotu,vidi se Beogradska škola 1500 gadafijefih oficira,na svoj narod-migovima i artiljerijom
Mislim da ce NATO grdje da prodje sa Gadafijem od Milosevica, bojim se cak da ne sibnu i koju raketu na Italiju ili Francusku...
ne vjerujem isplanirali su stranci dobro akcije..mada je Gadafi mnogo tvrdji orah(coek je vojnim pucem dosao na vlast) od onoga kome je zena naredjivala sto ce i kako ce ali je i Libija mnogo laksa za osvajanje nego koliko toliko "planinskija" Srbija...
She is only here to annoy herself!
Imaju podrsku jacu, svakakve mutljavine su isle preko Libije, ko zna kakvo oruzje imaju.
Mikoyan-Gurevich MiG-17 - 22;
Mikoyan-Gurevich MiG-19 - 40;
Mikoyan-Gurevich MiG-25 - 68;
Sukhoi Su-22 - 90;The Libyan Air Force operated as many as 90 Su-22, with around 40 Su-22M3 and Su-22UM3K aircraft currently in service.
Dassault Mirage III - 8-9;
hmh ako je ista ispravno od ovih 25ca ja se s njima ne bih zajebavao, to jeste dosta zastarjeli tip aviona ali dovoljno je jedan da prodje do awaxa i da nastane dzumbus samo takav...
She is only here to annoy herself!
Nema naroda pod KAPOM NEBESKOM, koji voli Gadafija i Lukashenka i krokodilske suze prolijevaju kad neki DIKTATOR pane, kao vishe od pola naSHKoga NARODA,
josh se Sadam nije oladio poslije vjeshanja,
a Mubarak i Gadafi se spremaju da omaste konopac.
Ne pamtim PLANETU ZEMLJU, od kad sam se osvijestio da je bila MIRNIJA&LJUBAZNIJA prema CHOVJEKU, ima kikseva ali u odnosu na ono shto sam ja dozivio za moga zivota, ovo je chista zahebancija.
Vishe sam DIKTATORA JA SAHRANIO, nego shto ce mladje generacije SAHRANIH ZA SLEDECIH HILJADU GODINA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ne znam. Ja i dalje mislim da bi iračani danas bolje živjeli da je Sadam Husein ostao na vlast. Neki narodi jednostavno ne mogu da žive u zapadnjačkoj "demokratiji"
Šlagom ja bih tebe nasapuno
Onda bih nosom napisao Bruno
Kao organizator Debatnog takmičenja "Mladi o NATO" ispred Evro-atlantske asocijacije mladih, želim da saopštim da je na debatnom takmičenju učestvovalo 28 ekipa iz cijele Crne Gore u srednjoškolskoj i fakultetskoj konkurenciji. Na finalnoj debati pobijedila je ekipa SŠ "Danilo Kiš" iz Budve, koji su bili u ulozi negacije na temu "Crna Gora treba da uđe u NATO".
Ukoliko su potrebne još neke informacije, kako o Evro-atlantskoj asocijaciji mladih, tako i o samom NATO, budite slobodni da pitate.
Хвала на саопштењу.
Мене интересује колико се плаћа породицама погинулих цивила (када војници погријеше да тако кажем), да ли то зависи од случаја до случаја ил има нека утврђена тарифа?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
dozvoli da prije nego dobijes odgovor od strucnog lica prokomentarisem da mislim da se nece platit, jer su to "slucajne" zrtve..
jbg, sto su radili TU, U TO VRIJEME..
На шокантним фотографијама из Авганистана, које је објавио немачки Шпигл, виде се амерички војници који, смешећи се, позирају поред тела убијених цивила. Америчка војска се извинила, НАТО страхује од реакција на терену.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...3;е.html
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
"Људи слабо памте, то је овде главни проблем" Данас је Тачно 12 година...
не пада ми на памет ни један потпис
Nas narod je takav, zahvaljujuci tome mnoge stvari u ovu drzavu prolaze bez puno pobune...
Toliko smo losi, da ruku dajem ako bi neko iz vlasti rekao da treba uz NATO da napadamo Srbiju, da bi vecina zaboravila da smo do juce bili u zajednici...i da nas je isti NATO ni malo fer bombardovao...
Ne idem u off, ali zato se izjasnjavam kao Srbin, jer tako makar dajem do znanja da ne zaboravljam proslost, kao vecina, i da nisam podlozan uticaju drugih .
Njak Njak Njak
Svi vec zaboravili i ubojstvo Irackih novinara i dopisnika Reuters-a-Saed Chmagh (40) i Namir Noor Eldeen (22) iz Americkog helikoptera.
Pojo vuk magare.
duza detaljnija verzija
Last edited by Uskok; 24-03-11 at 15:02.
ti si od one ploče kosmičke načinjen? ti si jedini čovjek te vrste. kako si tako ostao svoj? kako tise javila srpska vjera i nacija? u snu? tokom fudbalske utakmice? vile gorske vino nose?
ja sam inače čuo da ne treba da se učlanimo u NATO jer tamo žive ajkule. a morski kučak nije dobre naravi pa onda od NATO pakta treba zazirati. i jer se mene ne sviđaju akronimi. eto.
i zato što bih i ja da sam nepodložan uticaju drugih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks