Bjezite od tog sajta to je prevara ja sam probao sa mojim drugarima i prevareni smo ostala mi je adresaod tog lika trazicu ga kada podem u Beograd da ga izlomim
da ne bi gatali oko toga sajta ko sto i kako, evo vam od mene jedan singl za ovo martovsko vece
Heracles - Herenven 1, @2.20
![]()
Who let the dogs out
Bjezite od tog sajta to je prevara ja sam probao sa mojim drugarima i prevareni smo ostala mi je adresaod tog lika trazicu ga kada podem u Beograd da ga izlomim
I registrovao si se da nam to kazes??????
SVAKA TI CAST NA DOBROCINITELJSTVU!
Da se pomogne braci po kladionici
I to saljem sa mobilnog na sto crnih jada da se pomogne braci po kladzi
Mnogo je tesko doci do prelaza,jer je to krivicno djelo i gazde klubova mogu da krivicno odgovaraju... Jedine sanse su da vam javi neki rodjak,brat direktno iz kluba,ali to ne bi niko sirio jer samim tim stavljate igraca u zaebanu poziciju. Drugi nacin da poznajete nekog povezanog sa mafijom koja namjesta te meceve...bilo je par tekstova o likovima koji su namjestili brdo utakmica... Ja sam jedno vrijeme dosta igrao kladionicu,presao masu foruma,sajtova i za imao 2 dojave Leotar 2-1 i neke makedonce tacan rez na pol 2 2 kraj 4 3. Prvu nisam uplatio iz razloga jer je blokirana bila,zbog likova koji su uplatili dosta para,iako sam znao dovoljno vremena unaprijed. Drugu sam kasno vidio i stigao 7-8 minuta nakon sto je utakmica pocela.
ja sam pomalo bio ironican, ali ti isto povjerovao, u neku ruku. Ne znam koliko si iskustava imao s njima, pa ovako zboris... Ne trosi mobitel, pa nam se u buducnosti pridruzi u prognozama odje. Mi ionako najvise sebi vjerujemo...
ps. Bacite po koju reputaciju covjeku, jer stvarno zasluzuje bar tako da mu se zahvalimo.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 19-03-11 at 18:54.
Ja odigrah 0-2 1.70 Na Dinamo Zagreb... sad obrnuh i vidim koliko sam bio u pravu...
cijele godine izbjegavam dortmund,I danas ga cekam I primaju gol u zadnji minut
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Sta mislite za Djokovic - Federer? Sta je u najrealnije?
Najrealnije je da mu Djoks da macu. Ali, da li zelis da igras kvotu 1,55, protiv najveceg svih vremena?! Ne. Onda igraj na njega, ili jos sigurnije, da osvaja jedan set (1,57 u Meridijanu)
znao sam za milan pih...cekam njih i lion ..
polako druze tek je pocelo...cista 2
Gledao sam iz perspektive kao i ti, i odigrao dvicu na Fedeksa, iako sam citavo vrijeme pricao kako ce ga Djokovic dobiti,ali onakav raspon kvota mi se nije svidio i udario sam kontru.....
trenutno 4:2 70'
Da se proba jos nesto nocas u singlu
Atl Madrid - Real 1GG, @4.15
Sporting - Leirija 3+, @2.00
Who let the dogs out
Na Djokovica stavi tacan rezultat 2-1 za Djokovica![]()
A ovaj Milan glibavi samo nek je zdra'o sve im *****. Da bog da nikad ne osvojili titulu.
Para vrti dje burgija neće.
Nesto me jebe ovaj mob otkucao sam poduzu por al nesto ne prode ukopa me kolega danas sa monpeljeom cekao bih real izbacih lila zbog njega uhvatih hanover,bajern i mancester ako stignem u ponedeljak cu objasniti neke stvari u vezi dojava
werder 2
hanover 1
bayern P2+
HSV 4+
Lyon 1 (1:0 HT)
Feder 2
i Barca 0-2 ...... 88min 2:1
nc
Bogami ga melje novak za sad... vidjecemo sta ce dalje biti
Who let the dogs out
nijesam stiga da uplatim ni lacio ni barselonu - kakav maler.
i onda stavim palermo iz 1-1 i atletiko -real oba daju gol u 1 .pol.
jbg.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Laciale postavio si odje a nisi odigrao. Aoooooo
A odlican je tiket.
visa sila
nije ni prvi ni poslednji put - ne shekiram se![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
igrah
rodez 1
bastia 1
palermo 1
roma 2
sto mi scede roma ne znam
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks