the World's leading dance event
Sensation
Možda si treba viđet đe to ide.Ako je običan paket možda se može na našu poštu direkt poslat,da ovi ođe ne posreduju.
talking to me?
covjek salje postom iz njemacke i kako god posalje paket, posalje se dhl paketom
sad sam zvao i dhl crna gora rekli su da sve sto se posalje dhl-om podlijeze carinskom pregledu i onda se placa spedicija i carinski pregled 23.40e ...
a ovaj se lik iz DE cudi kako to?! hahaha e moj druze kako mislim se sam u sebi![]()
the World's leading dance event
Sensation
Zna li ko mogu li se bilo gdje na internetu naci Sergio Tacchini majice, ali da salju za CG?
U Fashion outletu na ebay-u sam nasao stvarno prelijepe majice ali oni ne salju za CG...Radi se o
Konkretno, ova majica mi je zapala za oko:
http://cgi.ebay.co.uk/Sergio-Tacchin...item7216c036e6
Last edited by Brent1986; 19-03-11 at 09:39.
Opet vrtimo istog prodavca,izreklamirasmo ga vala.
http://stores.ebay.co.uk/in-the-labe...34Q2ec0Q2em322
Imaš ođe nekih i poštarina je samo 2 funte.
Ovaj model izgleda nema niko osim ovog prodavca sto sam naveo...
Jbg, mene nešto sve slično izgledaju.Neće niko primijetit
.Kod ovoga što to ja ostavih za 15e imaš original maju tako da zanemari ostalo
![]()
Donation ID Amount Donated on To benefit Located in For
66011
$2.00 Mar 19, 2011 Japan Earthquake and Tsunami Relief Fund - a GlobalGiving Project Washington, DC 20005 Donate Now donation
Total $2.00 To Japan Earthquake and Tsunami Relief Fund - a GlobalGiving Project
nisam se nesto pretrgao ali mi je ovoliko ostalo na paypal racunu. Ajte imajte srca pa i vi ljuljnite koji evr. Link: https://www.paypal-donations.com
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Jutros čekam kraj neke licitacije na ebay.Niko ne diže i ja stavim 4.5$,odjednom iskače neko me preteka,stavim 5$,odma ista situacija,u milisekund se povećava ponuda.Stavljam 5.5$,opet isto i ne stižem da povećam jer je istekla licitacija.Onda kad sam pogleda u info nađem kako postoji mogućnost automatske licitacije pri čemu se ulog ranije položi i diže po potrebi na kraju, a dotični ulog se ne vidi na spisku kao ponuda.Zar nije to malo smiješno,tako svaki prodavac samom sebi može dizat cijenu?Zna li neko nešto više o ovome?
To je korisna opcija, ja je cesto koristim, stavis svoju trenutnu ponudu kao i ponudu do koje bi pristao da kupis... i onda ebay autmatski dize tvoju ponudu po postavljanju tudje
Prodavac da sam dize? Moze, ali ako ima drugi profil, ali to moze i bez automatske licitacije ako oce...on nema uvid u to koliko si ti stavio max
Njak Njak Njak
Moze to i na prave licitacije, posaljes svog covjeka da dize i eto![]()
ma ne volim ja licitacije kako god okrenes, buy it now, i to je to
Njak Njak Njak
Jes no je ta majica bila 30 funti na buy now +poštarina a na licitaciju znatno manje![]()
Imam jedno pitanje u vezi Pay pala;
mogu li da imam acc, bez kreditne kartice, nego da mi neko uplati na taj acc, i onda da te pare potrosim na eBay? Ne znam shvatate li![]()
Listen to me very carefully - I shall say this only once!
E jbg, makar sam imao dobru zamisao![]()
Listen to me very carefully - I shall say this only once!
u mom slucaju ja sam prethodno kontaktirao prodavca da mi smanji cijenu postarine jer sat prije isteka licitacije cijena robe je bila 10 funti a postarina 20, rekao mi je ako licitacija ne predje 40 funti da ce mi to poslati obicnom postom po manjoj cijeni postarine,..interesantno da je pet minuta prije isteka licitacije samo jedna ponuda bilia i to na 38.5![]()
Sta si odlucio ?? Bas ovih dana sam htjeo neku sitnu elektroniku sa jednog sajta da narucujem , ali ne bi mi se uopste isplatilo da placam harač DHLu !!
Jel neko možda naručivao sa http://www.banzaimusic.com/ ??
16 dana odkad je naručena i maska za telefon iz Hong Konga je stigla
Ne znam što se žalite![]()
Ooooo, nisi ti jos vidio zasto se zale![]()
zalit ces se i ti
Njak Njak Njak
Ljudi jedno pitanje imam ziro racun i pod ziro racun tako nesto.Kad ocu da dam nekom da mi uplati nesto dam li mu onaj pod ziro racun sto mi pise na clansku ili one brojeve sto bi se pojave na ebanking stranici
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks