Grad koji raspolaže sa najviše čudnih ljudi na svijet, Podgorica.
Jutros mi zvoni telefon, javljam se liku koji je juče sinoć gledao auto i hoće kompenzaciju za onaj motor, kaže mi ovim riječim "brate ja sam oduševljen autom ipak neka bude po tvom" reko što po mom, veli cijena koju si reka a ja sam lupio 1500e na šta je on rekao da mi može dodat 1000e i motor, što i napisah sinoć ođe.
Meni bi čudno reko da ne hvali što motoru pa se dogovorimo da se nađemo u 1 ipo kod Grebovića da on pogleda taj motor da nije padano sa njega, hvali li mi što jer se ja razumijem u motore da imaju dva točka i to je to i da mu kaže da je moj auto odličan.
Prvo, nije htio da dođe motorom jer je kiša padala (?) a kad ga nagovorih dođoše on i jedan "stručnjak" koji je ima 3 sedmice sa pričom da motor vrijedi brat bratu 3 000e, posle još jednog kruga vožnje veli stručnjak da auto dimi i da je to veliki kvar.
Goran mu objasni da je sve u redu s autom da ne troši ulje na što ovaj veli da mi može dat motor u kompenzaciji za auto :shock:. Znači jutros me zvao maltene da kupi auto, da je sve definitivno a sad neće ništa da doda para, kad sam ga pitao da podignemo auto na dizalicu da vidimo što mu hvali veli da nema para da plati dizalicu

.
Je li moguće da postoje toliko dokoni ljudi koji smišljaju priče da bi uhvatili krug autom ?!
Bookmarks