View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 552 of 2253 FirstFirst ... 5245250254254854955055155255355455555656260265210521552 ... LastLast
Results 13,776 to 13,800 of 56318

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ima korak, mora mu se priznati.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    On topic : na youtube-u ima nekoliko klipova o Balicu.Evo pa sami zakljucite o kakvom igracu je rijec.Uglavnom, od Pejovica rasarafljenog gori ne moze bit...
    Uvijek treba uzeti ove klipove sa youtubea sa velikom rezervom jer se od prosječnog igrača može napravit Messi, ali što se karakteristika tiče ima sve. Korak mu je, što je Albatros dobro primijetio, impresivan. Umije i desnom što je dodatna prednost. Viđeste li kako puče na 2:25?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Pošto smo pisali ranije o Batroviću evo nekih vijesti u vezi sa njim

Izvor: Dan (lektorisano):
    --------------------------------------------------------------------------------------
    VELJKO BATROVIĆ POSLJEDNJEG DANA PRELAZNOG ROKA STIGAO U ZETU

Došao sam kod najboljeg trenera

Bio je na pragu potpisivanja ugovora sa Partizanom, trenirao sa "crno-bijelima" tri mjeseca, ali spletom raznih okolnosti nije stavio paraf na vjernost klubu iz Humske. Posljednjeg dana zimskog prelaznog roka Veljko Batrović se obreo na "Trešnjici", u redovima Zete. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa prvim crnogorskim šampionom.
    Sedamnaestogodišnji fudbaler ima pravo nastupa i za kadete i za omladince, a trenira sa prvim tim, pod nadzorom Dejana Vukićevića.
    - Došao sam kod najboljeg trenera u Crnoj Gori, kod kojeg svaki dan naučim nešto novo. Možda kompletna javnost u Crnoj Gori ne zna, a volio bih da ih upoznam da sam u Partizanu proveo tri mjeseca, završavajući sa svojim roditeljima papire. Kada sam mislio da je sve gotovo, došlo je do problema sa klubom u kojem sam ponikao. Ipak, o njima ne želim sada pričam, biće za to vremena, isto kao i za moj dolazak u Humsku. Za mene je sada najbitnije da sam našao pravi klub u Crnoj Gori, koji samo može da mi bude odskočna daska u karijeri - kazao je Veljko Batrović.
    Veljka su tražili gotovo svi klubovi u Crnoj Gori.
    - Svi su tražili ugovor na tri godine i veliko obeštećenje nakon toga. Zeta mi je izašla u susret, potpisao sam ugovor na godinu dana i želim ovom prilikom da zahvalim svim ljudima u klubu. To je klub u kojem sam naučio prve fudbalske korake, a i moj otac i djed su počeli upravo u Zeti.
    Ovaj fudbaler će u predstojećoj sezoni nastupati za kadete i omladince tima sa "Trešnjice", a ne bi bilo iznenađenje ukoliko dobije šansu i na nekom seniorskom meču Zete.
    - Treniram sa prvim timom i zaista je milina raditi sa trenerom i čovjekom kakav je Dejan Vukićević, koji ostaje i individualno da radi sa mnom, s obzirom na period gdje nisam imao utakmica. Nadam se da ću brzo sve nadoknaditi - istakao je Batrović.

D.P.

Zahvalnost Partizanu
    Nije Veljko Batrović zaboravio na lijepe trenutke u Partizanu.
    - Dugujem veliku zahvalnost ljudima iz Partizana, predsjedniku Draganu Đuriću, generalnom sekretaru Darku Gruboru i treneru Zvonku Popoviću, koji su vjerovali u mene. Izborio sam status standardnog u jednoj generaciji koja možda i najbolja u istoriji kluba. Dvije godine nije imala čak ni remi, a u toj ekipi je šest reprezentativaca Srbije - rekao je Batrović.

--------------------------------------------------------------------------------------
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kakav majstor. Kao iz sprdnje

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

A kako bi bilo dobro da ga Bugarima uvali ovako.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Nishta gori od Ibrahimovica. Ali nimalo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko kaze da seratlic ne igra za jagieloniju?
    eo ja ga gledam na kanal orange sport, nije los..
    ps: eo ga i pejovic nema kascelana
    Last edited by CurvaNord; 05-03-11 at 22:41.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    ko kaze da seratlic ne igra za jagieloniju?
    eo ja ga gledam na kanal orange sport, nije los..
    ps: eo ga i pejovic nema kascelana
    Odlična vijest. Ja sam prenio tu informaciju da nijesu bili u protokolu za prošlo kolo i čudio se zbog toga. Prošlu je igrao samo Kašćelan ali je dobio žuti kartona pa, s obzirom na to da je i u pretprošlom kolu dobio žuti, vjerovatno zbog toga pauzira.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eto sto je bilo prije neki dan u areni....

Napadač Koma dobio pozive Hofenhajma i Majnca
    Bulatović u Njemačkoj

Nemanja Bulatović juče je otputovao za Njemačku, na poziv Hofenhajma i Majnca, dva bundesligaša koja su izrazila želju da snime njegove mogućnosti. Kroz probni rad, od po 10 dana, mladi napadač Koma pokušaće da se izbori za ugovor, koji bi od ljeta trebalo da bude validan. - Ovo je dobra prilika za mene. Hofenhajm je prošle sezone bio hit, a Majnc je to ove godine. U pitanju su odlično organizovani klubovi i daću sve od sebe da se nametnem. Ako zadovoljim, potpisaću predugovor, a od juna se preseliti u Njemačku – kaže 19-godišnji napadač. Bulatović ima iskustvo igranja u inostranstvu. Pošto je prošao školu Budućnosti, bio je u omladincima Partizana, te igrao u mađarskom Diošđeru. Sezonu je počeo u Komu i lijepo bi bilo kad bi u Njemačkoj ostavio dobar utisak. Snažni ofanzivac ne smatra da će izgubiti time što narednih dvadedesetak dana neće igrati prvenstvene utakmice u drugoligašu sa Zlatice. - Biću u trenažnom procesu, tako da fizički neću ništa izgubiti. Mogu da se vratim samo spremniji. Preskočiću uvodni dio, a onda pomoći saigračima i ekipi Koma u borbi za bodove – poručio je Bulatović.

---------------------------------------------------

Kopitović u Totenhemu
    Budućnost u London šalje Borisa Kopitovića (17), kapitena crnogorske kadetske reprezentacije i jednog od svojih najvećih talenata, koji će sedam dana trenirati sa vršnjacima iz Totenhema. Mladi fudbaler „plavih“ zanimljiv je „sparsima“, koji su izrazili želju da ga ugoste i vide kako trenira sa njihovim igračima istog uzrasta. Svidi li im se – lako je moguće da uskoro započnu ozbiljnije pregovore sa Nebojšom Jovovićem oko njegovog transfera. - Kopitović će nedjelju dana biti u Totenhemu. U pitanju je jedan od bisera crnogorskog fudbala iz generacije 1994., naš najbolji centralni bek tog uzrasta i sigurno je da boravkom u Londonu može samo da dobije. Interesantan je Totenhemu, ali putuje tamo bez opterećenja, da se upozna sa trenažnim procesom jednog tako velikog kluba. Kopitović neće biti jedini kojeg ćemo poslati u inostranstvo, već ćemo ovakve stvari praktikovati i ubuduće – kaže sportski direktor „plavih“.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    eto sto je bilo prije neki dan u areni....

Napadač Koma dobio pozive Hofenhajma i Majnca
    Bulatović u Njemačkoj

Nemanja Bulatović juče je otputovao za Njemačku, na poziv Hofenhajma i Majnca, dva bundesligaša koja su izrazila želju da snime njegove mogućnosti. Kroz probni rad, od po 10 dana, mladi napadač Koma pokušaće da se izbori za ugovor, koji bi od ljeta trebalo da bude validan. - Ovo je dobra prilika za mene. Hofenhajm je prošle sezone bio hit, a Majnc je to ove godine. U pitanju su odlično organizovani klubovi i daću sve od sebe da se nametnem. Ako zadovoljim, potpisaću predugovor, a od juna se preseliti u Njemačku – kaže 19-godišnji napadač. Bulatović ima iskustvo igranja u inostranstvu. Pošto je prošao školu Budućnosti, bio je u omladincima Partizana, te igrao u mađarskom Diošđeru. Sezonu je počeo u Komu i lijepo bi bilo kad bi u Njemačkoj ostavio dobar utisak. Snažni ofanzivac ne smatra da će izgubiti time što narednih dvadedesetak dana neće igrati prvenstvene utakmice u drugoligašu sa Zlatice. - Biću u trenažnom procesu, tako da fizički neću ništa izgubiti. Mogu da se vratim samo spremniji. Preskočiću uvodni dio, a onda pomoći saigračima i ekipi Koma u borbi za bodove – poručio je Bulatović.

---------------------------------------------------

Kopitović u Totenhemu
    Budućnost u London šalje Borisa Kopitovića (17), kapitena crnogorske kadetske reprezentacije i jednog od svojih najvećih talenata, koji će sedam dana trenirati sa vršnjacima iz Totenhema. Mladi fudbaler „plavih“ zanimljiv je „sparsima“, koji su izrazili želju da ga ugoste i vide kako trenira sa njihovim igračima istog uzrasta. Svidi li im se – lako je moguće da uskoro započnu ozbiljnije pregovore sa Nebojšom Jovovićem oko njegovog transfera. - Kopitović će nedjelju dana biti u Totenhemu. U pitanju je jedan od bisera crnogorskog fudbala iz generacije 1994., naš najbolji centralni bek tog uzrasta i sigurno je da boravkom u Londonu može samo da dobije. Interesantan je Totenhemu, ali putuje tamo bez opterećenja, da se upozna sa trenažnim procesom jednog tako velikog kluba. Kopitović neće biti jedini kojeg ćemo poslati u inostranstvo, već ćemo ovakve stvari praktikovati i ubuduće – kaže sportski direktor „plavih“.
    o ovome se vec pisalo ovdje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih da se smijeni Filipovic sa mjesta selektora reprezentacije Crne Gore!
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Ja bih da se smijeni Filipovic sa mjesta selektora reprezentacije Crne Gore!

Nemaš ti pojma o fudbalu. Ja stvarno mislim da on može odradit ovo do kraja, kako treba! A i koga bi sad doveli umjesto Fileta?!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Nemaš ti pojma o fudbalu. Ja stvarno mislim da on može odradit ovo do kraja, kako treba! A i koga bi sad doveli umjesto Fileta?!
    ja predlazem cica kranjcara, ako savicevic cita ovo neka poprica sa njime uz casicu domace

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ma kakav Cico, ja tipujem na Lombarda, sto ga sutnuse iz Lovcena. Mozda mu ovdje nabave prevodioca. Ooo zemljo Indijo !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Ma kakav Cico, ja tipujem na Lombarda, sto ga sutnuse iz Lovcena. Mozda mu ovdje nabave prevodioca. Ooo zemljo Indijo !
    o zemljo indijo sto radjas slonove

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ima li ko dobar stream za Jageloniju?

ja imam neki, ali koci povremeno.

http://www.atdhenet.tv/35326/watch-j...-slask-wroclaw

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Seratlic usao u drugom poluvremenu,a Pejovic se izgleda ustalio u prvoj postavi.Vec druga utakmica koju je igrao od prvog do zadnjeg minuta.Kascelan na klupi citav mec.
    http://www.jagiellonia.pl/transmisja.php?mecz=3689

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Seratlic usao u drugom poluvremenu,a Pejovic se izgleda ustalio u prvoj postavi.Vec druga utakmica koju je igrao od prvog do zadnjeg minuta.Kascelan na klupi citav mec.
    http://www.jagiellonia.pl/transmisja.php?mecz=3689
    E josh samo da dobishe danas, extra bi bilo :P

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

evo i nove fifa liste, ostali smo 25, a u evropi 16.
    http://www.fifa.com/worldfootball/ra...27275&rank=202

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Izvor: Arena

Zvanično: Đalović u Amkaru tri godine

Sapunica je završena - Radomir Đalović juče je potpisao ugovor sa Amkarom iz Perma. Crnogorski reprezentativac sa ruskim prvoligašem dogovorio je saradnju na tri godine. Popularnog Đala u Permu će sačekati saigrač iz reprezentacije Mitar Novaković.Doskorašnji Đalovićev klub, Rijeka, na ime obeštećenja dobiće 220.000 eura kada isplati pola para bukureštanskom Dinamu, bivšem Đalovom timu, kao i 10 posto od narednog transfera iz Rusije.

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Djalo se dobro prodade, a vazda je vezara bio.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo jednog Cicovog intervjua za zagrebački Vjesnik od prije tri dana

http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?I...A-C2ECBD423EDD
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemogu da vjerujem da su omladinci od 3:1 odigrali 3:3....

Turska U19 3-3 Montenegro U19
    1:0 - 14'
    1:1 - 29'
    1:2 - 45'
    1:3 - 90'
    2:3 - 90'
    3:3 - 90'

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

I to je bolje od poraza 3:0 u prošlom meču. Doduše prvi meč je igran u nemogućim uslovima (snijeg) tako da ga i ne treba računat ozbiljno. Ali izgleda da su sudije oavj put odradile posao za Turke

Izvor: fscg.co.me
    -------------------------------------------------------------------------------------

U19: Sudija oteo pobjedu "sokolima"

četvrtak, 10 mart 2011 16:29

Omladinska selekcija Crne Gore remizirala je u Mugli sa odgovarajućom selekcijom Turske – 3:3.

Naša selekcija je u peti minut sudijske nadoknade, koji je po zvaničnoj signalizaciji četvrtog sudije trebao biti i posljednji na meču, ušla sa dva gola prednosti (3:1), ali je domaćin zahvaljujući velikoj sreći i subjektivnom kriterijumu arbitra Ali Zaglija uspio da se vrati u meč i izjednači čak osam minuta nakon isteka regularnog toka.

- Danas smo odigrali mnogo bolju utakmicu, iako smo ponovo počeli loše i primili rani gol iz prekida. Ovog puta, međutim, nismo dozvolili protivniku da diktira tempo, već smo kontrolisali igru i rezultat i u zasluženo stigli do ubjedljive prednosti. Ono što se događalo u sudijskoj nadoknadi ne želim da komentarišem, jer nisam siguran ni da bih umio – rekao je naš selektor Aleksandar Miljenović.

Turska je, kao i dva dana ranije povela rano nakon kornera koji je u gol pretvorio Čifči, ali je ovog puta Crna Gora znala da odgovori na vođstvo protivnika. Izjednačio je Vukčević u 23. minutu koji je u gol pretvorio odličnu akciju Đorđevića i Mugše, da bi se 20-ak minuta kasnije isti igrač asistencijom revanširao svom kapitenu koje nije pogriješio. Pet minuta prije kraja regularnog toka, Vukčević je drugi put savladao Jokušlu nakon odlične asistencije Vučinića.

Kada se činilo da će utakmica ući u mirnu završnicu, uslijedila je drama – prvo je u petom minutu sudijske nadoknade Iravul sjajnim udarcem sa više od 20 metara savladao Asanovića, koji je odmah nakon toga dobio crveni karton zbog koškanja sa protivničkim igračem. Sudija Zagli je nakon toga očigledno planirao da produži utakmicu koliko god treba dok domaćin ne izjednači, što se dogodilo u osmom minutu nadoknade kada je pogodio Demir.

Predstavnici Fudbalskog saveza Turske su se nakon meča izvinjavali našoj selekciji zbog ponašanja i suđenja glavnog arbitra, ali je šteta već bila učinjena. Iako je izmakla pobjeda, selektor Miljenović je bio zadovoljan igrom svog tima.

- Želim da čestitam igračima, koji su odličnom partijom potvrdili da plasman u elitnu rundu kvalifikacija nije bio slučajan. Iako smo igrali značajno oslabljeni, potvrdili smo da imamo kvalitet da igramo ravnopravno sa moćnim evropskim selekcijama, što ćemo pokušati da potvrdimo i u maju na turniru elitne runde – rekao je Miljenović.

Prvi meč dvije selekcije, koji je odigran 8. marta završen je pobjedom Turske od 3:0.

Turska - Crna Gora 3:3

Mugla – Stadion: „Ataturk“.
    Sudija: Ali Zagli (Turska).

Strijelci
    1:0 – Čifči 8’
    1:1 – Vukčević 23’
    1:2 – Mugoša 43’
    1:3 – Vukčević 85’
    2:3 – Iravul 90+5’
    3:3 – Demir 90+8’

Žuti kartoni
    Iravul - Turska
    Pepić, Pržica, Mugoša, Medenica, Bogdanović – Crna Gora

Crveni karton
    Asanović 90+5’ – Crna Gora

Turska: Jokušlu, Četin (od 46. Ezmen), Iravul, Alkan, Šeker, Nukan (od 46. Eztuvan), Demir, Gule (od 62. Bekdemir), Šahiner, Kajaoglu, Čifči (od 46. Elitez).

Crna Gora: Asanović, Mustur (od 90. Alić), Bakrač, Petričević, Redžović, Šahman (od 75. Bojić), Pejaković (od 63. Medenica, od 90+5. Ljuljanović), Pepić, Vukčević, Mugoša (od 80. Vučinić), Đorđević (od 46. Pržica, od 75. Bogdanović).

-------------------------------------------------------------------------------------
    Sad samo treba smirit igrače jer kad su ovako mladi i ovako nesrećno izgube pobjedu makar u prijateljskoj utamici zna to ostavit traga. Nadam se da će Miljenović, ipak, odraditi dobro taj dio posla oko smirivanja igrača.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kakav je ovaj Marko Vukčević? Prati li ko omladince Budućnosti?

http://www.football-talents.co.uk/Ma...7-39800-2.html

EDIT: Sad vidim das je igrao za Kom 16 utakmica - 5 golova

http://fscg.co.me/index.php?option=c...015&Itemid=508
    Last edited by amnesiac; 10-03-11 at 18:21.
    Dick Laurent is dead!

Page 552 of 2253 FirstFirst ... 5245250254254854955055155255355455555656260265210521552 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)