To su novi kanali za Total Tv Hrvatska (B.net)
To su novi kanali za Total Tv Hrvatska (B.net)
ok, samo mi nije jasno zasto je to nama u cg bitno...
ziwa istina ;D
bitno je onima koji imaju cs
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ovo je Total TV tema a ne Total TV CG, tu stavljamo novosti sa svih tržišta na kojima total posluje. Sa cs-om ili bez cs-a, svejedno.
na kraju krajeva ja sam i napisao "novi kanali u bnet ttv paketu"![]()
ljudi, zanima me jedna stvar, imam svu opremu za total tv-a, dje da se obratim za onu karticu da uzmem novu i kolko kosta to? i moze li to da se izvede ?
Nazovi korisnicki servis 020/44 66 66, ja mislim da je 20 eura
sto skrembluju rts2 kad evroliga ?
jer rtcg2 ima otkupljena prava.....
SK drzi ta prava,do sad je dogovor bio da se ne dira RTS,samo kad dodje final 4,ali se ovdje vise ne zna ko pije ko placa.
SK 3 inace prenosi sve meceve Partizana,ali on nece skoro u Total,up link je u krv i ne isplati im se...
tacno tako,mada ako nesto napises drzi ga se !
dokle god ne kupe jos ponesto ili smisle kako da popune citav tv program da ide svakodnevno nista od toga,jer uplink je skup a oni nemaju ponudu makar ne trenutno...SK drzi ta prava,do sad je dogovor bio da se ne dira RTS,samo kad dodje final 4,ali se ovdje vise ne zna ko pije ko placa.
SK 3 inace prenosi sve meceve Partizana,ali on nece skoro u Total,up link je u krv i ne isplati im se...
UTILISIMA TV : ( program za žene )
12695,H,5355, 3/4
Kanal morate sami unijeti
cisto sumnjam, cak mislim da ne dozvoljava
Who let the dogs out
Hoce biti kakvih novi kanala?
Kanal o video igrama Ginx TV uskoro će postati dostupan i u zemljama koje su tvorile bivšu Jugoslaviju i to zahvaljujući nedavno potpisanom sporazumu sa SBB-om, najvećim kabelskim operaterom u Srbiji.Naime, zahvaljujući tom sporazumu Ginx TV će postati dostupan pretplatnicima kabelske televizije SBB u Srbiji, Telemacha u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, te putem satelitske platforme Total TV, koja je dostupna u još nekoliko zemalja u regiji.
Iz Ginx TV su rekli "Ponosni smo što možemo objaviti da ćemo 18.4.2011. pokrenuti prvi kanal o videoigrama u Adria regiji. Surađivat ćemo sa SBB-om, vodećim kabelskim i satelitskim operatorom u regiji, pa ćete nas zahvaljujući tome uskoro vidjeti u čak šest novih zemalja."
Izvor: mPortal
Jos jedan novi lokalizovani kanal zahvaljujuci SBBu,odlicno!
http://www.mportal.com.hr/Default.as...cat=52&id=4686
http://www.sbb.rs/Vesti/2703/GINX+TV...+GEJMERE.shtml
Last edited by Jakuza; 22-03-11 at 17:10.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks