nemojte ga pregoreti samo![]()
castih ga i ja,skromnih 6 al od srca![]()
nemojte ga pregoreti samo![]()
the World's leading dance event
Sensation
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
I meni stiglo nesto iz Hong Kong-a, za 15 dana... Nije lose![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja sam se sa engleskim prodavcem ispricao ka ikopitao ga za neke zabice jel ima za moje auto a on vidio da sam iz Montenegro pa ozezi po meni
"my doughter of law is from Montenegro, and my son is there, we were in Montenegro last summer..." pa poce da pise kako im je bilo lijepo u Budvi i Kotoru... i na kraj mi radi
"Hvala, dovdjena"
a vrh je...
samo jbg nema zabice za moje auto![]()
Njak Njak Njak
meni iz HK josh nista a proslo je 22-23dana... al dako dodje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ima li ko kakvog prodavca na ebay sa dobrim original naocarimaili neki sajt da se mogu poruciti i da su cijene dobre
![]()
Kada vam se desi da neki sajt tumači slovo "ć" na sledeći način "#263;" , je li pametnije staviti slovo "c" ??
nikad na sajtove ne koristis nasa slova ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Slazem se... Najbolje koristi engleski alfabet, jer dosta sajtova slabo podrzava UTF-8, a da ne pricam o postama koje stampaju elektronski shipping adresu itd...![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Hvala ljudi !
Ima li ko da je trgovao micro SD kartice na ebay-u, da mi preporuci gdje se moze to najjeftinije nabaviti? 2gb ili 4gb...
Nikako ne mogu naci da je P&P FREE ili tu 1-2$ dolara, nego sve po 4-5 $ minimum, a kartica kosta 1$...
Ima li kakvih naznaka da ce se u dogledno vrijeme Crna Gora ukljuciti u Paypal sistem? Posto sam snimio neke mnogo fine stvarcice na eBay, ali ako bi se to moglo "legalno" trgovat strpio bih se jos neko vrijeme, ako ne da smo zdra'o samo, eto i mene medj' Slovence![]()
ja porucih amazon kindle. placanje proslo direktno karticom na amazon.com. uredjaj stigao u pg 4 (slovima cetiri) dana nakon uplate![]()
nah, pravi muskarci nemaju sig...
Napokon i PayPal uplate u Hrvatskoj
možda će zanimati one koje imaju PP prijavljen u HRV![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks