malo kosarke za nocas
NY Knicks-2.5 - New Orleans H1, @1.85
...
Who let the dogs out
razumije li se ko u ovaj jjjebeni hokej i u kosarku da se pogodi kakva kvota 10 nocas
a dje da se skupi kvota 10, ne mogasmo je skupit danas od svih ovih silnih utakmica![]()
Who let the dogs out
a vidim brate dzoni,vidim...
budi mu ti posrednik :-)
sjutra dako mi pomogne ko od vas da iskombinujem neku kv 8 sa 5,6 e da vratim ove jade sto bacih nocas... nadam se da se neko razumije u ovu evroligu da predlozi ponesto![]()
Slah Mrdzi poruku,al mora da ne vidi PMUglavnom moze li mi neko objasniti kako da se kladim online,dje da uzmem karticu,u kojoj banci,dje su najbolji uslovi,gdje je sigurna isplata itd..Hvala !
Брате, ја користим Виљем Хил и корнери су закон! Најбоље би било да имаш монибукерс и евентуално неку виза картицу...
ma svudje mos da uzmes karticu ... uzmes visa neku registrujes se na ove kladionice mos na william hill na bet365 itd uplatis i rokas :P
ускоро текст у новине: Мојковчани затворили Виљем Хил на корнере у друго полувреме![]()
Барса добија 0:1
асистент АДРИАНО!!!
стријелац МЕСИ!
Šta mislite moze li Betis sjutra do pobjede? Dobra je kvota @2.00
мајстор игре ове!!! ЖИВЈЕЛИ!!!
Seltik 1
Benfika 1
Barselona 2
Rajo Valjekano 1
Osasuna 1X
Real Sosiedad 1X
sa 2 eura dobih 22...
Konacno da maknem maler!![]()
Ja od kad pisem na ovaj forum , ne mogu dobit nista, nema me par dana![]()
F.C.F.
my_name_is , ne mogu da ti odgovorim da poruku brate,sta je u pitanju?Izvinite momci sto skrecem sa teme.
deksi
Danas slaba ponuda nesto.
deksi
Da li sjutra isforsirati ovog Bazela zna li neko?![]()
Who let the dogs out
imate li sto za danas ova evroliga ili nesto...?
E kako me oshashavi onaj Hjuston sinoc , za 83e sa 3e .. e qqqq , cijelu ligu pogodih , i dobije ih La Clipers kojima je skor 4-4456323 ..
BISOGNA VINCERE !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks