bulletstorm rastura
danas sam iz cuga 3 sata opichio...
od podesavanja sam samo odradio FOV ..promijenio sa 85 na 92 cini mi se, i ugasio sam ono mouse smoothing.
radi na full![]()
~ Burn or Mount
~ Install the game, use XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX as serial
~ Copy the ShippingPC-StormGame.exe and the xlive.dll from
the Fairlight folder to your installed game dir \Binaries\Win32
~ To install the "Title Update" you need to delete the following 2 files:
\BINARIES\WIN32\SHIPPINGPC-STORMGAME.EXE.ZDP
\BINARIES\WIN32\ZDP\ZDPCONFIG.XML
Now run the setup.exe in the "Title Update" folder
~ Play the game
ovo ti je procedura sa fairlightovim krekom, upalis i bucas........
bulletstorm rastura
danas sam iz cuga 3 sata opichio...
od podesavanja sam samo odradio FOV ..promijenio sa 85 na 92 cini mi se, i ugasio sam ono mouse smoothing.
radi na full![]()
Originally Posted by my name is ...
ja probah sinoc , namjestih, hvala hombre mmijo , i zarazih se do zla boga, ne podesevama nista, probah neshto ne nadjoh opcije, ko zna , kod mene je to na sve strane razbacano, i mogu vi rec najbolja pucacina koju sam u zivotu probao, shot in the balls najjace i najmilije ;p
mili vanili acid cookie koje fajlove ti mijenjas, kod mene samo ima default input ini i slicno, nemam one user fajlove ako se oni dirqau ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
imam ja sve to otkljucao sam fajlove, al koji editujem, imam samo default input ? nemam system input ?
http://arstechnica.com/gaming/news/2...th-your-pc.ars
evo ovdje sve sto treba da podesish.takodje opcije search nema...moracesh rucno da trazish.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
znam ja to al storm input fajla nemam samo default inputa dje nema mouse smoothinga, mada iskreno mene sve kontrole rade ludacki i igra se fenomenalno
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
e to je poenta , ja nigdje nemam taj da kazem user diovjerova il ne
kako nemash pobogu...ako ti je winXP idesh u my documents/my games ako ti je vista ili win7 onda idesh kao gore shto sam ti objasnio...otvorish my computer,sa lijeve strane klikni na documents i nadji my games folder...
ako ni to ne mozesh...udji u c: root i ukucaj u search StormAI.ini pa nek ga sam nadje![]()
eeeeeeeeeeee znam ja to sve dobri moj devilishe, al nema, kad nema neeemaposlacu ti sve screenove ako ne vjerujes, trip totalni, i u zivotu mi se neje desilo to, prvo sam mislio ko zna mozda je virus sakrio sve foldere, pa sam rucno ganjao putanje, al kad nema neeeeeeemaaaa
mada ja ti kazem meni i ovako radi bombona, okidam ih tako socno, da se skinut sa igre ne mogu , al bi probo i to i kamera wide, i rado jos neke zezalice koje sam vidio da mogu da se edituju da napravis da su gluvi pa se izivljavas do mile volje stojeci pored njih
Ima li dje serial number za bjulitstorm![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
ne trebuje ti ako si imas krek , udri ga po jedinicama sve , tj isti broj na svaki, i onda opleti po cracku ja provalih da sam imao fairlight folder i dobio uputsvo od forumasa kolege i napravio
Ne mogu ja pokrenut instalacviju dok ovo ***** ne ukucam,a nemam krek
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
upravo takomislim da ce x ovi biti, e sad meni se ne da da igram ovu igricu, juce sam je creckovao igrao ubijao se igrajuci, sve super, sad da je upalim trt, opet ono smece login to windows live, jel realno to ?!?!?!
Skidajte Crysis 2 Multiplayer Demo....extra je...http://www.ea.com/crysis-2/1/demo
Skinuo, igrao. Nije ekstra ali je u svakom slucaju bolji od ebenog CoD-a. Dobro je optimizovan sto me bas prijatno iznenadilo ali mi vise prija Crysis 1 MP jer je vise kao BF. Crysis 2 je malo vise kao CoD ali sasvim dovoljno drugaciji da bude bolji. Ipak, ne svidja mi se pravac u kojem su posli sa MP.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
You are so damn picky.
I am so post-rock I shit sad birds.
Sad sam promijenio misljenje sto se skoro nikad ne desava. Otkljucao sam neke super fore na Crysis 2 kao sto je hologram kojim zajebavas protivnicke igrace. Idu i pucaju hologram a ti ih zakoljes sa ledja u cloak mode. Sad mi je Crysis 2 MP bolji od Crysis 1 MP a ovo je tek demo. Mozda se uzme original![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Hahahahah!![]()
Gle movie. :o
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks