Kretanje je po meni bolje uradjeno. Mnogo brze reaguju likovi na komande sto je uvijek dobro. Ali mi se cini da su igru mnogo pojednostavili. Izgubila je kompleksnost. Sad svaki retard moze da igra Dragon Age. Znam da nece bit dobar kao prvi dio. Toliko se bar moze zakljucit iz vidjenog.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ovaj Bulletstorm kao Borderlands. 'Kao'.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
odusevio sam se bio idejom ovog bulletstorma i poceo ga igrat,ali mi ne odgovara nesto...neznam ni ja tacno sto al jednostavno nije mi to to![]()
kako cu ti objasnit,meni jednostavno ne stima,kretanje,pucanje itd mi ne odgovara![]()
ja je skidam javim brzo kakva je samo da zavrsim naki novi warhammer sto igram
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo ovako....Igra se sastoji od toga da za "kreativna ubistva" dobijash poene kojima kupujes upgrade weapon-a.Dakle srz igre su achievementi za koje dobijash poene(npr da ubijesh protivnika tako shto mu pucash samo u jednu nogu,da ga ubijesh tako shto cesh da mu pucash u damu pa ga gurnesh...etc) 18+ je igra,dakle krvi i prshtanja na sve strane ne fali,prskanje glava tijela i slichnog.Pricha je yada yada yada i iskreno me ne interesuje jer je igra napravljena za lijechenje zivaca kad te neko dobro nachepigrafika je san snova na ful detalje i inache(mada ce malo ko ovo kod nas da koristi...igra moze da se igra na 3 monitora u rezoluciji 5000 i kusur x1080 evo i linka kako izgleda http://i1218.photobucket.com/albums/...m/ae1865f2.jpg
dakle totalna opushtancija i rokanje svega i svachega na 101 nachin....
evo i chlanka kako da igru podesite da izgleda iole normalnije na rachunaru.....Wolwerine imash i podeshavanje da se izgasi mouse smoothing zbog kojeg ti se vjerovatno ne svidja nishanjenje http://arstechnica.com/gaming/news/2...th-your-pc.ars
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 24-02-11 at 10:02.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ovaj Bulletstorm je perverzija od igre.
igram na ps3, probacu jos malo mozda se naviknem.Inace koristi protivnike kao yo-yo priceless,prvo ga privuces sa nekim bicem pa ga nogom bacis nazad i sve tako
![]()
jeste li to svi poskidali sa neta ili ima da se uzme (znamo dje) u pg?
Originally Posted by my name is ...
sve skidas najbolje da kupis hahah ha haaaaa
The Elder Scrolls V: Skyrim Full Trailer
http://www.gamespot.com/pc/rpg/elder...opslot;thumb;1
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
kakav saundtrek :shock:
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Dosadio mi je GRT Evolution, tako da novi NFS izgleda zanimljivo.
\\OFL•GIC
izashao 3ci painkiller ....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
evo gasim mouse smoothing i krecem da igram bulletstorm ako ovo bude tolko ludilo, dobija zasebnu temu i pali se kamera i kacimo ludila
moraju se kupit neke stvari prije nego se pocnu igrat igrice 2011
bulletstorm uklonjen sa racunara i nece me vise gledat, treba vam login za windows live da bi pocela igra svaki put, pozdravite se sa local profileom i offline profileom , eto tako ,........................ sajonara windosove igrice , pa da ste jedine i najbolje na svijet , plus vam trazi instalaciju stand alone windows live nekakvog managera i jade i neki servis pali da svrlja po kompu jedva sam o alavertio kompjutor
Kako ga mi instalirasmo onda bez problema nije mi jasno. Sve sto ti treba je offline GFWL account i Skidrow crack i gotov posao.
shta shta shta , ja znam , al ne da da igras dok te jednom samo ne provjeri online i onda cepas bez problema, daj info kako sto ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks