Dojave se ne placaju unaprijed nego nakon meca.
Stavio sam 10 eura x-1 Celzi-Man , pa ako dodje. Dodje.
Para vrti dje burgija neće.
na chelzi manchester ne bih igrao nishta.... kad bih bash morao tuknuo bih od 0-2... ako nishta bicje dobra tekma za odgledat
One Ring to Rule them all...
Ima li ko kakav tiket , nedje kvota oko 10 da je ? Sto misli da ce proc![]()
Para vrti dje burgija neće.
Dubl za večeras
Siena 1 @1.45
Reggina 1 @1.65
dok upirete evo malo da se opustite i nasmijete
Who let the dogs out
Gledajte ljudi, nemam ja vremena za ove fore, jer sam na poslu... Ja sam vec rekao koliko je ura, ali sam pitao da li je vidio neko kad postuje prije meceva, pa sam dobio ovdje potvrdan odgovor... Druga varijanta je bila da ima veliki broj naloga, pa roka razne kombinacije... ja sam mu vec dva puta poslao mejl koji se ne moze odbiti, tj. win - win situacija je u pitanju, ali nije si ni javljao. Doduse, otvorio sam mu glavu u prvom i objasnio mu par kombinacija![]()
100% Fixed Match
FREE PICK US GROSSETO-PADOVA X
ODD 3.0
SAFETY 80%
STAKE MEDIUM
POSTED 2 HOURS BEFORE THE MATCH
Evo je lutkica ponovo![]()
BISOGNA VINCERE !
Kladionica KARO 1X2 BETT OF THE DAY & FREE BETTING TIPS IN FEBRUARY TOTAL +34.20 UNITS,PROSJEK FREE INFOA JE BIO OKO 60%,BILA I JEDNA DOJAVA KOJA JE NARAVNO PROSLA...strasno zajeban mjesec,dosta jakih infoa nije radilo kako treba,al ipak smo uspjeli biti u stalnom plusu...molio bih sve clanove grupe da nastave reklamirati stranicu,kaciti ......link na svoj zid,zvati prijatelje...poz i srecno
odlicna fora,ako padne reci ce da je bio 80% ne 100% ako prodje ima da se *****... odlicna taktika![]()
Комшијаааааа, хвала на дојави, испраћено максимално![]()
Chelsea >5.5 kornera 1.66
Everton 1-1 1.90
To je sve za nocas....
manchester x - 2
everton d2+
portsmouth 3+
charlton 1
espanyol d2+
duisburg 1
sad vise nisu onako sigurni kao ranije![]()
Who let the dogs out
Aj posmatraj to malo ovako... Ti uvjek moras imati ogranicen fond. Sve i da mozes uleceti sa svim sto imas, vise od toga nemas. S obzirom da imas proizvod koji ljudi hoce da kupe, onda ga prodas i uzmes jos vise novca... Drugo, ovako ne ulazis u rizik da nemas dje uplatit. Ti ces zaraditi novac, iako se nidje nije moglo uplatiti...
On cak dobro lozi narod, stavlja koa da su ostala jos neka mjesta, jer je ograniceno... I onda ce na nekom drugom blogu uzet "dojavu", ako prodje, eto mu jos 2-3 kruga ekstra profita.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks