Dakle, upravo mi je pao ip4 i potpuno mu je pukao zadnji dio, raspao se na stotine djelica, displej je srecom ostao netaknut. Zanima me, ima li ko kod nas u PG da bi to mogao da mi zamjeni?
a Fico ne zezaj me da ti je pao?
OOOOOO ebem ti...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Pa kako im je to boljka presmijesno...![]()
Sorry covjek. Idi u gsm house 069531153
moze da se rijesi, nije problem, nisi prvi kome se to desilo. javi se na PM ili na broj iz prethodnog posta
meni nije jasno kako neko moze da da toliko para za neki telefon kojeg moras drzat' ka malo vode na dlanu?padne jednom i ode sve u pm,a voljela bi da znam koliko kosta ta popravka.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
popravka je 75eur, ako je u pitanju zamjena samo poledjine
pa upravo zbog toga sto je 700 popravka je toliko, to je samo logicno.
Svakog vlasnika po glavi s'njim...
sto se opterecujete toliko ljudi sa tim, samo opusteno nemojte se sjekirati
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zavrseno u GSM Areni, moze LOCK!
Njegova komparacija i ima nekog smisla i poente, a tvoja niti jednog niti drugog.... Ali nema veze.. Bitno je da ti bacis hejt...
Originally Posted by Nk-001
Sta da ti kazem - nismo svi racionalni, nepristrasni i ne sluzimo se svi istom logikom
Ja nisam hejter, samo sam realan.Taj poluproizvod NI IZBLIZA ne vrijedi 700 evra, to je FAKAT.Za taj novac se moze kupiti bolji tel/uredjaj (sa bluetooth-om, mass storage modom, flash podrskom, koji ne gubi signal, i koji se ne lomi u komade od jednog pada), i da ostane para za, recimo, jedan dooooobar satTo sto ogromna vecina Apple user-a ne mogu to da prihvate, i sto je svima IDENTICNA prica kad ih malo pritegnes sa kvalitetnom argumentacijom - to nije moj problem :joint:
Ko ovo smatra spamom - nek oprosti na istomOver and out
![]()
I'm, I think I'm a special one..
http://www.youtube.com/watch?v=p0NlR...eature=related
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks