eee muke moje....sinoc, ka i svaku noc, trazim nesto da odgledam, ono iz kreveta taman da zaspem...
i naidjem ja tako na ovaj The secret u C:/My documents/Downloads...
isprva sam se cudio odakle mi, jer sam ga nedje davno skinuo, i potpuno zaboravio...
Pokrenuh film, gledam Egipat, tajne, neki lik zatrpava nešto...reko aj mozda bude zanimljivo...mada sami naziv filma mi je kontradiktoran al reko ajde, neka bude...
E kukala ti majka, prođe 5 minuta, slušam priču kao u filmove što imaju ameri za pjance, drogalje, debele i slično, ona grupna fora....Veću gomilu gluposti ne čuh u život, i to sam ga gledao cirka 10min...
Gledao sam i Zeitgeist, ok je film, uglavnom ti kažu ono što već znaš, Rich are getting richer, poor are getting poorer i gluposti oko religije. Mada je umotano na fin način, ima nekih detalja zanimljivih, pa ajde...
Ali ovo mlaćenje teško aooo... Pa ja bi sad motor imao, eo 3 godine svršavam na svaki zvuk kad čujem neđe da proleti, znači sanjao sam ga. Srećom, odustadoh skoro, prebacih se na neki korisniji projekat...
Ontopic, film jedino može da pali kod pogubljenoga naroda, i eto možda ima neku korist u odnosu sa ljudima da se postavljaš pozitivno, da nisi neki crnjak, težinjak, a što se tiče ostalog....ostadoh bez epiteta...samo neka su kreatori filma ZDRA'o!

Reply With Quote

Bookmarks