S.w.a.t Firefight - 10od mene! Odavno nisam pogledao bolji film...
S.w.a.t Firefight - 10od mene! Odavno nisam pogledao bolji film...
JACKASS 3D!
momci su se vratili jači nego ikad.![]()
Zar i ti sine kinetic?
\\OFL•GIC
hahaha, nisam ih odavno gledao, ali ovaj nastavak je stvarno odličan![]()
Last edited by [kinetic]; 24-02-11 at 15:24.
Neko ga je nedje ranije preporucio, ali sam ga tek sad odgledao. Moram rec' da me je film prosto odusevio. Znaci, oborio me sa nogu. Film koji stvarno nacera na razmisljanje. Rijec je od remek djelu Sean Penn-a, Into the Wild.
DICIOTTO
Never let me go
Odličan!
Are you suggesting coconuts migrate?
^ Vidim da voliš Goslinga mladog. Volim i ja njam <3 ali Half Nelson npr. nisam htela da preporučim. Fali mi nešto tamo, iako je dobar.Mala Shareeka je sjajna, tho.
Blue Valentine mi je ok, a mislim da bi se većina ljudi isekla od muke/dosade.
edit: @ clapton
da, da, veliki potencijal. cuo sam da je sjajno odradio ulogu u Half Nelson, skinem i odusevim se (i samim filmom a i glumom). onda pogledam ima li jos koji slicnog kvaliteta i nabasam na Lars and The Real Girl. jos jednom sjajna gluma.
taj Blue Valentine sam mislio da skinem ali mi nekako previse mracno izgleda, ne znam.
inace, uvatim se tako ponekad za jednog glumca/cu i ne pustam dok ne pogledam skoro svaki film...![]()
Oдгледах синоћ на неку тв овај филм и могу вам рећи да је предобар. Обавезно погледајте
не пада ми на памет ни један потпис
Ne znam je li ga ko predlaga', ali je fenomenalan film!
![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Lars and the real Girl...
ochekivala sam komediju, dobila pomalo chudan i malo vishe tuzhan film. Barem meni...
ali, nije losh.
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
http://www.imdb.com/title/tt0758752/
Bas mi se svidio, odlican film.
Never let me go. Odlicna prica, odlicna gluma... Za moj ukus, hvalilo je samo malo 'rebel spirita' u scenariju, malo borbe. Tj. mala doza Scarlett J, i Ewan McGregora
Slazem se sa Caseom, Love and other drugs, vrijedi pogledati...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Kako me raznosi Anne, sanjam je..Kakva ribetina.
U zadnje vrijeme sam pogledao tonu filmova sa Christian Bale-om. Jednostavno, taj covjek nije napravio nijedan fail film. Makar ne u zadnjih nekoliko godina. Odusevljavaju me i tematike filmova, i njegova gluma. Nisam sve odgledao naravno, ali dobru vecinu jesam, i preporucio bih svima da urade isto. 2 Batmana, 3:10 to Yuma, Equilibrium, The Machinist, American Psycho, Harsh Times, Rescue Dawn, The Fighter. Nisam odgledao ovaj Terminator Salvation dje on glumi, ali vidim da ima solidnu ocjenu na IMDB. Uglavnom, svima preporucujem ove filmove koje sam nabrojao.
DICIOTTO
ma glumcina, a zaboravio si Empire of the Sun (1987)![]()
Ja bi neki dobar horor pogledala...
Ajde neko, prijedlog.
Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks