taj kod kuca rakica je dobar. koliko sam cuo. moje komsije idu kod njega da servisiraju.
No signature here.
Mene reče da je štelovanje,čišćenje pluća i mislim mijenjanje nekog filtera(nisam siguran) 40e.
Ako se ne varam on je na skretanje neđe kod onog podvožnjaka.Mislim da onamo ima znak tj reklama.
ides put tuza, cim dodjes na podvoznjak skrenes desno prva kuca iznad mosta kamena fina u neke cemprese
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ako je u extra stanju vrijedi, a to ti samo dobar majstor moze rec (i dijagnostika malo moze pomoc)
She is only here to annoy herself!
I najpismeniji ljudi imaju jezicke nedoumice...to sto dolazimo sa razlicitih govornih podrucja moze isto da utice...npr u ovom slucaju tvoja konstrukcija "ali ispit ne budes polozio" isto nije ispravna ali ti ja ne kazem da si nepismen...nego ajde necemo vise o pismenosti jer odje rijetko ko ima bas visok nivo pismenosti nego mozemo o automibilizmu...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Te astre su dobra auta sto se tice izdrzljivosti...jos nisam cuo da se neko zalio na te 1.7dti motore...opel sto se mehanike tice odlicno auto...limarija tim autima posle 2000 bi trebalo da bude pocinkovana pa ne bi trebalo da ima problema sa limarijom naravno ako je imalo pazeno...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
moja konstrukcija je namjerno tako napisananebitno koja je tema ali gdje god napises da je nebo zuto to nije ispravno pa moze da bude i podforum sex&erotika a ne meteorologija
Evo da ne bacas pare na dijagnostiku ja cu ti odmah reci da je presla bar 3 puta vise.
She is only here to annoy herself!
Da li je neko raspolozen da mi opere auto,pa cu mu dati krug?![]()
A ljudi samo nemojte kod Nikole u Tuzi kumim vas kapircom.. coek je prvo poceo da rai kod Simonovica limara na brijeg kod hemomonta pa je poceo da se bavi plinovima a sad radi i plinove i limariju uporedo.. specijalac coek za sve...
Imate bre onoga tuzovica iza EI Nis zgrade, ima onaj lopov Nikolic ispod gorice ali dobro radi.. samo ne kod Nikolee neeeeeeee![]()
dvojica vele e je dobar a jedan da ne valja
što ćemo sad.sem toga,malo ko radi brc pa barem mene i nije neki izbor.
ako ima ko broj toga tuzovića neka ostavi,eto da pitam i njega radi li to.
sem toga,kakve veze ima što radi i limariju i plin?
Ja sam sad skoro prodao jednu F... odlicna kola,odlicna mehanika, unutrasnjost dosta siromasna, nije nesto izgledna ali je prilicno kvalitetna.. Trapovi su jedna od velikih prednosti kod tih kola, bukvalno neces morati da razmisljas o zglobovima, ramenima, silent blokovima...
Sto se tice limarije ona je bila losa samo kod starijih modela sto je ostavilo los utisak na opela uopste a inace jednog renomiranog svabu..
Problem je bio na kosevima iznad zadnjih tockova jer su bili ravni umjesto kruzni, u obliku tocka, pa se voda nije slivala vec zadrzavala i tako stvarala koroziju.
Kao sto rekoh taj problem je rijsen, to su odlicna kola, ali zbog lose reputacije po pitanju limarije, koja je na novijim modelima rijesen, i zbog nedostatka VW znaka, auto nije na cijeni...
Last edited by markomiha; 28-02-11 at 13:43.
A nije na cijeni kod budala ako ćemo pravo.Ja bih radije Astru ili čak Corsu negoli trojku/četvorku.
sto rece forumas gore, pocinkovana je limarija od 2000 god te od tada opeli imaju limarija nista goru od drugih marki..
99% neces moci, ja kad sam moju astru vodio u osmanagic, rekli su mi "na tim modelima ne moze da se vidi"
Sto se tice 1.7 (dti pretpostavljam), odlican je, malo bucniji (dizel jbg) ali dobar, majka mi ima taj motor u corsu, njena jedina zamjerka je na bucniji rad (jbg, presla je sa benzinca)
Jedino sto ti moze reci jel vracana je da dobijes servisnu knjizicu uz nju, vjerovatno je vracana, 2001 god, kupit dizela a prec 130k je vrlo malo...
da sumiram
1. Lijepa i vrijedi svakog centa, sta vise jeftina je (ja kad sam kupovao, 1.7dti najjeftiniji je bio 4000 a ko zna u kakvom stanju) sta ima od opreme znas li?
2. Ja mislim klasicno, sa dobijenim papirima u osiguravajucu kucu i oni ce ostatak zavrsit (ti provjeri, ali ce ti i prodavac znat rec kako i sta)
3. Nema provjere (bar da ja znam), ako imas servisnu knjigu, ne bi trebalo da bude problema
Njak Njak Njak
A što.Kad vidim trojkaše koji godišnje daju pola vrijednosti auta na opravku ne bih se složio sa tobom
Ima preko MUP-a tj ako nekog tamo ima.Da mu podatke(broj šasije i motora) pa ovaj može nekog od kolega cimnut da vidi jel auto na Interpolovom spisku.
1.7 je Isuzuov motor. Nikad smrti. Ima ga i u Civic.
TAKUMI
Koliko vrijedi Citroen C5 2002 cini mi se 2.0 hdi u dobrom stanju?
Na sto obratiti paznju prilikom kupovine?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks