danas ja pajom na prema Vilusima novim putem Risan-Niksic,opusteno tu do 180km/h preko Dragalja,kad taman poceo da se penjem put Grahova,covjek mi zaablendova 3-4 puta(bog mu dao zdravlje),ja usporih na 60km/h(a pravac),kad na sami ulaz u Grahovo Passat nakacene tablice PG-BS...,zaustavio BMW 5 e 60, BR tablice,a ovaj jedan pandur me glead kako se vucem po ogranicenju,a pravac koliko moze auto toliko da ga vozis
i onda ja prodjoh,ablendovao jos bar 6-ici,spasio im vozacke a i parice bogami.
ja nazad sa Vilusa kad evo ih opet iznad Risna,okrenuli se u rikverc fukare prema Risnu i izgleda citav dan shpartali tuda.
mislim da je bila za mnoge crna nedjelja![]()
a i ja,mada priznajem da i ja ponekad zaboravim.
ja vala ne bi blicao da vidim nekoga da vozi 180/200
Originally Posted by my name is ...
ja bi se cak cimnuo u njegovu traku, da on srecne da se sutura nedje..
Ja kad vozim BIMMU blicam stalno, kad vozim Bentlija ne jer i duga su ksenon.
TAKUMI
Vazda blicam, i onima koji mi ne blicaju zelim da se slome 2 krivine posle.
Ne valja ti to...
Mozda voze Mondea pa im ne radi blinker...
TAKUMI
i ja sam primijetioPosto ih kod mene ima redovno, desi se svakih 3-4 mjeseca u prosjeku da me zaustave, 30 evrica, a redovno me mimoidje 10-20 kola prije patrole
ne blicaju, ne daju zmigavce, drze stalno duga... Ah, zeneedit: sto rece jedna moja koleginica "Ja ne dajem nikad zmigavac, meni je to dosadno!" :roll:
kad je ogranicenje npr. 50, a vidim da lik pici 120+, pa sto da mu ablendujes, i treba da mu se oduzme vozacka (mada takvi likovi imaju debele veze, pa ne brigaju)
Last edited by verbalni_fajter; 28-02-11 at 00:19.
(nečitko)
A vozaci Focusa Sedan?
TAKUMI
Isto sve je to FOUND ON ROAD DEAD
je li i Ford GT found on road dead? :mrgreen:
Jes, pitaj Dzeremiju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks