a koja je razlika?
posto su mi rekli da se od ovoga dobija masa 100%
Ne mogu da vjerujem da se toliko lozite na te preparate prohormone, ja bih prije uzeo cisti testosteron.
There are so many dawns that have yet to shine!
a koja je razlika?
posto su mi rekli da se od ovoga dobija masa 100%
nikad se ne oslanjaj na glasine, evo hvala bogu imamo ovu neogranicenu bazu informacija na internetu pa mozes provjeriti sta god hoces. to sto si ti pomenuo je prohormon, nije hormon nego navodno utice na porast nekog hormona u tijelu. sto se tice mene od preparata ne bih uzimao nista sem whey, creatine, glutamin, multivitamin.
postoje li neke tablete koje se piju prije ili posle jela ili pred spavanje koje ti poboljsavaju apetit?
ja sam mislio da su to te tablete![]()
to ima u apoteke da se kupi?
koliko otprilike kilograma se dobije sa jednom kutijicom?
Onliko koliko hrane pojedesh...lol.Nece ti sama tableta dati kilazu,ona ti je ispomoc da mozesh vishe da jedesh,a imam neki osjecaj da ti nije bash najpotrebnije to![]()
Sm1Le4MeNow(banned)
xaxa, nije u tome problem nego nemam kad da jedem i prosto sam izgubio potrebu za jelom, jednom jedem i to oko 5 sati jer sam po cijeli dan na posao. pa bih malo da se dovedem u red. zato pitam sta je dobro za apetit.
lacky uzmi mass gainer ako hoces da se udebljas i podrzavam nikolu mne, ne bi trebao uzimat bilo sto sto djeluje na hormone, samo dobar suplement i to je to. ako hoces brze i dobre rezultate uzmi krea-alkalin (to je kao kreatin samo mnogo bolje) po mogucnosti uzmi tecni radi lakseg razlaganja u organizam i dnevno popi 3 litra vode minimum. za 10 dana garantujem da ces se iznenadit
Vodu obavezno! jer mozes da dehidriras i da ostetis bubrege ako je ne pijes
Ako nemas para ili bilo koji dobitak od te neke HUGE-hefnergradje onda nema potrebe prelazit neku granicu umjerenog (a to je neka osnovna suplementacija i trening)
Cuh juce da je azot mnogo bolji za koriscenje od bilo kojeg kreatina samo sto je skuplji iz razloga sto moras i amino kiseline da uzimas da bi to bilo to...isto tako sam slusao price od momaka koji bi uzimali hormon rasta :/ to je vec previse za moj pojam
Ja mislim da je za momka u tim godinama sasvim dovoljna obilna i ispravna ishrana, s obzirom da su prirodni nivoi hormona tada visoki. Ja sam u to vrijeme od jaja i tune rastao ko iz vode.
nego ljudi dje kupujete whey i koliko placate?
ja vec duze vrijeme uzimam onaj prostar 2,3kg - cijena okolo 60-65e, al malo prije vidjeh da lik u beograd prodaje isti za 42e pa se pitam dal sam magarac...
zato sto ovi nasi su previse zinuli pa hoce po kanti da zaradi vise nego sto mu treba
....imas na jedno mjesto 50 pomenuti proizvod mogu ti dati broj telofona![]()
svakako, imas private mesage. hvala![]()
Kupih tecni Kre-alkalyn, preporucio bih ga svakome. Kao tecan lakse se razlaze i manje su posledice na zeludac prilikom varenja. To je takodje kreatin samo novije izrade i nema "punjenja" (prvih 5-7 dana 4 puta dnevno uzimanje kreatina) nego se pije samo prije treninga. Kupio sam ga po cijeni od 34eura i s obzirom da moze da traje do 2 mjeseca mislim da je sasvim ok cijena![]()
prvo osnovno i glavno whey pa sve ostalo![]()
dje je najpovoljnije da se uzme whey protein? ima li neko od forumasa da se bavi time?
look right through me
Oktagon se bavio prije, ne znam radi li to vise...
Ko od vas ima dosta iskustva u teretani, tj odlicno su upoznati sa mogucnoscu razvoja pojedinih misica, pitao bih ga nesto na pm?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks