Mysterious Journey 2. Sjajna Mystolika avantura, koja prelijepo izgleda, i za koju treba dobro mucnuti glavom.
ne znam o chemu prichash...new game+ postoji jer sam je zavrshio sinoc....igra je 3 put teza od 1ce i to na normal tezinu,mada ja iskreno nisam puno eksperimentisao sa oruzjem,drzao sam se stare dobre masinke...harcore mod je mudo....imash 3 save-a za 15 chaptera koliko ih ima,i treba da predjesh igru sa malo do nimalo municije i health packova...
shto se tiche strecanja...Iskustvo igrati je u 3 popodne i 10 uveche su dva svijeta,igranje sa slushalicama i igranje sa zvucnicima takodje veze sa vezom nema...
svidjelo mi se shto po prvi put u nekoj pucachini glavni akter nije mentalno onesposobljen za bilo kakav dijalog i radi shto god mu se kaze bez ikakvog komentara...sve shto je valjalo su iskoristili,kretanje je puno ljepshe i fluidnije,grafika je prelijepa,creepovi prebolesni(bebe koje hodaju sa izvrnutom glavom i eksplodiraju kad pridjete blizu imaju prilichno bolestan zvuk kad ste blizu njih)
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Mysterious Journey 2. Sjajna Mystolika avantura, koja prelijepo izgleda, i za koju treba dobro mucnuti glavom.
Just to slip the skin...
iz nekog razloga posta nema....dodjavola...anyway, u VOLI na starom imate Fallout,Fallout 2 i Fallout : tactics za 2ipo eura....sobzirom da se radi o originalu(3 in 1) vrijedi imati cd u kolekciji.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Odigrao Rift BETA,shta god radili nemojte bacati gigabajte na ovo smece od igre...grafika je sasvim prosjechna za danashnji standard a ripoff wow je toliko presmijeshno i preglupo odradjen da je to za prichu....bukvalno sve,od interfejsa,preko talenata,uchenja magija,skillova i slichno....shto je najjache,igra ce se placati...mozda nekih pola godine kad vide kakvu su glupost napravili pa predje u f2p...imate fin chlanak o ovom idiotizmu u novi SK.
crysis 2 beta procurela,pa navalite![]()
Navalio ja vec juce da vidim performance kakav ce bit
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
bzvz pravo da recem....nisam bash neshto preodushevljen,mada necu da pricham nishta dok ne izadje full verzija...ako grafika ostane na istom nivou onda trt...sobzirom koliko je crytek 1 podigao nivo grafike kad je farcry izashao ovo nije daleko odmaklo....
A sta si ocekivao? Dosli su do mrtve tacke. Moraju da misle malo i na ljude sa slabijim hardwarom. A jos uz to su morali da naprave igru i za konzole. Meni grafika i nije toliko vazna sve dok je pucacina dobra a ne sve isto s****e kao CoD svake godine. Mada, ovaj leak je samo Dx9, nema dosta shadera i sijenke nisu zavrsene tako da ce bit dosta bolje u finalnoj verziji.
Last edited by VanjaTheMan; 14-02-11 at 01:13.
ima li ikakvih preciznijih podataka kad ce izaci DOTA 2?
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
pa nije da je bash i pre igriva...a setting je preslikan iz Cloverfield filma...
trenutno stanje MAME emulatora(tj od 31.12.2010.) tezina : 26GB
mozda zabjelchani budu cijenili ovoigrica se zove act-fancer,bila je prilichno popularna i jedna od tezih na aparate u zgradu pored Oktoih shkole.Evo klipa da znate o chemu se radi....trebalo mi je prilichno vremena da je nadjem
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 17-02-11 at 10:51.
Dead Island,lici na Left 4 Dead. Odavno ne odgledah bolji trailer
sad kad pogledam malo bolje i meni se cini![]()
kakav fail....nemogu da provalim...kidanje ruke ali...cijeli vido je u nekom reverse modu pa mozda zbog toga ne shvatam...im blondie - explain...
posto ide u reverse,drugi klip je u normal modu,meni se barem cini da su to kidanje ruke zajebali da je to trebala bit scena posto dodje do one male...al nisam siguran a i nije prevelik fail,osim ako nisam ja sto fulao...u svakom slucaju predobar trailer
ae...shvatam ;D
Izasao demo za Dragon Age 2. Tezak je 1.9gb pa navalite
http://dragonage.bioware.com/info/demo/
Mogao bi neko kome je stalo da otvori temu posebnu za Dragon Age 2 ako mislite da je potrebno. Igra izlazi 8-og Marta valjda.
Izasao i Bulletstorm.
Last edited by VanjaTheMan; 22-02-11 at 23:15.
Dragon Age 2 KAKAV FAIL....sta je ovo oce li sad svaki jebeni naredni RPG da klonira wow....i to preloshe?????
WoW nisam igrao pa ne znam. Ali mi se od pocetka nije svidjala ideja da glavni lik ima glas i kruzni dijalog sistem iz Mass Effect-a. To je sve dobro za Mass Effect ali bolje da su Dragon Age 2 napravili u duhu prethodnika. Ipak, ovo je samo demo. Dalje kritike cu zadrzat dok ne odigram cijelu igru. Ne vjerujem da ce bit bolja od prve ali sigurno nece bit ni losa.
po ovome shto sam vidio.....teshko da ce ishta valjati...magije su blago recheno uzas,kretanje je katastrofalno uradjeno,interfejs slichan wow-u,izvedba magija totalno zbunjujuca,efekat vatre npr je tako katastfrofalan,za igricu koja ima 17+ u svom naslovu ne postoje rane na neprijateljima(toliko o realnosti i hekotolitrima krvi koje prshe okolo iz ....chega?).
Izasa Bulletstorm, vrloo zabavan
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks