View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 348 of 942 FirstFirst ... 248298338344345346347348349350351352358398448848 ... LastLast
Results 8,676 to 8,700 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ne bih da se mjesam u navijacke poduhvate kotorana ili grobara. MI nemamo navijacke grupe pa ne bih da komentarisem..

Poslije onakve igre ocekujem partizana u final fouru, mada sam mu i prije pocetka grupne faze davao najvece sanse iz nase grupe. Samo cemo vidjeti hoce li u slucaju da budu prvi u grupi recco pustiti da primorje bude prvo u njihovoj kako bi ono umorilo partizan u polufinalu FF.

Znaci raspored pred prvenstvo , sa bodovnim stanjem je: kotor 4, jadran3, budva2 i kataro 1. Svak sa svakim doma i u goste. Kotor i jadran su u maloj prednosti, mada je pitanje kolika je prednost kotora s obzirom na osipanje kadra ( citaj petrovic sam trenira).

Meni je zao ako izjave direktora jadrana izazivaju stomacne probleme kod kolega forumasa. Samo me interesuje sta onda izazivaju izjave direktora primorca?? Srcani udar?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Ne bih da se mjesam u navijacke poduhvate kotorana ili grobara. MI nemamo navijacke grupe pa ne bih da komentarisem..

Poslije onakve igre ocekujem partizana u final fouru, mada sam mu i prije pocetka grupne faze davao najvece sanse iz nase grupe. Samo cemo vidjeti hoce li u slucaju da budu prvi u grupi recco pustiti da primorje bude prvo u njihovoj kako bi ono umorilo partizan u polufinalu FF.

Znaci raspored pred prvenstvo , sa bodovnim stanjem je: kotor 4, jadran3, budva2 i kataro 1. Svak sa svakim doma i u goste. Kotor i jadran su u maloj prednosti, mada je pitanje kolika je prednost kotora s obzirom na osipanje kadra ( citaj petrovic sam trenira).

Meni je zao ako izjave direktora jadrana izazivaju stomacne probleme kod kolega forumasa. Samo me interesuje sta onda izazivaju izjave direktora primorca?? Srcani udar?
    Zaista si sjajan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GNK50 View Post
    ne znam sta ovim slikama dokazujes ???? zastava je uzeta ispred bazena a sigurno je ove citave tri zene nisu nosile....i na kraju krajeva znalo se da ce biti zajebancije pa ste trebali malo da obratite paznju..pusti sad izvlacenja zene,starci itd..to ne pije vodu..

kad su nakon utakmice jug - primorac došla trojica debila (na tribinama), onda su pokunjeno pobjegla unatoč tome što je transparent bio većinom u rukama nekoliko ljudi i žena iznad 50 godina ko što se na slikama lijepo vidi.

ali eto da završimo ovu besmislenu raspravu, znači, nakon utakmice transparent su preuzeli ti stasiti momci kojih nije bilo na tribinama i to njih 30, a 3 debila (jer ljudi koji ide mlatit druge ljude radi transparenta ili bilo kojeg drugog komada tkanine nisu ništa drugo doli debili) su ih sve do jednog prebila i uzela transparent. pa eto ako te to veseli, potvrđujem da je tako bilo.

inače, ispred bazena tih debila je bilo 8, a ne 3. i to dobro zvuči 8 na 30, doduše ne baš tako kao 3 na 30. tako si vjerojatno i došao do ove brojke 30.

pa neće u polufinalu igrat prvi sa prvim, već prvi sa drugim
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    kad su nakon utakmice jug - primorac došla trojica debila (na tribinama), onda su pokunjeno pobjegla unatoč tome što je transparent bio većinom u rukama nekoliko ljudi i žena iznad 50 godina ko što se na slikama lijepo vidi.

ali eto da završimo ovu besmislenu raspravu, znači, nakon utakmice transparent su preuzeli ti stasiti momci kojih nije bilo na tribinama i to njih 30, a 3 debila (jer ljudi koji ide mlatit druge ljude radi transparenta ili bilo kojeg drugog komada tkanine nisu ništa drugo doli debili) su ih sve do jednog prebila i uzela transparent. pa eto ako te to veseli, potvrđujem da je tako bilo.

inače, ispred bazena tih debila je bilo 8, a ne 3. i to dobro zvuči 8 na 30, doduše ne baš tako kao 3 na 30. tako si vjerojatno i došao do ove brojke 30.

pa neće u polufinalu igrat prvi sa prvim, već prvi sa drugim

ma ok nek bude kako ti kazes....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

@ dida
    Nisam se najsjajnije izrazio Smisao je bio da ce recco raditi na tome da ako se bude morao sresti sa partizanom, da to bude u finalu.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ dida
    Nisam se najsjajnije izrazio Smisao je bio da ce recco raditi na tome da ako se bude morao sresti sa partizanom, da to bude u finalu.
    Neće reko mnogo o tome razmišljat, njih niko ne može zaustavit (osim nas )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Neće reko mnogo o tome razmišljat, njih niko ne može zaustavit (osim nas )
    mogo bi i partizan ove godine da je final4 recimo u beogradu. zna li tko uopće koja je procedura dobijanja final4-a. LEN to prilično misteriozno određuje zadnjih godina. prije se znalo da se nakon što se 4 ekipe plasiraju na final4 podnose kandidature i onda je neko tijelo (ne znam sad točno koje) biralo domaćina. zadnjih godina se samo nagađa o kandidaturama, i onda se odjednom pojavi ime orgaizatora. i to svake godine u različo doba sezone...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

iz azevedovog intervjua za waterpolo-world.com

Primorac is facing di
    fficulties in a way that is affecting the team and the performance. How do you deal with those problems? Are you still as motivated as you were? And do you see a happy ending?
    Unfortunately, our team was not able to qualify for the Elite 8 of the Euro League. It is very difficult trying to focus on giving your heart to training and playing, as well as worrying if you will have enough money to go out to dinner next weekend. Sadly, this is not the first time it has happened to me. Until we as players can create a union to protect us or LEN and FINA can hold these clubs responsible, water polo will never be an elite professional sport. As for me, I know that my ultimate dream is to bring home a Gold Medal for the United States. There will always be distractions but not training professionally and not playing 100% will never be something that will bring me closer to my dream.

As far as a happy ending, I honestly do not know. I feel like Primorac is a big enough club that it will not be able to fall apart but with the economy where it is, you never know. It would be a shame because never in my life have I seen a city that supports its players like ours. This would be one of the biggest blows in the wrong direction for water polo.

Is it ever occurred to you to do the same as Darko Brguljan and leave Primorac in order to restore the rest on your way to the World Championships and Olympics?
    No, it never occurred to me. Darko is a young player with a bright future but we are in totally different situations. The best thing for me now is to continue to train and play. If I chose to leave I would have also chose not to play in the Euro League games and I would have missed over 10 more games. Like I said before, I think positively and by leaving it would mean that I had lost total faith.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Interesantna je ta prica vezana za gostovanje Grobara u novi.
    Ne treba od toga sto su im sugradjani za ''dz'' obezbijedili karte (sto se nama u startu ne moze desit) pravit ludilo, mene samo zanima kako to da izmedju njih i publike nije bilo interventnog voda? Kako to da ih je interventni vod pustio na ''terasu'' iznad? Kako to da Vijesti pisu da ih je bilo 400, dok sami Grobari kazu da ih je bilo 150? Kako to da Djurkovic izjavljuje da takve atmosfere nije bilo godinama, ako se zna da je lani, na 1. cetvrtfinalnom mecu EL ispred bazena ostala velika grupa ljudi? Kako to da nakon svega toga Mracevic izjavi da je to nesto sto treba ''gajiti'' i time se ''ponositi''

Izvucite sami zakljucak. (Grobari kao Grobari su odje nevazni, isto bi bilo i da su gostovali cigani ili neko treci...)

Od izjava Denisa Mandica nemam nikakve tegobe - jer njegovih izjava NEMA. Sto nije za pohvalu, vec za svaku OSUDU! Ako zeli naklonost javnosti morace to da promijeni...jos nije kasno.

P.S.
    O pokusaju otimanja zastave na bazenu u Napoliju, odnosno otimanju iste nakon meca (izvan bazena) se ne treba raspravljat, pogotovo ne sa nekim ko nije bio...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sa iste stranice o tome da len oće smanjit broj ekipa sa 3 na 2 iz jedne države u euroligi:

According to a proposal to be handed in by the LEN Technical Water Polo Committee, only two teams per federation can be entered by the eight top nations in the future. In this case, all other nations shall enter only one team for the upcoming EuroLeague competitions. All nations can enter two team for the LEN Trophy.

In the recent editions of the European Cup seasons critical observers were blaming vacancies even in some of the European top nations and the big gaps between both competitions and the high number of national clashes. Furthermore, some clubs which had entered the EuroLeague were visibly aiming for a move in the LEN Trophy competition during the season.

This proposal would mean an upgrade of the LEN Trophy competition by the participation of some more highly competitive teams. For example, in this year´s EuroLeague three teams each from Croatia and Montenegro had advanced to the single matches of the Preliminary Round; this would not be possible in the future.

This decision could also mean an upgrade of some national league competitions. The proposal will be handed in but has still to be confirmed by the LEN Bureau. In this case the LEN TWPC would arrange a new playing system for the EuroLeague to adapt the competition to the lower number of participating teams.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ma da, pa ce jos dat' direktna mjesta u EL timovima iz Turske, Holandije, Ceske...
    U svim sportovima EL radi na jacanju, pa i po cijeni prosirenja lige. Jedino ovi strucnjaci rade sve sto mogu da Reccu olaksaju put...
    Jer tako se moze desit da je takmicenje u LEN Kupu malo slabije od EL, sto je apsurd!
    LEN trofej je i ovako dovoljno jak, nego je problem drugi - dje su timovi poput Brese, Posilipa, pa i Cattara (ipak su oni aktuelni osvajaci tog trofeja)...?

Dida, koja je to stranica?
    Nadam se da se to nece usvojit.

I da, Azevedu kapa dolje za ponasanje tokom proteklog perioda...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Interesantna je ta prica vezana za gostovanje Grobara u novi.
    Ne treba od toga sto su im sugradjani za ''dz'' obezbijedili karte (sto se nama u startu ne moze desit) pravit ludilo, mene samo zanima kako to da izmedju njih i publike nije bilo interventnog voda? Kako to da ih je interventni vod pustio na ''terasu'' iznad? Kako to da Vijesti pisu da ih je bilo 400, dok sami Grobari kazu da ih je bilo 150? Kako to da Djurkovic izjavljuje da takve atmosfere nije bilo godinama, ako se zna da je lani, na 1. cetvrtfinalnom mecu EL ispred bazena ostala velika grupa ljudi? Kako to da nakon svega toga Mracevic izjavi da je to nesto sto treba ''gajiti'' i time se ''ponositi''

Izvucite sami zakljucak. (Grobari kao Grobari su odje nevazni, isto bi bilo i da su gostovali cigani ili neko treci...)

Od izjava Denisa Mandica nemam nikakve tegobe - jer njegovih izjava NEMA. Sto nije za pohvalu, vec za svaku OSUDU! Ako zeli naklonost javnosti morace to da promijeni...jos nije kasno.

P.S.
    O pokusaju otimanja zastave na bazenu u Napoliju, odnosno otimanju iste nakon meca (izvan bazena) se ne treba raspravljat, pogotovo ne sa nekim ko nije bio...
    sve pokusavam da ne ulazim u neke rasprave ali ne date...vjeruj mi da smo svaku kartu platili..i neke malo vise nego sto im je bila prodajna cijena...a sto se policije tice..nije je bilo izmedju nas ali bilo ih je ispod nas..vjeruj mi dovoljan broj da nikom ne bi palo na pamet da napravi neku glupost...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Uf, ako se usvoji ovo smanjenje sa 3 na 2 predstavnika vec za sljedecu sezonu, onda mislim da nas Savez nece imat' MUDA i presudit (osvajaca Kupa) u nasu korist.
    Jer ranije, dok smo imali 2 predstavnika, jedan je bio osvajac Kupa...

Dakle, predstoje nove malverzacije...

A bice pizdarije i u Hrvatskoj, neko ce izvisit'...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=269025

Smijesna ti je prica moj selektore. Zloki ti igra kad 'oce, a Recco ti ne da Ivovica... Jokic opravdano odsutan? Sto je, umoran? Igracki fond ti je odlican!

Pratimo tvoj rad, slusamo sto pricas... Kao i ti ono sto mi kucamo.
    Vidjecemo ko ce prije odustat'...

Najavljen je intervju za subotu na CG televiziji. Ne znam povod (mozda pobjeda nad Turskom? :mrgreen: ), ali razumijem.
    Gori pod nogama.
    Last edited by cattaro; 21-02-11 at 18:28.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

American Tony Azevedo is considered one of the best players in the professional water polo circuit. The captain of Team USA, which he led to the final of the Olympic Games 2008 in Beijing, and the fourth place on the World Championships 2009 in Rome, plays for the Montenegrin top team Primorac in Kotor.
    Hehehehe

big giant head Guest

plays for the Montenegrin top team Primorac in Kotor
    ne bi da kvarim ugodjaj, ali to znaci da 'igra za vrhunski tim, primorac', a ne nuzno i najbolji

Nećemo eksperimentisati. Nemamo veliki fond igrača da bismo to mogli da radimo.
    *****mu, cattaro ima dovoljno veliki fond igraca da se suprotstavi turskoj. mislim, kad ce probat neke mlade igrace, ako ne u nebitnim utakmicama svjetske lige protiv smijesnih protivnika

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

O tome pricam. Da je poveo neke mladje (prije svih Subotica, a sobzirom na treniranje i formu golmana mogao je i Krivokapica) i da su ovi odrali turke, onda bi se stariji itekako zamislili. Zasto, poslje zadnja dva debakla, da iko ima zagarantovano mjesto?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    tv vijesti, emisija 'bez granica'. [valjda] ponedeljkom oko 9 uvece. mislim da se sve epizode posle izvjesnog vremena mogu gledati i online
    Potpuno promasena tema priloga!
    Trebalo je da to bude Kup i problemi u nasem vaterpolu, a ne kuknjava za parama...toga smo se zaista naslusali. To ce se kad-tad rijesit', a problemi u vaterpolu ce ostat.
    Prica Popovica i Avramovica je...
    Interesantno je kako ljudi jedno pricaju dok rukovode klubom, a drugo kad nisu tu...jos kad su u Opstini, srece njihove.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Reprezentativci se vraćaju tek u četvrtak iz Turske, a naši u petak odma za zg. Pa stvarno je Peuro pressrao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

@ Cataro, ja sam bio autom, i uredno sam platio karte za mene i ostale iz auta. Koliko znam, i ostatak Niksicana koji su isli busom su platili. Za ostale ne znam, osim za nekoliko momaka iz PG koji su dosli kasno, i kojima je jedna djevojka koju prvi put vide im je dala karte za ulaz.

Ne znam kakva je sitacija sa policijom kad vi dolazite, ovamo je stajalo obezbedjenje, a koliko znam, a znam prilicno, tako je uvijek. Policija ne stoji na tribini bilo gdje, nego ispod tribine. Ne znam kako je kad vi dolazite, samo da ti kazem da su petorica Niksicana uhapsena prije pocetka meca, i sprovedeni tamo.

Zaista je tesko procijeniti koliko je ljudi bilo u kopu. Nas je bilo 60-ak iz Nk, a guzva je bila poprilicna, po jednoj stolici po nekoliko.

Bio sam u Napulju, i stvarno vise ne znam sto se o tome pise. Sve je vec odavno napisano, ko zna-zna.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    @ Cataro, ja sam bio autom, i uredno sam platio karte za mene i ostale iz auta. Koliko znam, i ostatak Niksicana koji su isli busom su platili. Za ostale ne znam, osim za nekoliko momaka iz PG koji su dosli kasno, i kojima je jedna djevojka koju prvi put vide im je dala karte za ulaz.

Ne znam kakva je sitacija sa policijom kad vi dolazite, ovamo je stajalo obezbedjenje, a koliko znam, a znam prilicno, tako je uvijek. Policija ne stoji na tribini bilo gdje, nego ispod tribine. Ne znam kako je kad vi dolazite, samo da ti kazem da su petorica Niksicana uhapsena prije pocetka meca, i sprovedeni tamo.

Zaista je tesko procijeniti koliko je ljudi bilo u kopu. Nas je bilo 60-ak iz Nk, a guzva je bila poprilicna, po jednoj stolici po nekoliko.

Bio sam u Napulju, i stvarno vise ne znam sto se o tome pise. Sve je vec odavno napisano, ko zna-zna.

Ako si pazljivo citao sto sam kucao vezano za Grobare mogao si da vidis da mi vi uopste niste tema. Kao sto rekoh, mogao je to bit' bilo ko...
    Medjutim, uporno pricate da ste platili karte, a ja eto znam koji novljanin je podijelio odredjen broj karata!! Sad kome - to ne znam, niti me zanima.
    Dalje, u novi, kad dolazimo, a dolazimo organizovano vec 13-14 godina, UVJEK stoji milicija na stepenicama pored onog coska. Naravno i ispod. Mi NIKAD nismo mogli ni pric' terasi, a vi ste bili gore, cak su vam dozvolili da kacite i zastave gore...
    Mozda je tesko odje napisat koliko vas je bilo, ali na drugim forumima to nije bilo tesko, zar ne? Treba li da napisem odje zasto ste privodjeni ispred bazena?
    Nemojmo ulazit u bespotrebne diskusije, valjda ste shvatili sto je poenta majku mu staru...
    Pozdrav!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Reprezentativci se vraćaju tek u četvrtak iz Turske, a naši u petak odma za zg. Pa stvarno je Peuro pressrao.
    Nazalost, mi nemamo Upravu koja ce Peuru da kaze: ''Odmori Brguljana i Draskovica''. Kao sto to budvani rade ove, kao sto su novljani radili lani.
    Tu nema ljutnje, svi mi zelimo dobro reprezentaciji, samo ovo sto Peuro radi Primorcu je karanje u zdrav mozak. Jer mu se moze.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Pa ja sam se ogranicio na Niksicane, za koje znam da su platili, i rekao kako i na koji nacin je nekoliko momaka dobilo karte. Ko je kome dao i koliko ne znam, niti me zanima.

Ok, tako je kako ti kazes sto se policije tice, to mi nije jasno, vec odavno policija nije na tribinama bilo gdje, vec to cine redari, a policija je ispod tribina. Zasto je tako kad vi dolazite, ne znam.
    To sto je bilo dosta ljudi na terasi, mislim da je pametna odluka organizatora, jer onaj cosak gdje smo bili kao u sardini jedva da je izdrzao i one ljude dolje, kamoli da su i ovi sa terase bili u donjem dijelu.
    Ne znam na koje forume mislis, cifra od 400 je dosla od novinara Vijesti i Dana, pa se to ustalilo. Ne mislim da je bilo toliko, samo sam siguran da je bilo vise od 150.

Oko hapsenja naravno necu.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Page 348 of 942 FirstFirst ... 248298338344345346347348349350351352358398448848 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)