Mozda i nikad za zivota.
Svi se slažemo da "đetić" koji bi vozio m-a 15min radije, neće skoro pičke gledat ?![]()
Mozda i nikad za zivota.
Majcin Clio 1.2 60hp ima kompresor... to se na put ne moze drzat koji je to obrtni momenat..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ima li speru?
Zajebano je kad u mladosti co'ek ne zna sta oce....
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=75049
m power trazi da malo....
Kolko trosi kombinovane?
Dosta bogomi, uvijek se taj auto drzi u obrtaje...
11 litrica?
TAKUMI
Napisala mi jedna dzukela juce kaznu za nepropustanje pjesaka...od 50e do 150e...vecu dzukelu od policajca jos ne sretoh...
Jesi mu reka sto mislis o njemu?
Rekao sam mu da dzabe pise roman jer me boli racku za prijavu i da je zdravo majci samo...a sam je bio mrco ,pa nije smio da se *****...ja rekoh zaustavio me zbog alkohola ,a on ladno za nepropustanje pjesaka...i to je pjesak bio na 3-4 m od auta ,a ja skretao desno na semafore....
Juce sam vozio teetkinu Corsu 1.2 automatic sa svega 500km na satu. Potrosnja se popela na 8,9l, iskljucivo gradske voznje (zive u centru a radi preko morace), i to vjerovatno zato sto je moj brat od tetke sijedao za volan
I fotka je u prilogu.
mislim da me je appele_moi pitao za bord kompjuter. Na desnoj rucici iza volana (vidi se na fotografiji), na samom kraju, rotiranjem se "seta" kroz opcije borda. Na lijevoj rucici je kruz kontrol.
Last edited by Balsa; 21-02-11 at 22:12.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
i realno kolko trosi ? jer veze sa vezom na ovo gorivo nema ta potrosnja ? znam po suzukiju od kolege kome komp kaze 7 i kusur 10 trosi realno
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Prije 3-4 mjeseca sam napravio duplikat kljuca za 5e, njihov ulozak tj kljuc i ruke, 5e... to mi je bilo tako reci privremeno resenje u slucaju da izgubim jedan jedini kljuc koji imam, jer mi je kljuc kodiran... te sam sad nabavio kljuc sa transponderom koji je spreman za programiranje, ali treba da se nareze isto, ok odem kod istog kljucara, koliko je samo narezivanje, 5e... ???? Kakav smrad
Njak Njak Njak
Ovaj klio mrtvi trosi 8-9 po gradu.... blize 9 no 8A primjera radi bratov pasat 1.9 130ks isto trosi, dosta je tezi i u on je u odnosu na clia MIG29...
.. dodje do usijanja bregaste..
kolko trosi 2.7twin turbo oko 420 ks? oce li preko 13 kroz grad?
ako oce da preskacem odma
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks