Ako mi jos neko posalje pm sa zahtjevom za testiranje, nece dobiti pozivnicu kada za to dodje vrijeme, a to nece biti uskoro. Hvala.
D-Link DHP-P307AV, novi uređaj u ponudi Crnogorskog Telekoma. Uređaj za razmjenu podataka preko električne mreže, D-Link DHP-P307AV predstavlja sastavni dio platformi za digitalnu zabavu.
• Pakovanje sadrži dva uredjanja (jedan se povezuje sa routerom a drugi sa STB).
• Cijena pakovanja iznosi 59.99€ (sa PDV-om).
• Mogućnost plaćanja na 12 jednakih mjesečnih rata (5€).
• Uređaji imaju garanciju od 12 mjeseci.
TVBN dostupna i u Extra TV mini paketu, restartujte STB
Vidjeh juce filmove na videoteku T coma u hrvatskoj....greote dje smo mi![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Nije isto interesovanje vlasnika prava za trzite od 4.4 i 0.7 miliona stanovnika...
Linhestajn, San Marino, Monako sigurno gledaju uzas filmove...![]()
.greote dje smo mi :grin: bash greota do zla Boga
no sto ce mo u Ruandi nemaju Extra TV
Ne pitajte odakle mi informacija, ali skoro je sigurno da će (nakon unapređenja platforme koje je vršeno u prethodnom periodu) uskoro početi emotovanje novih HD kanala na Extra TV
Za uži krug povlašćenih prvo ide Extra TV info kanal HD, a nakon toga - samo nebo je limit!
Nije ti tacna ni jedna informacija.
Koji kanal ti ne radi?
Za distributere ne postoje mala i velika tržišta. Postoje nesposobni papci koji ne žele platiti skupe naslove i sposobni magovi koji će kupiti film za 5000 € i iznajmiti ga 20.000 puta .
Ispravka
Naravno, nije tačno ništa vezano za HD (što je tužna činjenica), ali je tačno da nam skoro dvije godine uzimate svakog mjeseca po euro zbog volšebnog "unapređenja platforme", koje eto nikako nije moglo da se obavi od priihoda ostvarenog od redovne pretplate.
Kako već mjesecima pokušavam da saznam kakvo je to unapređenje platforme koje smo do sad platili stotine hiljada, ako ne i više evra, i zbog kojeg nam je pretplata povećana u trenutku kada je T-com smanjio pretplatu u Hrvatskoj, molim za konačno razjašnjenje fenomena.
Last edited by butters; 18-02-11 at 20:12.
- Taj izgovor je izmislio "najinteligentniji" PR manager u T-comu. "Unapređenje platforme" - Ko će se buniti za poskupljenje kad je unapređenje u pitanju, niko.
- Unapređenja nema, degradacija evidentna i šklapnuše od nas korisnika sa tim seljačkim objašnjenjem cca 980.000 €!
Pa čak i da su je htjeli unaprijediti, zašto bi to plaćali mi ?
Evo saznao sam što je novo , ubacili su CCCam da možemo sa STB-om da se zakačimo na neki CS server)))
Ne morate kupovati Dreambox, T-com će vam iznajmljivati opremu za 10,50 € mjesečno.
To je ujedno novi extra quadro paket.
Last edited by Tivatech; 18-02-11 at 20:34.
Evo, meni ne radi MyZen. Ujutro i nekako, ali popodne, i narocito uvece, nikako. Stoji zaledjena ili iskockana slika bez zvuka, samo povremeno jako glasno pisne, da me prepane.
Kad sam zvao 1500 da prijavim, pita me cura sa druge strane zice:
-Je li vam TV spojen preko HDMI kabla?
-Jeste.
-E, otkacite taj kabal i spojite ga preko SCARTa.
-:shock:
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Umjesto TLC-a Avala,jos jedna,sada imam dvije.Možda sam ja sretna dobitnica?![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks