Espreso sa pjenom = machiato
Espreso + milk = caffe latte, kod nas poznat kao Deutch
Espreso + mlijeko + pjena =capuccino
Last edited by starwalker; 09-02-11 at 21:49.
The more things change, the more they stay the same.
Pečeni pileći bataci!!!
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Peceni brancin ...![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
orada,blitva,kuvana krtola
sad pade jedna pica iz bondjorna, aoG..![]()
E minjo ti si makar na primorje trenutno pa ti moze i biti svjeza riba ...ja zaglavih u PodgoricuNo napravih rizoto s kozicama da me more mine
![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
mmmnjam s maslinama ... huh ja sad tek treba da spremim ruchakajd daj mi neku ideju jer me glava otkida ...(al da nije pasta jer mi nije do nje trenutno no nesto lagano
lagano i brzo
![]()
Vjerovao ili ne ipak cu nesto 'komplikovanije' tacnije supu usput dobra ideja snicle ,restovani krompir mjesanu salatu (zelena i paradajz) i staviti kolac da se peche ... taman poslije ogavnog ponedeljka da odmorim malo u kuhinji![]()
ja moju mrcenu carb free hranu sad, a radi bi kakvi rizoto omleo crni, imam doma i mastilo i gambora i slatke pavlake, mmmmmmmmmm , eeeeeeeh .............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
E sad sam ba gladan![]()
Bijela milka
Леба и џема.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
da mi je nesto slatko sad ,uf.
BBNSC
Nista posebno tesko. Kupis sipu (na pjacu je imas). Ako je svjezu uzmes, imas u nju "dzepove" sa tim "mastilom". I uz oriz stavis kasiku ili dvije toga, zavisi koliko oriza pravis. I ako volis (kao sto cu ja danas), isjeckas sipu (koju, naravno, prethodno ocistis i skuvas), i voila! Kako cu da se razbijem danas, sve mi prosto i jednostavno. Ao. :yipiiii:
DICIOTTO
Samo moram reć, ne jedem sipu.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
imas u ribarnice i prodavnice ove velike mastilo u kesice i samo zabrkas ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Piletina s rostilja
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks