jedan je u ul prodao peugot 206cc za 2k, prije mjesec dana najvise..
slusaj kako se desilo, covjek u kafanu trazi 'prijatelju' da mu pozajmi 100e jer nema sto kuci da ponese (e na cem je dosao ovaj narod, da me steze u grudima kad samo pomislim) ovaj mu veli da nema, kune se u zivot itd. itd. Ovaj se dize i veli da prodaje 2k auto ako mu neko danas donese pare..
ko mu je donio pare?
'prijatelj' koji je sjedio sa njim i prije pola sata se kleo da nema...
za 2k eura bombon auto, pa da ga za te pare poklonis djevojci, zeni, cerki za rodjendan, dan zaljubljenih i da ne zalis..a gledace te kao Boga (najvise 3 mjeseca, poslije ka svaka zena-sve im je malo)
e sirotinjo i Bogu si tuzna
206 cc samo 2000?
Jeftino.
TAKUMI
dzabe... jeftiniji je burago
jbg. kad je co'eka stislo, stislo ga je..
Sad malo prije pricam sa frendom, njegov frend je imao dobar BMW i prodao ga za 40-50% manje nego sto taj auto vrijedi, jer jbg, KREDIT.
TAKUMI
steze, cijepa.. no na nama je da nesto promjenimo jer ako mi nesto ne ucinimo nasa djeca...e nasa djeca...![]()
Ja razumijem toga 'prijatelja', taj sto ima 206cc, 100% prvo ne razmislja glavom racionalno pa je ostao bez para, drugo 100% je notorni "potrazivac para" tj covjek koji nece naucit iz te muke da treba da ima svoje pare, nego cim stane na noge, tj kad ne bude dugovao nikom nista i imao fine prihode, on ce se zaduzit 5 000 i opet ce samo vracat dugove... tom prijatelju je vise dozlogrdilo da pozajmljuje pare i nikad ih ne dobija nazad, te mu je cak ucinio sto je kupio 206cc jer mu je ovaj ostao duzan jos jedno 2000e preko pug-a....
To je neko moje vidjenje te price znajuci te umove sto voze 206cc a mole po kafana za pozajmicama.. ne kazem da je 206cc neki luksuz ili skupo auto, ali nije ni golf 2...
Njak Njak Njak
ne znam ih licno pa ne mogu da kazem jel to tacno ili ne..ali otac poznaje tog covjeka, veli da nikad nije trazio od nikog nista, ali da je doslo vrijeme da mora.. kad ga je pita moj otac zbog cega je prodao auto za 2k on je rekao ''...necu da se ciganisem za 100e, i da molim...''
ajd kod UDG-a navrati nedje, da te opuvam sa mojim
mogao je meni da se javi, dao bih mu... 3000
ako cujes za jos neki, uputi ih na mene, cura mi trazi kola, paaa
ima odje istine... Steta sto meni nece nalecet neki takav slucaj, ima ih na hiljade navodno, a onda odes na pijacu auta, i vidis golf 2 za koji se trazi 2750€ i slicno (ajd da je neki bolid, no cist prosjek, crveni, 2 vrata)
(nečitko)
Poruker strikes again:
![]()
TAKUMI
Ne, defintivno ne.
Killer detalji:
mreza naprijed
kuka pozadi
stopovi
TAKUMI
3500 cijeni ono gore...
ja ne kažem, golf jes mašina, al mislim da su se pošteno naduvali neki kraljevi dok su smišljali ovaj model...mora da su gledali neke filmove iz WWII "Panzer armee über alles"
-->*-TRIATLON PG!-*<--
McLaren mp4-12c (kakvo seljacko ime) 0-200km/h = 9.1 sec
![]()
Last edited by Mladjo; 13-02-11 at 22:14.
niujedne mi gace lastike nema
pra danas auto na one prskalice i skidoh oko 2cm boje sa auta (majku im....) nije sad nesto strasno ali bih volio to da saniram, zna li ko dje?
Lako, prislonio je prskalicu na cm od kola i cekao da skine fleku, i onda je shvatio da se skida...ali boja tj lak... a mozda i boja... dosta je topla ona voda i jakog mlaza
desilo se i meni
Njak Njak Njak
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks