konacno i ja da dobijem nesto:
udineze, katanija, sosijedad, levante, keln
konacno i ja da dobijem nesto:
udineze, katanija, sosijedad, levante, keln
Dodje ovaj Herkules casti mi idem sad da vadim tiket iz smeca![]()
dosli ti bolton i herkules
Pronadji uljeza..
Bolton 1
Rio ave 1
Herkules 1
Sosijedad 3+
Keln IGG
Kaljari 1
Porto 2
Valensijen 3+
Udineze 2
uplata 1ojro
Ja se izglprah naveiko daas... iao 6-7 stvari u sta sam bioubijedjen, alimiksao bezveze i padao na po jednu, i to onu koju se pribojavao da cu pasti...
Trenutno je 2,50 kvota na Boston. Ako malo povede Miami, bice i veca. Nerealno visoka kvota. Cak ne znam zbog cega tako postavljaju, kad je Boston mnogo ozbijnija eipa...
1,95 je na Lejkerse nocas... vjerovatno je sigurnije ispod 194,5, ali 2 je isto nesto sto bi trebalo da se desi... Na Boston je bila granica 189,5... smijesno visoka...
Verder me u crno zavi...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
a mene bešiktaš mrtvi,gola nisu mogli dat!!!
Umijeće je preskocit neke utakmice...
ja jednom tako dobih 40evrah, jer slučajno ne odigrah neki meč,
posle ga tražio na LiveScore, i reko padoh, gotovo,kad drugu pokazujem tiket, on veli: "pa ti si dobio"
![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Deportivo vodi, nadam se da je Kinetic, za razliku od mene, skupio damu pa odigrao.
Bijo si poziw koi se neodbija
Posle danasnjeg dana pauziram 10 dana! Klisters-Kvitova over 19.5 a doslo tacno 19 gemova!!!!!!!!!
Cekao sam samo da Klisters uzme gem i da posle rade sta oce ,tad je bilo 3-1 za Kim, i Kviotva je dobi 3-6 , katastrofa!
---Chelsea Fc---
Cesena - Udinese 2 2.10 0:3
Juventus - Inter 3+ 1.65 1:0
Espanyol - Real M. 2&0-2 0:1
Benfica - Guimaraes 1&3+ 3:0
makse krenem da uplatim sa 5 i pitam onog debila sto kuca koja je kvota, veli preko 60 aj reko stavi 2 da iskombinujem jos koji tiket :lolblue:
no dobro, vazda kad se dobije, slijedi neka mrtva prica a treba sam to, treba sam toliko![]()
Ima li sto za nocas![]()
Novara-Torino GG
Fulam-Celzi GG
Majorka-Bilbao GG ili 2
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Novara X-2
Fulam 1pp
Majorka GG
Fulam - Celzi 2
Majorka - Bilbao X ili X2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks