staro je ovo... pa dobro, njegovo misljenje. dosta ljudi ne voli emilianenka. i meni je nesto mrzan taj covjek.
Vidi raspalog Dane kako pljuje Fedora. Neka, pokvarice mu Fedor raspolozenje jos koji put prije nego se povuce.
staro je ovo... pa dobro, njegovo misljenje. dosta ljudi ne voli emilianenka. i meni je nesto mrzan taj covjek.
A, ništa novo od ove bitange, stalno nešto laje isto k'o kakvo pseto... Mora da su neke pare u pitanju.
Treba ga baciti Rusima da ga rastrgnu!
Mrze ga,da izvinete, amerikanci,masoni i poštovaoci kapitalizma.isto tako ga mrzi i papa
Ljudi ko ga mrzi, isti taj Dana White mu se uvlacio u dupe kad se raspao afliction i kad je pregovarao sa Fedorom da dodje u UFC, nego ga je ovaj mrsnuo i sto ce onda covjek pun sujete nego da ga proziva. To je jedan prsli aerobik-trener, koji je umislio da je mnogo opasan i vazan.
Svidja mi se kako je Overrem govorio o jednom intervjuu o predstojecem turniru. Momak je dosta realan iako zna da presere ko malo ko. Uglavnom, kaze da je u ovom trenutku Top heavyweight Velasquez, ali da ce poslije ovog turnira to sigurno prestati da bude.
Svidja mi se sto je Strikerforce udario kontru UFC-u sa ovom idejom.
Sto se tice Dana White-a...Sa Fedorom je trebao da zaradi mnogo para na prava prenosa u Rusiji. Kad se to izjalovilo popizdio je, jer mu je Strikeforce zestoka konkurencija.
Last edited by Zodiac; 09-02-11 at 23:17.
http://www.vijesti.me/sport/goran-ra...ji-clanak-5863
zna li se oće li bit đe ovo da se gleda preksjutra??
Slike sa pres konferencije
http://www.m-1global.com/2011/02/10/...ss-conference/
Usro se Arlovski :P
Kako je meni Karitonov simpatichan...Volio bih da prodje,ali...nesto sumnjam. Dako iznenadi!
Dje nadjoste vi da ce Strikeforce biti na Eurosport 2? U koliko sati pocinje zna li se?
UFC 128 19.mart,izmjena:
Mauricio Rua vs. Jon Jones...super
Karadgalija,javi stream u nedjelju ujutro
Mog'o bi onda poslije i neke slike okačiti, ovo ono... čisto da sužnjima sa foruma približiš ambijent.![]()
mech Radonjica ce prenositi neka Ruska Kombat Tv,pa ko umije neka nadje link
Pokloni mu ruzu
Last edited by Insua; 12-02-11 at 11:29.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks