Slažem se. Da su se survali dolje u kanjon, najjači bi bio klip na youtube, ovako je čista glupost.
Mozda cu zvucati kao Hitler, ali meni iskreno nimalo ne bi bilo zao kad bi vidio u novine da su 5 ovakvih intelektualnih ameba poginule.... Ovakve telece glave sto im je svima zajedno IQ manji od broja patika salju citave familije u smrt...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Slažem se. Da su se survali dolje u kanjon, najjači bi bio klip na youtube, ovako je čista glupost.
Niko nije rekao da je vrh vrhova (ja ga nikad ne bih kupio), samo sam ga naveo kao novo auto, nebitno.
A okle sad da bih pasata vozio?
pa kome je golf vrh vrhova, samo passat moze da ga nadmashiMada, nista kao furuna dizelacha
![]()
(nečitko)
E sad, problem.
Ne valja da se vozi brzo i zustro kao sto su ovi vozili;
ne valja da se vozi polako i pazljivo kako ja vozim;
TAKUMI
Treba voziti polako i žustro kako ja vozili...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kvalitetno je auto kad je novo i kad mu stavljas original djelove od 30 eura, kad pocnes da mu stavljas spone i silene od 3 eura to onda postaje sve osim kvalitetno auto..i dobijas objasnjenja u novinama tipa "iz neutvrdjenih razloga vozilo je preslo na suprotnu stranu" cak iako su porodice u pitanju sa djecom (tj. iskljucen uzrok brze/rizicne voznje poput ovih debila).
She is only here to annoy herself!
Pa mi imamo to auto preko 15 godina i auto se uopste ne cuva niti se gleda na rupe i lezece no se po 40-50 prelazi preko njih,servisu mu nije bio uradjen preko 100000 samo mu je ulje dosipano i naravno posle 100000 takve voznje sa tim djelovima od 3 eura otisao je bio trap i napravio se servis i trap za 100 eura i evo odlicno sluzi,trap ne lupa iako su ti djelovi svi divlji.
...a i audi ti ne dimi! :mrgreen:
Lovacke priche![]()
(nečitko)
Za lovacke price se obrati drugu.
Dimi, ja kazem da dimi kad se stisne preko 3500, jbg stariji dizel, mora zadimit, ali normalno kad se vozi ne dimi i to je vise glupa price.
Eto dimi stalno i sto cemo sad to je samo auto, prodas, kupis drugi, popravis a obraz se ne moze kupit niti popravit![]()
Ovo je bila i ostala legendarna tema kunem vas se,ovo da li Igoru auto dimi ili ne dimi, qq crkao sam od smijeha,mada i sad crkavam kad se sjetim kad je ostavio one klipove na snijeg kad je startovao pa kad je neko prokomentarisao kako mu dim sav led otopi tako nesto hahahah :-D
---Chelsea Fc---
vidjeh dobru tablicu
PG 011BG![]()
vurunom...?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Fabiji ide plavi dim iz auspuha preko 3000rpm zato vozi kako baba na samrti...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ne znam da li si citao nekad o pripremi trkackih automobila i ojacavanju sasije(dupli varovi itd.)..ovom autu kako je sve vozen da je ta sasija bila slaba odavno bi pukla, tako da je vjerovatno prilicno jako varen, imas toliko E46 M3ki kojima se sasija precvikala (a nisu nikad udarene bile) a nije im radjeno sto i ovome...
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks