Ako se iz ovih prijateljskih rachunaju bodovi za FIFA listu, normalno da nece sad igrat bez prve postave reprezentacije i gubit bodove, vazhno nam je da se zadrzhimo dje smo radi sledeceg zrijebanja...
Nikad mi neće bit jasno zašto se IJEDAN termin za prijateljske propušta... A sve ostale selekcije evo igraju! ne moraju se zvat svi najbolji igrači, niti moraju igrat cijeli meč, ali uvjek ima neko koga treba probat, uklapa li se i te fore,.,,
Ako se iz ovih prijateljskih rachunaju bodovi za FIFA listu, normalno da nece sad igrat bez prve postave reprezentacije i gubit bodove, vazhno nam je da se zadrzhimo dje smo radi sledeceg zrijebanja...
Ne,mislim da ovo nije FIFA termin.
editogriješio sam izgleda.oni naši termini nisu u kalendaru po ovome na njihovom sajtu
2011
09 February Fixed date for friendly matches
23 February CAF Congress Khartoum, Sudan
04-06 March IFAB Annual General Meeting Cardiff, Wales
22 March UEFA Congress
25-29 March Fixed date for official competition matches
01 May CONMEBOL Congress Asuncion, Paraguay
03 May CONCACAF Congress Miami, USA
31 May - 01 June 61st FIFA Congress Zurich
01-02 June Blue Stars/FIFA Youth Cup Zurich
03-07 June Fixed date for official competition matches
18 June - 10 July FIFA U-17 World Cup Mexico
26 June - 17 July FIFA Women's World Cup™ Germany
29 July - 20 August FIFA U-20 World Cup Colombia
30 July Preliminary Draw for the 2014 FIFA World Cup Brazil (TM)
10 August Fixed date for friendly matches
01-11 September FIFA Beach Soccer World Cup
02-06 September Fixed date for official competition matches
07-11 October Fixed date for official competition matches
11-15 November Fixed date for official competition matches
08-18 December FIFA Club World Cup Japan
Last edited by Dutch; 09-02-11 at 17:59.
Bozovic
Pavicevic - Savic - Basa - Jovanovic
Drincic - Zverka
Simon
Jovetic - Beciraj - Vucinic
ovako il nikako ! ovo je najbolje sta trenutno imamo![]()
da nije malo previse mudato a?
nesto mnogo napadaca
umjesto djalovica i boskovica jovetic i beco, skoro isti sistem kao is sad:P
Božović
Savo - Savić - Baša - Jovanović
Zverka - Drina
Simon - Joveta - Fatić
Vučinić
Možda ovako, no ne znam što je s Fatićem...
Ja ne bih nista protiv imao da Beco upadne na Simonovo mjesto, da se to nekako iskombinuje. Ali ne zajedno, previse je to. Ipak, nekako mi je Beco idealan kao energizer za drugo poluvrijeme![]()
gledam bugare protiv estonije, pa ovo moramo dobiti tri razlike, veze nemaju.
p.s. cekam ih za 50 e
evo ako neko nije gledao jovetićev intervju
Poslije noćašnjih rezultata čini mi se dobro što preskočismo, u prijateljske se ne dobija previše bodova, a do jula kad se vrši klasifikacija ekipa po šeširima za SP nema još mnogo.
Evo freška informacija u jutrošnjim Vijestima. Pozajmljuje ga Partizan Mogrenu. Igraće za omladince Mogrena. Što mu ja zla 'oću ostavio bih ga jedno dvije godine sa Mojsilovićem da ga polako ubaca u prvi tim iako će to teško bit do kraja sezone. Koliko sam shvatio (nije 100 % tačno) on igra na poziciji ofanzivnog veznog ili polušpica a za to mjesto se bore Ćetković i Grbić tako da upast na mjesto za naše prilike odličnih igrača će ići vrlo, vrlo teško, gotovo nemoguće.
Dick Laurent is dead!
Ako on ne podje van Balkana u narednih godinu eventualno dvije otpishite ga slobodno, odje ne mozhe napredovat sa ovim struchnjacima.
Treba mu veci strani klub za napredak pa neka tamo igra za drugi tim/rezerve.
Ukoliko se ne prokloshari i ubije ga 'slava' u glavu pa propane prije toga, shto se iskreno nadam nece desit.
JEDAN OD NAJPERSPEKTIVNIJIH DOMAĆIH FUDBALERA STIŽE U BUDVU
Veljko Batrović u Mogrenu
Batrović, koji stiže iz Partizana, u proteklih nekoliko godina boravio je na kampovima Arsenala, Atletika...
Jedan od najperspektivnijih crnogorskih fudbalera, 17-godišnji Veljko Batrović stiže u Mogren! Dogovor je već postignut - mladi fudbaler Partizana, koji se do ljetos sa velikim uspjehom dokazivao u podgoričkoj Bubamari, vraća se iz Beograda i pojačaće omladinsku ekipu Budvana - saznaju "Vijesti".
Uprava Budvana spremila je novu bombu, jer će talentovani Batrović u narednom periodu biti veoma značajan za tim koji je jesenji šampion Crne Gore. Mladi fudbaler privukao je veliku pažnju u proteklih nekoliko godina, Batrović je boravio i u kampovima velikih klubova sa Starog kontinenta - londonskog Arsenala, Atletika iz Madrida...
vjerujte mi da od toga malog nista bit nece, na veliku nasu zalost. Izgleda da je bio superioran kao malo dijete a sad vec nista vise od toga. Cim ga je partizan pustio na pozajmicu i to ni manje ni vise nego mu omladince mogrena to znaci da od njega nema nista.
Izvikan decko i to je to
Veoma hrabro predvidjanje... Pricao sam ja da on nema u svojim nogama pravih meceva. On je igrao mali fudbal u toplim dvoranama, dog su klinci njegovog godista dusu ostavljali po crnogorskim terenima... Sjetite se Skuletica. Valjda sad pokusava da nadje angazman po Crnoj Gori. Nikad se ne zna sa klincima. On sa 17 godina treba da stigne u Mogren, a ne omladince mogrena. Vejn Runi je bio gotovo podjednako dobar fudbaler sa 17 kao sad. Djovani dos Santos i bolji. Bojan Krkic isto bolji. A sta ce biti ako on stagnira ili, nadam se da nece, nazaduje. Pa ovi su igrali u najvecim klubovima tad, a on za omladince Mogrena...
Ne bi trebalo u njegovom slucaju da bude prevelikog nazadovanja. On je ipak 10-ka, maestro, tako da ce uvjek biti mjesta pod fudbalskim nebom. Pitanje je samo kako i dje. Zabrinuo bih se da je neki napadac u pitanju, ili odbranbeni igrac...
Halilhodžić pohvalio Bećiraja i njegov napredak. Izgleda da će ga ubaciti u prvi tim.
on je već u prvom timu, i protiv viljarela je bio u prvih 11.
što se tiče batrovića bojim se da mu fizička konstitucija ne limitira karijeru.
sto se mene tice drincica ne treba pitat vise nista i ne znam sto je cico poso da prica s njim......takvi nam ne trebaju......
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks