i mene izbaci mrtvak jebeni
***** ti Ferera.. stavim 6 meceva, i to kimiko date krum, moritu, hantuhovu, oprandi, ljubicica i jebenog ferera.. sa 20 e zamalo 250.. a
i mene izbaci mrtvak jebeni
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
trebalo bi dosta ovih prijateljskih doc 0-2, a kvote basnoslovne...
Kakav mi dubl baci ova Oudin, igrah 2-0,imala 5-3 i svoj servis :'(
---Chelsea Fc---
ima finih kvota na ove prijateljske.
Njemačka bi trebalo da zvekne Italiju sjutra, a na Škote je primamljivih 2.30 protiv Sjeverne Irske.
Pa čak i Hrvatska je protiv Češke preko 2.
napucase se 0-2, a ja na poslu rmbacio... Potito Starace v Pablo Cuevas 1 Leonardo
Mayer v Igor Andreev 2
Albert Montanes & Ruben Ramirez Hidalgo v Franco Ferreiro & Andre Sa 1
Mozda France u21 0-2
dosad je sve doslo sto sam od tenisa igrao. Padoh na neku drugu glupost. Cini mi se da je ovaj Mayr vec dobijao Andreeva, ali je to bilo na puku srecu.
Kakva noc, kakva noc! Kakvi englezi, kakvi francuzi! 3+, gg, gg3+, pa strasno. Na jedan tiket se pada na Swindon gg za 200, na drugi se pada na Gilingem PX, pored 6 utakmica na isti tiket za 135, i na treci se palo da Leverkuzen daje dva gola za 130. Strasna noc, uzelo se solidno, ali moglo se tako mnooogo dobro proci.
Добитни, ставиш 10, дође 50
шведска - т2 1+
рошдејл - 1
велс - т1 2+
перу - т1 1+
триер - т1 1+
Квота 5,24 ОЛИМП
мунстер - т1 2+ (са овом утакмицом квота је 9,70 - ова је одложена)
Last edited by MRDzA; 08-02-11 at 22:07.
samo da napomenem da se meč između Škotske i Sjeverne Irske igra u Dablinu, u okviru Karling Kupa, zato i jeste 2.30 kvota na Škote.
Ovaj meč igraju bez Darena Flečera, umjesto kojeg se u startnu postavu ubacio Čarli Adam.
Sjeverna Irska bez Lafertija, Branta, golmana Tejlora i još par njih.
a i Hrvati su dosta oslabljeni, i iz nekog razloga za sjutrašnji meč odabrali Pulu.
Last edited by [kinetic]; 08-02-11 at 22:20.
Milose Raonicu, da sam na tvoje mjesto ne bih dolazio u Crnu Goru.
Za 500 eura.
Bijo si poziw koi se neodbija
Pa tek nam sad to kazeshaha
cekam Andreeva za tiket ,bice tesko..
---Chelsea Fc---
A dobro si ga igrao
Malo mi je preko 'enisa ovo igranje kladionice... Do 18:30 nisam mogao iskocit da bilo sto uplatim, a doslo masu meceva... Cus, 0-2 na Zvezdu i Steauu ogromne neke kvote bile, plus sto je sav tenis dosao, osim Ferera, koji je igrao protiv odlicnog Nieminena. Uvece treba nadoknadit preplakane parove, a u ponudi nema pola meceva. Nema Berloq, Machado... nema dublova (mislio sam Travez-a/Adujara i Montanesa/Ramirez), A onda se na jedan pada da Safarovu (kako izgubi ono, da mi je znat), a na drugi na idiota Andreeva, koji opet gubi od Mayera, jer je idiot. A bas mi je taj tiket za zaljenje, jer mi tu dosao i Kubot i Lacko.
samo lejton gg,....... za 120 e
Last edited by Komandir; 09-02-11 at 07:58.
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Andreev jad te zna kakav si!!!!!!!!!!!!!
---Chelsea Fc---
Kako me popizde takvi igraci, kao Karlovic, samo deri servisom i pazi da ne ubijes koga u publiku bekhendom. Nego nije on kriv, Malisse ga je mogo slomit par puta, ali jednostavno nije imao srece. Sve ide par cenata u aut, ovome srecniku sve u polje.
Nadam se da ce ga neko sledeci izut iz cipela.
Last edited by Mad_dog_KO; 09-02-11 at 10:42.
Bijo si poziw koi se neodbija
hrvatska bas i nije oslabljena,nema Modrica radi operacije slijepog crijeva
ali ce igrati Ilicevic sto je pojacanje za momcad Hrvatske,tako da Hrvtaska ima jaku momcad
jos se otvara stadion u Puli
mislim da je hrvatska veliki favorit danas
ajmo ove prijateljske danassssssssssssssssss
Argentina i Portugalija su u Švicarskoj.
vidjeh negdje da Argentinci naprijed nastupaju sa Mesijem, Lavecijem i Di Marijom, s obzirom da nema Teveza/Milita/Iguaina.
nadam se da mogu do dva gola u mreži Portugeža.![]()
meni je albanija -slovenija 0-2
Ponte Preta-Linense 1 1.90
Turska-Juzna Koreja 1 1.75
Ahlen-Hansa 2 1.95
jos neki od fikseva
Hrvatska 1
Rusija 2
Holandia 1
Njemacka ppX
Svajcarska 2
Skotska 1
Belgija 1
Spanija 3+
bice posle jos po koji tip mozda i neka "dojavica"....
Last edited by dnikola; 09-02-11 at 19:55.
the World's leading dance event
Sensation
Ajte vi teniseri pojasnite mi malo ovaj hendikep na gemove.
Eo primjera radi Klajsters vs Barrols (-6.5) 1.70 na Klajsters, jel to da je dobije sa ovih 7 gemova i vishe u plus ili kako vec da se izrazim? :P
Ako igras na Klajsters, da bi ti tip bio pogodjen ona na kraju mora da dobije 7+ gemova . Na primjer dobije 6-3 , 6-2 - pogodjen tip.
btw ja sam tu igrao over 17.5 ,ima Barrols jak servis
---Chelsea Fc---
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks