View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 339 of 942 FirstFirst ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... LastLast
Results 8,451 to 8,475 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko me ne moze ubijedit da Lompar ili Ranko ne mogu izlobirat i obezbijedit dobrog sponzora za Primorca, a inace je Lompar (uz bivseg ministra Nenezica) bio clan UO kluba.
    Mozda bi Opstina pristala da pomogne Primorcu, ako bi se odrekli igraca sa najvecim ugovorima, pa umjesto njih ubacit neke od mladjih i smanjit troskove...Bolje i to nego kao do sad, svako malo strajkovi, kukanje i jadikovanje preko novina..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikada mi neće biti jasno kako grad poput Kotora ne može da finansira Primorac.
    Pa koji to grad u Crnoj Gori ima više potencijala i više mogucnosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prperovic0 View Post
    Iz budžeta SO Kotor izdvaja se 160 000 € za budžetsku godinu za VK Primorac,niti jedan grad ne finasira prof.sportske kolektive u potpunosti,već sponzori,sa kojima Primorac muku muči,vidjećemo oće li se drama oko toga završiti ovog mjeseca
    Last edited by minjo; 05-02-11 at 11:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by prperovic0 View Post
    Ocigledno nisi upoznat sa stanjem u Kotoru.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlična utakmica u zagrebu danas. mladost dobila primorje 12:11, ali uz obilatu pomoć štampalije kroz cijelu utakmicu i brguljana koji je bio korektan, ali je na 40 sek do kraja propustio sudit peterac za primorje koji bi i nikolić sviro. mislim da budva nema šanse u rijeci u nedjelju pa bi poredak za play off trebo bit:
    1 primorje - 8 koper
    2 mladost - 7 mornar
    3 jug - 6 budva
    4 primorac - 5 jadran

koga zanima detaljniji izvještaj utakmice u kojoj je briljiro garcia pročitajte na: http://dance.hr/pogledsdesna/1214-st...od-garcie.html
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Naprotiv, ja mislim da ce budva dobit' na Rijeku.
    To je interes crnogorskog vaterpola i pogotovo crnogorske reprezentacije.
    A i Primorju ta utakmica nista ne znaci, nemaju vise dje nakon tog meca bodove izgubit, zar ne?

Bilo bi lijepo igrat' opet sa novljanima. A pogotovo bit' najbolji od crnogorskih klubova, sto god to znacilo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Naprotiv, ja mislim da ce budva dobit' na Rijeku.
    To je interes crnogorskog vaterpola i pogotovo crnogorske reprezentacije.
    A i Primorju ta utakmica nista ne znaci, nemaju vise dje nakon tog meca bodove izgubit, zar ne?

Bilo bi lijepo igrat' opet sa novljanima. A pogotovo bit' najbolji od crnogorskih klubova, sto god to znacilo.
    Znači im, u zadnje kolo su slobodni, ako kiksaju od bd, mladost je 1.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Onda, ako bi izgubili od budve, preskace ih i Jug...
    To je dobro.
    Trener budve je rekao da najbolji CG tim (u JL) ima u crnogorskom prvenstvu prednost domaceg bazena. No, nista im ne vjerujem.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni Draško juče da se prenose bodovi Biće kako njima bude odgovaralo hahahahahahah

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Pa koliko se se sjecam u svakoj sezoni Jadranske lige do sada , plasman je uticao na nasu ligu. Da li je to bilo ono sa prenosenjem bodova ili nesto slicno, ali ovih godina je bilo tako.
    Inace propozicije za crnogorsku I ligu jos nisu donesene, tako da moze svasta da se desi. A znamo iz nezvanicnih izvora da su nasi trazili da se ove godine Jadranska liga ne boduje za poredak u crnogorskoj ligi , ali da to bebic i kompanija nisu htjeli da dozovole ni pod tackom razno, zbog angazovanja nasih ekipa koje bi bilo u tom slucaju na niskom nivou .
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Pa koliko se se sjecam u svakoj sezoni Jadranske lige do sada , plasman je uticao na nasu ligu. Da li je to bilo ono sa prenosenjem bodova ili nesto slicno, ali ovih godina je bilo tako.
    Inace propozicije za crnogorsku I ligu jos nisu donesene, tako da moze svasta da se desi. A znamo iz nezvanicnih izvora da su nasi trazili da se ove godine Jadranska liga ne boduje za poredak u crnogorskoj ligi , ali da to bebic i kompanija nisu htjeli da dozovole ni pod tackom razno, zbog angazovanja nasih ekipa koje bi bilo u tom slucaju na niskom nivou .
    naš savez je smiješan, ali u odnosu na vaš uređen je ko švicarska država u odnosu na hrvatsku. koji to sport i natjecanje ne zna svoje propozicije dok mu dio natjecanje već ide 4 mjeseca. da nije žalosno bilo bi smiješno.

i onda su neki teoretičari zavjere kad pišu o tome, umjesto da svi kažu da to nije normalno i pošteno i da jedini razlog za tako nešto može bit muljanje. ništa drugo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Navikli smo na to, neko to brani, neko kritikuje, al se isto dešava

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Zrijeb za drugu fazu?

Da li je danas izvlacenje grupa za II-gu fazu eurolige?
    Da li je zavrseno, zna li neko sastave grupa?
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mito61 View Post
    Da li je danas izvlacenje grupa za II-gu fazu eurolige?
    Da li je zavrseno, zna li neko sastave grupa?
    Valjda sjutra

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    naš savez je smiješan, ali u odnosu na vaš uređen je ko švicarska država u odnosu na hrvatsku. koji to sport i natjecanje ne zna svoje propozicije dok mu dio natjecanje već ide 4 mjeseca. da nije žalosno bilo bi smiješno.

i onda su neki teoretičari zavjere kad pišu o tome, umjesto da svi kažu da to nije normalno i pošteno i da jedini razlog za tako nešto može bit muljanje. ništa drugo

Upravo tako.

Ja bih volio kad bi sistem takmicenja bio kao lani, ali je problem sto to sve treba u oktobar da bude poznato, a ne u mart.
    Pretprosle godine smo zbog ove ''igre'' ostali bez titule. :mad:
    Po meni, kako god bilo, ako budemo u treningu i budemo najbolje plasirani CG klub u JL, osvojicemo titulu. Budvani tesko mogu i u novi dobit, a kamoli u Kotor.

I jos nesto. Danas je 23. dan otkako se odigrao revans Kup-a. Rezultat jos nije registrovan, pojedinci koji su trebali donijet odluku dali su MISLJENJE ceka se odluka UO Saveza.
    Da li da ocekujemo jos jedan prelazni rok, pred pocetak prvenstva?
    Da li ce pojedini klubovi postovat propise samo kad igraju EL?

Niko se sa tim Kupom u Kotor nece usrecit, niti cemo pravit proslavu, ali predaja Kupa u Kotor ce znacit - postovanje pravila.
    Zato, ako se Kup ne oduzme onome ko nije postovao pravila, ima li svrhe igrat prvenstvo?
    Vijesti pisu da je Primorac uputio Savezu pismo povodom registracije utakmice Kupa.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Thumbs down

http://radiokotor.info/mn/index.php?...8827&Itemid=71

Neko dobije 4 milke za novi, a nekome se ovakve stvari dogadjaju na stari bazen!
    Sad cekam Minja da mi kaze kako je i ovo krivica Mandica jer je ljetnji bazen u kompletnom vlasnistvu Primorca.

A sjetite se moje price da je opstila davala i daje sve, samo da ne bi ulagala u nista! Pardon, za modne revije i ostale slicne ''tradicionalne'' svecanosti se iz godine u godinu daje onoliko koliko im kazu (iz Podgorice) da treba.
    Zimski bazen je u takvom stanju da se njegova popravka ne preporucuje.

Dakle, sva prica iz Opstine ili drzave, da Primorac treba da ima ekipu shodno parama kojima raspolaze (a sve samo da se ne pomogne sad kad nam je najteze) pada u vodu (kao ovaj zapisnicki sto) kad se vidi kakvi su nam bazeni.
    Last edited by cattaro; 07-02-11 at 18:42.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://radiokotor.info/mn/index.php?...8827&Itemid=71

Neko dobije 4 milke za novi, a nekome se ovakve stvari dogadjaju na stari bazen!
    Sad cekam Minja da mi kaze kako je i ovo krivica Mandica jer je ljetnji bazen u kompletnom vlasnistvu Primorca.

A sjetite se moje price da je opstila davala i daje sve, samo da ne bi ulagala u nista! Pardon, za modne revije i ostale slicne ''tradicionalne'' svecanosti se iz godine u godinu daje onoliko koliko im kazu (iz Podgorice) da treba.
    Zimski bazen je u takvom stanju da se njegova popravka ne preporucuje.

Dakle, sva prica iz Opstine ili drzave, da Primorac treba da ima ekipu shodno parama kojima raspolaze (a sve samo da se ne pomogne sad kad nam je najteze) pada u vodu (kao ovaj zapisnicki sto) kad se vidi kakvi su nam bazeni.
    Bazen(mandrać) je u vlasništvu grada a ne kluba.
    A kako si opčinjen Podgoricom,ahahaha
    Ada dobiće i Kotor novi otvoreni bazen,jer se u mandraćima više niđe na svijet ne igra.Dođi u H.Novi da vodiš kako lijepo figura,biće prelijep.
    Kako nagrđuju Dobroćani rivu,pa sve u more inventar bacaju,bruka
    Oće li se sastajat skupština primorca?
    Kako je krenulo,ni onih 10 što je zadnji put došlo,više se neće odazivat.Treba uvest privremene mjere u taj klub!
    Last edited by minjo; 07-02-11 at 18:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo tako.

Ja bih volio kad bi sistem takmicenja bio kao lani, ali je problem sto to sve treba u oktobar da bude poznato, a ne u mart.
    Pretprosle godine smo zbog ove ''igre'' ostali bez titule. :mad:
    Po meni, kako god bilo, ako budemo u treningu i budemo najbolje plasirani CG klub u JL, osvojicemo titulu. Budvani tesko mogu i u novi dobit, a kamoli u Kotor.

I jos nesto. Danas je 23. dan otkako se odigrao revans Kup-a. Rezultat jos nije registrovan, pojedinci koji su trebali donijet odluku dali su MISLJENJE ceka se odluka UO Saveza.
    Da li da ocekujemo jos jedan prelazni rok, pred pocetak prvenstva?
    Da li ce pojedini klubovi postovat propise samo kad igraju EL?

Niko se sa tim Kupom u Kotor nece usrecit, niti cemo pravit proslavu, ali predaja Kupa u Kotor ce znacit - postovanje pravila.
    Zato, ako se Kup ne oduzme onome ko nije postovao pravila, ima li svrhe igrat prvenstvo?
    Vijesti pisu da je Primorac uputio Savezu pismo povodom registracije utakmice Kupa.
    znam da je primorac uputio službeno pismo (dopis) i vodstvu jadranske lige (čitaj bebiću i bukiću) u vezi toga kako je brguljan dobio pravo nastupa u jadranskoj ligi. je li stigo od njih odgovor?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Bazen(mandrać) je u vlasništvu grada a ne kluba.
    A kako si opčinjen Podgoricom,ahahaha
    Ada dobiće i Kotor novi otvoreni bazen,jer se u mandraćima više niđe na svijet ne igra.Dođi u H.Novi da vodiš kako lijepo figura,biće prelijep.
    Kako nagrđuju Dobroćani rivu,pa sve u more inventar bacaju,bruka
    Oće li se sastajat skupština primorca?
    Kako je krenulo,ni onih 10 što je zadnji put došlo,više se neće odazivat.Treba uvest privremene mjere u taj klub!
    Stari moj, otkud toliko insinuacija i mashte u tvom postu? :grin:
    Navikli smo da nas obasipas povjerljivim informacijama, a ne pricama iz bajke!
    Prvo, ljetnji bazen je u vlasnistvu Primorca, zato Cattaro ljeti i trenira na zimskom bazenu.
    Drugo, Podgorica je grad u kom' od skoro zivim, nisam uopste opterecen njome, cudi me da nisi shvatio poentu? Zasto tebe toliko boli pominjanje Podgorice, a ne sto je zapisnicki sto pao u more?
    Ne sumnjam da ce bazen na Shkveru biti lijep. I treba da bude. Jadran je to zasluzio! I naravno da cu doc', ali kad budu igrali sa nama.

Ne znam koji clanovi Skupstine nece dolazit, ali znam koji 'oce.
    Imam najvece moguce povjerenje u Bestije koje su clanovi Skupstine i sve sto oni kazu - kao da sam ja rekao.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mandrać sa tribinama je vlasištvo grada koje "tradicionalno" koristi bez nadoknade Primorac.A pošto sve znaš,ko naplacuje vezivanje barki u bazenu?
    A uživaj u Mugilendu,nisam ti ja kriv!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    znam da je primorac uputio službeno pismo (dopis) i vodstvu jadranske lige (čitaj bebiću i bukiću) u vezi toga kako je brguljan dobio pravo nastupa u jadranskoj ligi. je li stigo od njih odgovor?

Jes', isto koliko i od naseg Saveza.
    Izgleda da tvoji bas i nisu Svajcarska za nase
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Mandrać sa tribinama je vlasištvo grada koje "tradicionalno" koristi bez nadoknade Primorac.A pošto sve znaš,ko naplacuje vezivanje barki u bazenu?

Kako je onda Primorac zabranio Cattaru koriscenje? Ne znam ko naplacuje vezivanje barki, (ne zanima me), moguce niko...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako je onda Primorac zabranio Cattaru koriscenje? Ne znam ko naplacuje vezivanje barki, (ne zanima me), moguce niko...
    Uvjek je vladalo jedno razumjevanje u sportskim klubovima
    Pošto Srđan-struja elektroprivreda ugovara sponzora za Primorac,kada poskupi struja prosuće se priča da je to radi stranih igrača u klubu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Uvjek je vladalo jedno razumjevanje u sportskim klubovima
    Pošto Srđan-struja elektroprivreda ugovara sponzora za Primorac,kada poskupi struja prosuće se priča da je to radi stranih igrača u klubu
    Jesu to oni sponzori sto ih je Savez pominjao u obracanju Bestijama, prije nekoliko mjeseci?
    Bojim se da ce struja poskupit a da se mi iz ovog blata necemo izvuc.
    Neka shjor Srdjan prvo ubijedi svoje kolege da domaca struja ne moze kostat koliko i uvozna...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesu to oni sponzori sto ih je Savez pominjao u obracanju Bestijama, prije nekoliko mjeseci?
    Bojim se da ce struja poskupit a da se mi iz ovog blata necemo izvuc.
    Neka shjor Srdjan prvo ubijedi svoje kolege da domaca struja ne moze kostat koliko i uvozna...
    Pa mora biti domaća struja skuplja,da bi plaćali strane igrače u Primorca i novi bazen u Novome

Page 339 of 942 FirstFirst ... 239289329335336337338339340341342343349389439839 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)