nikako, nikako, ko je lud da jede zumance
da,zumance nikako..
keako e ?
nikako, nikako, ko je lud da jede zumance
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
to si dobio na pocetku,svako ko iole vjezba ozbiljnije i hoce nesto da napravi nesto mora da pojaca ishranu i naravno da uzima suplimentaciju primjera radi whey protein je osnov svega ,tacno odredjena doza proteina masti calorija ,holest.brzo se apsorbuje u organizam u roku od 40 min...to je hrana ali na prvom mjestu ishrana pa sve..najace kad ljudi ne razlikuju dodatke i hemiju(ass)pa svrstavaju sve u jedan kos
novo - ima li zainteresovanih za jedan od najprodavanijih i najtrazenijih proizvoda u americi - TRIAZOLE (hormon rasta, veoma hvaljen za izdrzljivost i snagu koju korisnik dobija- povecanje misicne mase i sagorjevanje masnoce). Da napomenem da ovaj proizvod nema u CG da se kupi (jedino se u USA prodaje) pa ako neko zeli imam 3 na lageru po 90€ jedno pakovanje od 90 kapsula.
http://www.getds.com/Products/triazole
kontakt iskljucivo na pm.
Last edited by fayne; 04-02-11 at 18:33.
Wow, wow, wow, ocu li dobit 7kg barem misica od ovoga za mjesec dana. Mada moram priznati da nijesam znao da se HGH kako ti kazes proizvodi i u kapsulama, svaka cast stvarno revolucionarno, bravo, bravo. I jos ako bih mogao izbacit na bench 190 valjalo bi, ako ne onda barem 180 ?
Unaprijed zahvalan.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
ima li dje u podgoricu da se kupi ovako nesto ?
ako nema to ovo znam da ima nego ne znam cijenu
ima li ko informacije?
5kg mishicne mase za mjesec dana? nikad.
Neka jede zhumance(zdrave masti+vitamini)..ali ne pretjerano, ako jedes 4 jaja ujutru, neka bude 2 bjelanca + 2 cijela jaja, ili 3bjelanca + 1 cijelo jaje
Zhobla,izcimaj se da naruchis sa Ebaya to vratilo sa prve slike.
Shto se tiche te 'relax' shipke chuo sam da je nekvalitetna i da se brzo krivi..![]()
kako da nadjem ovo na e bay? aj ako mozes pogledaj mi to i javi mi kolko kostai informacije za kolko ce to doc otprilike , postarina , kako se placa i to , posto jos nisam uzima preko e bay...
a ovu sipku bi onda nabavio celicnu i napravio bi nekako sam , cu 20eura za ovo , maxeee![]()
dzabeee![]()
ovo prvo imas u intersport u nk u novi mex,mada ima i pg onda sigurno nedje
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ima intersport u Mall of Mne pa cu svratit , hvala ti![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
nije lose za matorca![]()
Nije, nije, samo nek se trenira.
Bitno je da dobra vjezba![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Dobre su za zagrijavanje, ali ozbiljno.
Sta radi ovaj mali Lesukov, strashno
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks