Moram ti citirat post' jer cu preskocit... Mnogo tema nacnes u svakom postu...
To dje pominjes MSC, odgovoricu ti, najiskrenije: Jugooceanija (pazi slucajnost, tadasnji i danasnji direktor te ''postojece'' firme je sadasnji predsjednik Skupstine Primorca!) mi je dugovala 5 kadetskih plata i dobio sam ih nakon 5 (!!!) godina. Nisam se bunio, ucinjeli su mi uslugu, ukrcali su me...
Da li izmedju mog slucaja i ovog danasnjeg u Primorcu (dje ima ihaha igraca kojima ove pare niko ne bi dao, odnosno onih igraca koje niko ne bi htio) vidis slicnost? Nismo svi isti, niti imamo svi isto pamcenje jbg...
Klub nije po zadnjim informacijama vlasnistvo grada, vec je oduvjek bio, to sto su gradski DPS poltroni (pardon, pioni) mali mishevi - to je druga prica, koja ne mijenja sustinu.
Cus bio si na prezentaciji UNIQE, pa to ima veze sa sponzorstvom jadranu? :shock:
Prije 3 godine ste osvojili Kup, a dok to sve nabrajas...ja se sjetim svih Stajmnecovih krvarenja da bismo dosli do pobjede, svih nervoza uzrokovanih da li ce nas vase rukovodstvo pustit na bazen jer smo kotorani, svih namjestaljki i ostalih sr.nja u crnogorskom vaterpolu...
A u EL sve drugacije!? Da, kao sto kazes, imamo pravo da se bunimo samo na jednu utakmicu. Za dvije godine ce se i to zaboravit.
Nego, jednu stvar te juce zaboravih pitat' - kako je moguce da VK jadran lani skrpi sezonu kad ih je generalni sponzor (CKB) ostavio 31.12.2009.!? Dakle na pola sezone!
Nemoj mi samo rec' da ste igrace isplatili unaprijed

Dakle, ''neko'' vam je pomogao da izgurate sezonu odlaskom sponzora (koji vas je sponzorisao sa pola miliona godisnje!).
Vase rukovodstvo je tu odluku banke iskusno objavilo tek pocetkom marta... Interesantno je i da je vec dan nakon sto je javnost od jadrana saznala da CKB vise nije sponzor ulecela - Komercijalna banka!
Nisi u pravu, vidis da nekome padaju pare sa neba... :razz:

Bookmarks