View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 338 of 942 FirstFirst ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... LastLast
Results 8,426 to 8,450 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

hmmm...

Pa i ne izgleda bas prelijepa slika sa konacnim rezultatima i tabelama..

Moguci rivali: Budva, Partizan i Primorje.

Izbjegnuti partizan i dobiti primorje, mada i budva nije nista posebno pokazala, bez obzira na kvalitet koji imaju u bazenu.

I generalna opservacija, mislimda budva igra mnogo losije od onoga sto ima u bazenu.. Sefik, damjan, ticic, vukcevic, jokic, trbojevic, paskovic.. Bogami vesko i nije bas izvukao maksimum iz njih dosada..
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    hmmm...

Pa i ne izgleda bas prelijepa slika sa konacnim rezultatima i tabelama..

Moguci rivali: Budva, Partizan i Primorje.

Izbjegnuti partizan i dobiti primorje, mada i budva nije nista posebno pokazala, bez obzira na kvalitet koji imaju u bazenu.
    Da li znas kako je organizovan zrijeb za II-gi grug? Znam da ce u grupi biti po dva prvoplasirana i dva drugoplasirana tima, ali ne znam samu tehniku zrijebanja ... Recimo, ako Jadran izvuce, a nadam se da nece, Reka, jel' to znaci da Budva (jer je bila u grupi sa Rekom) ne moze biti u toj grupi?
    Ako je tako, onda je najbolji zrijeb za Jadran (po meni): Mladost (prva iz njene grupe), Budva i Primorje (kao drugoplasirani). Pretpostavljam da Vasas otpada, jer su vec bili u istoj grupi. Onda bi ostali, u drugoj grupi, Jug, Reko, Partizan i Vasas (a to je vec mnogo teza grupa)...
    Doljani forever ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

danas me nesto krenulo

pregledavajuci spiskove delegata i sudija primjetio sam nesto.
    Naime za ligu sampiona nijedan nas internacionalni sudija, niti delegat nijesu bili predvidjeni da sude ili vode utakmicu.. Cudno mi je bilo da makar Marija nema na tom spisku.

Inace sto se tice ostalih takmicenja, mario dejo i aco su odsudili po jedan kvalifikacioni turnir len kupa, avramovica, obradovica i kontica nigdje nema.

Pozitivan uutisak su izgleda ostavili Matijasevic, Abramovic i Ivanovski koji su odsudili po dva kvalifikaciona turnira, jedan za muskarce i jedan za zene.

Od delegata ni traga ni glasa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema veze sa vaterpolom ali je svejedno interesantno za pogledat:
    http://it.eurosport.yahoo.com/sport-...article/22839/
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Nema veze sa vaterpolom ali je svejedno interesantno za pogledat:
    http://it.eurosport.yahoo.com/sport-...article/22839/
    od kada je ova snimka? zbog ovoga (jer se puno brže roni nego što se pliva leđno) je i zabranjeno roniti više od 12.5 metara u plivačkim utrkama.

3 su mogućnosti ždrijeba u pon u rimu:
    1. mogućnost:
    A1 jadran ..... A2 vasas
    B1 recco .......B2 budva
    C2 partizan ....C1 mladost
    D2 primorje .....D1 jug

2. mogućnost:
    A1 jadran ......A2 vasas
    B2 budva ......B1 recco
    C1 mladost ....C2 partizan
    D2 primorje ....D1 jug

3. mogućnost:
    A1 jadran .......A2 vasas
    B2 budva ........B1 recco
    C2 partizan .....C1 mladost
    D1 jug ............D2 primorje

samo da ne bude 2.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

nek bude 2, nek bude 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zao mi je sto je primorac ispao, i ja sam se nadao da jadran nece neki viliki otpor pruzati sinoc, jer mi je naravno milije da prodje neki CG tim nego oni sugavi madjari, ali jbg.

sto se tice one polemike oko primorca i tajne misije da se klub sto vise sroza, ne mogu da precutim neke stvari.

cattaro, ti si pomorac, ja nisam. ali ja s tobom mogu poelmisati o pomorstvu jer sam u toj industriji vec vise godina. ja sam ekonomista i ti samnom tesko mozes o tome polemisati jer sumnjam da si radio u nekoj organizaciji gdje trebas upravljati parama/budzetom (nemoj me pogresno shvatiti). ja razumijem da je primorac zadnje 2 godine, zahvaljujuci cjelokupnoj organizaciji (igraci/treneri/uprava/navijaci) osvojio EL i jos jednom bio vice prvak EL, i ja vam se od srca divim za taj poduhvat, ali ne bi se slozio da je mandic pomogao klubu. jeste u trenutku, ali nije na dugorocnom planu. jer princip funkcionisanja finansija/budzeta je vrlo jednostavan - onoliko koliko imas, toliko trosis. nikako da trosis, a onda se nadas da ce ti pare pasti s neba. fala bogu toliko primjera (obicnih gradjana na rubu egzistencije i dugovima/kreditima preko usiju) u crnoj gori ima i previse. jadran je slobodno mogao zadrzati ivovica, jokica, vukcevica, itd jos ovu sezonu, ali bi im se troskovi uduplali. ovako su iskoristili momenat da prodaju ivovica dok su jos mogli, puste sve ostale reprezentativcem, postignu dogovor s janovice da ga ne placaju (vec to radi uniqa osiguranje), i na taj nacin minimizuju troskove operacije. primorac/mandic je naveo igrace na produzavanje ugovora lazima, iako su znali da nemaju para ni za proslu sezonu, a ne za novu. to je los poslovni potez, i zbog toga mnogo firmi godinje ode u stecaj. ja iskreno ne bi volio da se primorac ugasi, ali to ce mu se desiti ako ovako nastave. na celu kluba (takozvani izvrsni direktor) ne treba biti covjek iz vaterpola, ne treba biti legenda kluba, nego neko s klikerom i dobar poslovni vodja (u koliko zelite da budete profesinalni klub). iako je meni zao zbog toga, vaterpolo i svaki drugi sport je u sustini biznis, nista drugo.

p.s. sjetite se samo beceja dok je imao fabriku iza sebe. kad je fabrika pukla, nestao je i klub. ima ona izreka, bolje zivjeti 1 dan kao lav, nego 100 dana kao ovca. igraci primorca su ove 2 sezone bili lavovi, ali sta sad?
    Last edited by Fidimose; 03-02-11 at 14:18.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    zao mi je sto je primorac ispao, i ja sam se nadao da jadran nece neki viliki otpor pruzati sinoc, jer mi je naravno milije da prodje neki CG tim nego oni sugavi madjari, ali jbg.
    Jes' vala, svima vam je zao, bas kao sto je i meni drago sto ste vi prosli
    Samo se nadam da se nece pocet kucat odje da ste nas sinoc pustili...

sto se tice one polemike oko primorca i tajne misije da se klub sto vise sroza, ne mogu da precutim neke stvari.

cattaro, ti si pomorac, ja nisam. ali ja s tobom mogu poelmisati o pomorstvu jer sam u toj industriji vec vise godina. ja sam ekonomista i ti samnom tesko mozes o tome polemisati jer sumnjam da si radio u nekoj organizaciji gdje trebas upravljati parama/budzetom (nemoj me pogresno shvatiti).
    Ovim potcjenjujes moje znanje iz oblasti ekonomije ili precjenjujes svoje iz oblasti pomorstva? Ne zelim oko ovoga previse jer nema veze sa vaterpolom, ali da bismo shvatili trenutnu situaciju u Primorcu ne treba nam ekonomski fakultet. A i upravljao sam parama jedne organizacije, da ne idemo dalje.

ja razumijem da je primorac zadnje 2 godine, zahvaljujuci cjelokupnoj organizaciji (igraci/treneri/uprava/navijaci) osvojio EL i jos jednom bio vice prvak EL, i ja vam se od srca divim za taj poduhvat, ali ne bi se slozio da je mandic pomogao klubu. jeste u trenutku, ali nije na dugorocnom planu. jer princip funkcionisanja finansija/budzeta je vrlo jednostavan - onoliko koliko imas, toliko trosis. nikako da trosis, a onda se nadas da ce ti pare pasti s neba. fala bogu toliko primjera (obicnih gradjana na rubu egzistencije i dugovima/kreditima preko usiju) u crnoj gori ima i previse.
    Mandic je licno pregovarao i doveo neke extra igrace.
    Mandic je licno donio pare koje su Primorca dovele na Evropski vrh.
    Malo li je?

To je ono sto vi namjerno zaboravljate, jer imate istu pricu - potrebno je za iskljucivog krivca u klubu proglasit Mandica.

Tacno je, pare ne padaju sa neba, nekome ih drzava daje. Dakle, moje (kao poreznog obveznika) pare idu u jadran, a ne Primorac. Zasto? Jer vi imate sposobno (DPS) rukovodstvo?

U raspravi sa svakim od vas ponavljam da Mandic ima dio krivice i da je klub generalno u losijem stanju nego prije nego ga je on preuzeo...to mi ne trebas ponavljat.
    Mislim da sam isuvise veliki kriticar svega loseg u klubu da bi mi iko dodatno otvarao oci.

jadran je slobodno mogao zadrzati ivovica, jokica, vukcevica, itd jos ovu sezonu, ali bi im se troskovi uduplali. ovako su iskoristili momenat da prodaju ivovica dok su jos mogli, puste sve ostale reprezentativcem, postignu dogovor s janovice da ga ne placaju (vec to radi uniqa osiguranje), i na taj nacin minimizuju troskove operacije. primorac/mandic je naveo igrace na produzavanje ugovora lazima, iako su znali da nemaju para ni za proslu sezonu, a ne za novu. to je los poslovni potez, i zbog toga mnogo firmi godinje ode u stecaj. ja iskreno ne bi volio da se primorac ugasi, ali to ce mu se desiti ako ovako nastave. na celu kluba (takozvani izvrsni direktor) ne treba biti covjek iz vaterpola, ne treba biti legenda kluba, nego neko s klikerom i dobar poslovni vodja (u koliko zelite da budete profesinalni klub). iako je meni zao zbog toga, vaterpolo i svaki drugi sport je u sustini biznis, nista drugo.
    A UNIQA je pala sa neba?
    Ma daj covjece, ta firma nije ni usla na CG trziste a vec se reklamirala kao sponzor jadrana!
    Lani ste imali SVE: crnogorsku reprezentaciju u svom klubu, sve medije na svojoj strani, generalnog sponzora...i PRC! Izbaci vas crnogorski klub.
    Tada su smetali stranci, danas se o tim strancima ne prica. Vi ste prepustili budvi dvojicu igraca, bas kao sto cete im uraditi i dodatne stvari ako bude trebalo. O saradnji budvansko-novskog lobija (a taj interes je lako nadjen i tice se iskljucivog djelovanja kontra Primorca, a ne neke ljubavi) sam odavno govorio.

p.s. sjetite se samo beceja dok je imao fabriku iza sebe. kad je fabrika pukla, nestao je i klub. ima ona izreka, bolje zivjeti 1 dan kao lav, nego 100 dana kao ovca. igraci primorca su ove 2 sezone bili lavovi, ali sta sad?
    Odavno rekoh da ce me zaboljet kad nas jednog dana budu uporedjivali sa Becejom. To se vec desava. Naravno, kod nepismenih vaterpolo novinara ta prica plasirana iz novskih krugova prolazi, a vaterpolo nepismena javnost to guta.
    To sto smo prvaci Evrope postali sa 9 (od 13) igraca iz svoje skole i kompletnim strucnim stabom - to se izgleda vec zaboravilo!

Sad pitam ja tebe: kako objasnjavas to sto sa Primorcem u zadnje 3 godine u domacim takmicenjima imate pozitivan skor, dok u Evropi imate 1 remi i 5 poraza?
    Slucajnost?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    od kada je ova snimka? zbog ovoga (jer se puno brže roni nego što se pliva leđno) je i zabranjeno roniti više od 12.5 metara u plivačkim utrkama.

3 su mogućnosti ždrijeba u pon u rimu:
    1. mogućnost:
    A1 jadran ..... A2 vasas
    B1 recco .......B2 budva
    C2 partizan ....C1 mladost
    D2 primorje .....D1 jug

2. mogućnost:
    A1 jadran ......A2 vasas
    B2 budva ......B1 recco
    C1 mladost ....C2 partizan
    D2 primorje ....D1 jug

3. mogućnost:
    A1 jadran .......A2 vasas
    B2 budva ........B1 recco
    C2 partizan .....C1 mladost
    D1 jug ............D2 primorje

samo da ne bude 2.

Primorje ce Reccu cuvat' ledja, tako da sam siguran da ce ova 2 kluba bit' i istoj grupi. U tom slucaju, opcija br. 2 otpada.
    Posto sam ja ubijedjen da Recco odredjuje zrijeb - glasam za opciju br. 3
    Novljani ili budvani mogu proc' (dakle jedan od ta dva kluba) jedino ako budu u istoj grupi i ako zadnje kolo budu igrali medjusobno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Kada vec hipotetisemo ajde i ovako da postavimo stvar:
    pred utakmicu u novome jadran i kotor su se dogovorili da jadran pusti kotora da prodje , a eto nek bude jedan razlike cisto da ne bude presumnjivo Isto to ucinise i madjari

A za zrijeb.. Kako ispadne ispadne!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@cattaro

iz oblasti ekonomije imam jako veliko znanje, a i iz oblasti pomorstva prilicno veliko, a ni u kom smislu nisam htio da potcjenim tvoje znanje, zato sam i napisao da me ne shvatis pogresno.

evo da ti dam banalan primjer. da recimo tebi MSC duguje pare, i obecaju ti da preguras ovu godinu, ali da ce ti sledece godine sve to podmiriti, i dodje sledeca godina, maresca (ili ko vec) ode ca, koga bi krivio? da ne bi zivanu mozda?

klubom i bilo kojim strucnim odborom upravlja vise ljudi, ali parama upravlja jedan covjek i to je vazda tako bilo. svaka cast mandicu sto je doveo neke igrace, sto vam je omogucio osvajanje EL, a i svaka mu cast sto vas je doveo tu gdje ste. ja sam pokusao to lijepo da ti objasnim, ali je to ocigledno nemoguce, jer svaka prica zavrsava sa novsko-budvanskim lobijem.

ti vjeruj ili ne, ja sam stvarno zelio da prodje primorac (naravno uz jadran), isto kao i sto sam navijao za primorac na F4 prosle godine, a i pretprosle kad su osvojili EL. ocigledno neko nesuglasice, da ne kazem mrznju, ne moze ostaviti po strani. ja mogu.

i vi imate DPS rukovodstvo koje vam upravlja gradom (a samim tim i klubom, jer po zadnjim informacijama klub je vlasnistvo grada), vi ste ih izabrali, tako da ti ta prica pada u vodu.

ja sam bio na prvoj prezentaciji UNIQA osiguranja u crnoj gori. ta prezentacija je bila u herceg novom, u dvorani park, i bilo je nas 15ak, i gradonacelnik mandic. niko iz jadrana, DPS-a, vrha drzave, itd itd, nije bio, tako da ti i to pada u vodu.

poredio sam vas s becejom zato sto imate losu strategiju vodjenja kluba. a ja mandica vrlo dobro znam, tako da i znam sta pricam i zasto pricam.

sto se tice skora u domacim takmicenjima, ja mislim da je jedino na zadnjoj utakmici prvenstva prosle godine primorac pokraden i ima pravo da se buni. ako se dobro sjecam, prije 3 godine jadran nije nista osvojio i gubio je redovno od primorca (ne sjecam se za kup). prije 2 godine, jadran je izgubio kup (od primorca), u prvenstvu se ne mogu sjetiti ni jesu li igrali, u JL je jadran dobio u igalu, izgubio u kotoru. prosle godine, jadran izgubio u kupu od primorca, u JL dobio u novom, izgubio u kotoru. dobili smo vas u dubrovniku, i 3 puta u prvenstvu, od cega 2 puta regularno, 1 pogurani sudijama. mislim da sam ti odgovorio na pitanje.

p.s. ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je jadran pustio primorac da dobije.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@cattaro

iz oblasti ekonomije imam jako veliko znanje, a i iz oblasti pomorstva prilicno veliko, a ni u kom smislu nisam htio da potcjenim tvoje znanje, zato sam i napisao da me ne shvatis pogresno.

evo da ti dam banalan primjer. da recimo tebi MSC duguje pare, i obecaju ti da preguras ovu godinu, ali da ce ti sledece godine sve to podmiriti, i dodje sledeca godina, maresca (ili ko vec) ode ca, koga bi krivio? da ne bi zivanu mozda?

klubom i bilo kojim strucnim odborom upravlja vise ljudi, ali parama upravlja jedan covjek i to je vazda tako bilo. svaka cast mandicu sto je doveo neke igrace, sto vam je omogucio osvajanje EL, a i svaka mu cast sto vas je doveo tu gdje ste. ja sam pokusao to lijepo da ti objasnim, ali je to ocigledno nemoguce, jer svaka prica zavrsava sa novsko-budvanskim lobijem.

ti vjeruj ili ne, ja sam stvarno zelio da prodje primorac (naravno uz jadran), isto kao i sto sam navijao za primorac na F4 prosle godine, a i pretprosle kad su osvojili EL. ocigledno neko nesuglasice, da ne kazem mrznju, ne moze ostaviti po strani. ja mogu.

i vi imate DPS rukovodstvo koje vam upravlja gradom (a samim tim i klubom, jer po zadnjim informacijama klub je vlasnistvo grada), vi ste ih izabrali, tako da ti ta prica pada u vodu.

ja sam bio na prvoj prezentaciji UNIQA osiguranja u crnoj gori. ta prezentacija je bila u herceg novom, u dvorani park, i bilo je nas 15ak, i gradonacelnik mandic. niko iz jadrana, DPS-a, vrha drzave, itd itd, nije bio, tako da ti i to pada u vodu.

poredio sam vas s becejom zato sto imate losu strategiju vodjenja kluba. a ja mandica vrlo dobro znam, tako da i znam sta pricam i zasto pricam.

sto se tice skora u domacim takmicenjima, ja mislim da je jedino na zadnjoj utakmici prvenstva prosle godine primorac pokraden i ima pravo da se buni. ako se dobro sjecam, prije 3 godine jadran nije nista osvojio i gubio je redovno od primorca (ne sjecam se za kup). prije 2 godine, jadran je izgubio kup (od primorca), u prvenstvu se ne mogu sjetiti ni jesu li igrali, u JL je jadran dobio u igalu, izgubio u kotoru. prosle godine, jadran izgubio u kupu od primorca, u JL dobio u novom, izgubio u kotoru. dobili smo vas u dubrovniku, i 3 puta u prvenstvu, od cega 2 puta regularno, 1 pogurani sudijama. mislim da sam ti odgovorio na pitanje.

p.s. ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je jadran pustio primorac da dobije.
    Ja npr. znam da je vaš gradonačelnik vršio veliki pritisak na D.B. kad je otvarao hiper market u novom da mora sponzorisat jhn. Ovaj je uspio nekako to da odbije ( naš navijač ) i uplatio je neke pare domu u Bijeloj. I naravno, da me pogrešno ne shvatite, to je pravi potez čovjeka koji se svim silama bori za klub iz svog grada i svaka mu čast. A ovo sa uniqom je bilo dogovoreno, tako da niko nije morao prisustvovat .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto je bilo sa slucajem Brguljan?
    Sto se ceka da se odluci?
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto je bilo sa slucajem Brguljan?
    Sto se ceka da se odluci?
    Svako jutro se dobro izasmijem na ovu temu. Biće odluka jednog dana, valjda )))))))

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@cattaro

Klub nije po zadnjim informacijama vlasnistvo grada, vec je oduvjek bio, to sto su gradski DPS poltroni (pardon, pioni) mali mishevi - to je druga prica, koja ne mijenja sustinu.

Cus bio si na prezentaciji UNIQE, pa to ima veze sa sponzorstvom jadranu? :shock:

Prije 3 godine ste osvojili Kup, a dok to sve nabrajas...ja se sjetim svih Stajmnecovih krvarenja da bismo dosli do pobjede, svih nervoza uzrokovanih da li ce nas vase rukovodstvo pustit na bazen jer smo kotorani, svih namjestaljki i ostalih sr.nja u crnogorskom vaterpolu...
    A u EL sve drugacije!? Da, kao sto kazes, imamo pravo da se bunimo samo na jednu utakmicu. Za dvije godine ce se i to zaboravit.

Nego, jednu stvar te juce zaboravih pitat' - kako je moguce da VK jadran lani skrpi sezonu kad ih je generalni sponzor (CKB) ostavio 31.12.2009.!? Dakle na pola sezone!
    Nemoj mi samo rec' da ste igrace isplatili unaprijed
    Dakle, ''neko'' vam je pomogao da izgurate sezonu odlaskom sponzora (koji vas je sponzorisao sa pola miliona godisnje!).
    Vase rukovodstvo je tu odluku banke iskusno objavilo tek pocetkom marta... Interesantno je i da je vec dan nakon sto je javnost od jadrana saznala da CKB vise nije sponzor ulecela - Komercijalna banka!
    Nisi u pravu, vidis da nekome padaju pare sa neba... :razz:
    Last edited by cattaro; 04-02-11 at 17:04.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

ugovor izmedju ckb i jadrana je isticao, nije obnovljen. generalni sponzor ih je 'ostavio' u decembru, kada je odluceno da pomenuti ugovor nece biti obnovljen. a ugovor je isticao u martu [jer je i potpisan u martu, 3 godine ranije, a glasio je na 3 godine]. kada je ugovor istekao, tada je objavljeno da je istekao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Nema , love definitivno ne fali u jadranu

znaci problem je u tome sto je jadran skrpio sezonu prosle godine , i to sto su nasli pola miliona?

Vidi neko drugi bi na to rekao, svaka vam cast kada ste uspijeli da se snadjete u godini krize.

Ne vjerujem da su nekoga ubili, pokrali ili slicno

Znaci pare je dala ko, drzava? Vlada? to je po cattarovim tvrdnjama. ja cu reci da znam da je jadran uzeo kredit prosle godine za tu svrhu,a da je nedavno uzeo jos jedan da bi vratio taj.. kao zalog je dat sport cafe. toliko o pola miliona koji su pali sa neba.

Samo jos jedno pitanje: Posto ti je jugooceanija poslije 5 godina uplatila tih 5 kadetskih plata, znaci li to da trebaju i kotorovi igraci da cekaju 5 godina da se pojavi neki kralj od direktora da im retroaktivno isplati nesto sto im je neki tamo biznismen obecao? E taj se jos nije rodio
    Ja nisam ekonomski strucnjak pa da pitam, sta ce biti sa klubom ako svi igraci kojima se duguje zatraze sudski namirenje troskova?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Ja nisam ekonomski strucnjak pa da pitam, sta ce biti sa klubom ako svi igraci kojima se duguje zatraze sudski namirenje troskova?
    Od Opstine mogu dobit elaborat o zaobilaznici ili temelje sportske hale.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Aha, znaci saznali smo da se digao kredit nakon odustajanja CKB-a.
    Koja banka ga je dala? Komercijalna? U trenucima najvece ekonomske krize?
    Vratili ga od Lekine prodaje?

POMAZE DRZAVA, sto je to tako strasno rec'?

Minjo, vidi ove drzava pomaze sa stotinama hiljada, a ti nama pominjes nekakve desetine, jel' to posteno?

Na kraju, ''kopajuci'', docicemo i do toga ko je od jadranovih ljudi zaduzen za obradu (vaterpolo) sudija.

Ja necu to rec', recicete vi, dragi novljani. Sumnjam da ne znate...

Cisto da se ne igramo postenja ovuda...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Od Opstine mogu dobit elaborat o zaobilaznici ili temelje sportske hale.
    Otprilike.

Znas li da onih 13 igraca koji su tuzili Becej (poslje nekoliko godina), jos nisu dobili ni centa?
    Becej se ugasio, a poslje par godina je formiran tim sa malko drugacijim imenom i - nikome nista.
    Medju njima ima i kotorana, interesantno je da je i tu bio Milic, nas ''grande capitano''

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiv...05110802.shtml
    http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiv...05110801.shtml
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

hahhhhaha

e pa koliko se ja sjecam niko iz novoga nije rekao da drzava nije dala pare da se dovedu ona trojica iz italije.

nisam znao da je problem uzeti kredit ako imas sta da zalozis, ali evo vidim da je i to problem kada je jadran u pitanju

Drzava pomaze svima, neko je pitao zasto se ne kaze koliko je love dobio kotor od drzave i onih sponzora, ali to niko nije pomenuo od kotorana...

A da ta vjecita vjecita kotorova boljka, kako to da kotorske sudije ne sude za kotor paradoksalno zvuci. a na a listi sudija 6 kotorana i 3 iz herceg novog. I niko za kotor da ne svira nista... Hejteri grada i kluba svog , sram da ih bude svu sestoricu!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kako su te kotorske ljudine sudile u proteklom periodu govori i to da ih u EL nema nidje!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Moram ti citirat post' jer cu preskocit... Mnogo tema nacnes u svakom postu...
    To dje pominjes MSC, odgovoricu ti, najiskrenije: Jugooceanija (pazi slucajnost, tadasnji i danasnji direktor te ''postojece'' firme je sadasnji predsjednik Skupstine Primorca!) mi je dugovala 5 kadetskih plata i dobio sam ih nakon 5 (!!!) godina. Nisam se bunio, ucinjeli su mi uslugu, ukrcali su me...
    Da li izmedju mog slucaja i ovog danasnjeg u Primorcu (dje ima ihaha igraca kojima ove pare niko ne bi dao, odnosno onih igraca koje niko ne bi htio) vidis slicnost? Nismo svi isti, niti imamo svi isto pamcenje jbg...
    Klub nije po zadnjim informacijama vlasnistvo grada, vec je oduvjek bio, to sto su gradski DPS poltroni (pardon, pioni) mali mishevi - to je druga prica, koja ne mijenja sustinu.

Cus bio si na prezentaciji UNIQE, pa to ima veze sa sponzorstvom jadranu? :shock:

Prije 3 godine ste osvojili Kup, a dok to sve nabrajas...ja se sjetim svih Stajmnecovih krvarenja da bismo dosli do pobjede, svih nervoza uzrokovanih da li ce nas vase rukovodstvo pustit na bazen jer smo kotorani, svih namjestaljki i ostalih sr.nja u crnogorskom vaterpolu...
    A u EL sve drugacije!? Da, kao sto kazes, imamo pravo da se bunimo samo na jednu utakmicu. Za dvije godine ce se i to zaboravit.

Nego, jednu stvar te juce zaboravih pitat' - kako je moguce da VK jadran lani skrpi sezonu kad ih je generalni sponzor (CKB) ostavio 31.12.2009.!? Dakle na pola sezone!
    Nemoj mi samo rec' da ste igrace isplatili unaprijed
    Dakle, ''neko'' vam je pomogao da izgurate sezonu odlaskom sponzora (koji vas je sponzorisao sa pola miliona godisnje!).
    Vase rukovodstvo je tu odluku banke iskusno objavilo tek pocetkom marta... Interesantno je i da je vec dan nakon sto je javnost od jadrana saznala da CKB vise nije sponzor ulecela - Komercijalna banka!
    Nisi u pravu, vidis da nekome padaju pare sa neba... :razz:
    oprosti, kako su ti ucinjeli uslugu tako sto su te ukrcali? oO valjda si se za to skolovao i tu kadeturu odradio i zaradio. (osim ako nisi uletio preko veze) i sta, tebi je normalno da si te pare dobio nakon 5 godina? nisam te bas razumio najbolje. a uostalom, dao sam ti banalan primjer.

bolje radit/igrat za 1000 eura mjesecno, nego za 10,000 eura nikad.

ja sam napisao jos prije da je dosta para odvojenih za gradnju bazena, potroseno da se isplate plate igracima nakon sto je sponzorstvo CKB-a otkazano. a isto tako, ako me sjecanje dobro sluzi, nijedna od nasih banaka nije drzavna, tako da opet, kredit nismo dobili od drzave.

za bazen smo dobili 4 miliona eura, od cega je skoro pola potroseno za plate, a ostatak za bazen, zbog cega i izgradnja bazena kasni. ono sto ti mogu sa sigurnoscu reci da vise ni centa preko tih 4 miliona od drzave nece dobiti, tako da su sad na muci.

sto se tice ljudi koji vode jadran, mislim da sam otvoreno, imenom i prezimenom rekao koga ne mogu ocima vidjet, a kome bi spomenik dignuo, tako da....
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dao sam ti svoj primjer, tako i u Primorcu danas imas ljude kojima je bukvalno ucinjena usluga da budu u timu, a danas su kolovodje...:mad:
    Moja biografija ti moze biti poslana na pm ako ti je to toliko vazno... :grin:

Igramo se rijecima, vrlo dobro znas sto su i cije su drzavne pare, odnosno sto su i cije su pare koje vam je drzava omogucila, putem nekih privatnih firmi isl.

Poenta vase price je da je Mandic kriv za sve, a moje da je Mandic samo jedan od krivaca. Drugi je opstina, a treci drzava. Drzava koja, eto, jedne godine jednom klubu da 4 miliona (za bazen), a narednu ne moze drugom (zvanicnom vicesampionu Evrope) dati ni 10-i dio toga da se spasi od propasti.

Skoro sve sto ste rekli za Mandica ste u pravu, nemam nikakvog interesa da ga branim. Ali ajde da budemo otvoreni do kraja ili koliko to forum dozvoljava...
    Last edited by cattaro; 04-02-11 at 13:59.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ni u jednom trenutku nisam rekao da nama drzava nije pomogla. dali su nam pare za bazen, to je cinjenica.

ali sto se banaka tice, to nikakve veze nema s drzavom, pogotovo CKB.

zasto je jadransko brodogradiliste prestalo biti glavni sponzor jadrana onog momenta kad je zlokovic potpisao za posilipo? sve su to igre igrice, to je nepobitna cinjenica.

isto tako, ne moze menadzer vaterpolo saveza skakati na svaku sudacku odluku na utakmicama jadrana, a ne zastupati interese ostalih CG klubova. to sve stoji i ja sam protiv toga, ali nazalost je tako.

ali isto tako, imas covjeka koji je u jadranu vise od 20 godina i kojem je isti taj klub zivot. protiv takvih ljudi ja ne mogu nista lose reci, koji nikad centa nisu uzeli preko onoga sto ih sleduje. a s druge strane imas jednog idiota, tatinog sina, koji se dobro ugradio u svaki transfer igraca iz jadrana.

p.s. ne zanima me tvoja biografija, samo sam htio da ti dam banalan primjer.
    <--- leuk

Page 338 of 942 FirstFirst ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)