Jakovljević potpisao!
Što misle Nikšićani za ovog momka? Ima li talenta? Najgore mi je kad neko ko ode vani oduševi se kako su plate redovne. Tužna naša realnost.
Jakovljević potpisao!
Što misle Nikšićani za ovog momka? Ima li talenta? Najgore mi je kad neko ko ode vani oduševi se kako su plate redovne. Tužna naša realnost.
Dick Laurent is dead!
Ja samo pokušavam da kažem kako reprezentacija nije privatna firma nidje u svijet nego nekim simbolom pokušava da predstavi narod koji reprezentuje!!!Naravno da Njemci neće stavit kukasti krst na dres jer je to bila osvajačka vojska ali mi smo pod krstašem branili od okupatora i izborili slobodu!!!Još kad se neko vrijedja zbog toga...to je sprdačina...
deuscroix
a hvala sto nastavljas raspravu covjece, evo i didi je raspolozen za zaebanciju!
Za Emira je zainteresovana i BiH, pa ako sta valja treba ga pozvati da se opredijeli za koga ce da igra.
ja bih ako može po jedan skiptar u ruci igrači da nose, da ljape protivnike po nogA
Zaboravio sam da stavim gostujući
![]()
deuscroix
Kako je Jovetic ocelavio povr' glave sto je ovo ...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ionako ovako spojen s kragnom lici na Ankh a ne na krstas
kad je zlatni kao oni tkz mafijasi sa lancicem od po tone i krstom od tonu oko vrata)
ima i podforum politika, a ovo je sport!!!
Last edited by DIDI; 01-02-11 at 14:05.
neka si ih pobrisao sve, mada kasnis malo. rasplamsala se rasprava)
evo vam informacija iz prve ruke.
stevo je poceo da trenira, tj da trci
. znaci brzo je u pogon
Mogren protiv Vojvodine, vratio se Batak
Radoslav Batak nije dogovorio transfer u Al Ahli iz Saudijske Arabije, pa će i na proljeće nositi dres Mogrena. Duel sa Vojvodinom na Jazu počinje u 13 časova
Śutra u 12 ura žrijeb za kvalifikacije Under 21. Crna Gora u četvrtom šeširu.
http://fscg.co.me/201102011553/Vijes...-za-ep-13.html
Last edited by amnesiac; 02-02-11 at 14:16.
Dick Laurent is dead!
sto je sa faticem, koliko vidim nema ga ni u rezerve sada protiv katanije
Dobro je prošlo.Ako budu igrali kao u prethodnim kvalifikacijama onda je baraž realnost.Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore danas je dobila rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Izabranici Dušana Vlaisavljevića imali su sreće prilikom žrijeba u Nionu jer će igrati u grupi 3 sa Češkom, Velsom, Jermenijom i Andorom. Najboljih 14 reprezentacija – pobjednici grupa i četiri najbolje drugoplasirane selekcije - plasiraće se u baraž za odlazak na završni turnir koji će se 2013. godine igrati u Izraelu.
Slažem se, Dutch. Sreća nam je bila naklonjena. S obzirom na to da, po meni, imamo vrlo talentovanu generaciju svaki izgovor da se ne može makar do baraža bi bio krajnje nepristojan. Samo se nadam da će posjeta na mečevima biti bolja od predhodnog ciklusa a tu moram i sebi uputit kritiku što nijesam češće bio na stadionu. Nema zvučnih imena ali to ne bi trebalo da bude izgovor. Naprotiv.
Dick Laurent is dead!
a mislim da nam nikad zrijeb nece biti naklonjen kao sada, a oce nas ova godina sa zrijebom. kao i u kosarci.
definitivno velika sansa da se momci pokazu, a ima tu par imena koji bi mogli to iznjeti. a sto se tice kritike ako ja iz tivta mogu doci da ih pratim, kad kod sam od posla bio slobodan mislim da bi i vi koji ste blize trebali.
ovu grupu laganice prolazimo...
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks