ih dobro je sto ne vozis starog marutija , 20 litara
sluzbeni suzuki maruti (star par godina) od NEVJEROVATNIH 780 kubika trosi 12 litara kroz grad. nema preko![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ih dobro je sto ne vozis starog marutija , 20 litara
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
valjaju li cemu NOKlAN Gume trebam da kupim ljetnje za x5
ja ne znam što se čudite ovo za korsu
evo moje potrošnje kad se auto 4 put gasi za 3 km vožnje
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
ovo je bilo prije prvog servisa, mozda je zbog mineralnog ulja
ovo nije mjereno po boardu, nego koliko smo sipali i podijelili sa brojem predjenih kilometara, e sad jesu li sipali tacno koliko je pisalo ne znam, eto neki kazu da nije uvijek tacan onaj uredjaj za mjerenje koliko je sipano goriva
Last edited by appelle moi; 01-02-11 at 14:53.
kad vam oduzmu vozacku, krece li da se broji od dana oduzimanja ili od dana kad primite prijavu(ukoliko je primite uopste)?
od dana oduzimanja
f6
HITNOOOOOOOOOOO mi treba slika one fice sa tablicama ACABS bila je nedje na one slike za topic sa dobrim tablicama ovdje ali ne mogu ni taj topic da nadjem. HELP
nesto ovaj link kashlje
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Njak Njak Njak
Tek sad vidjeh ovaj post.
Moja maksimalna brzina... Mozda 160km/h, par puta. Prosjecna oko 90 km/h.
Pretpostavljam da bi se niz Donje Ulice i Meterize moglo blizu 250km/h voziti, ali to ni u ludilu ne zelim da probam. Radije cu za vikend poci na neku obliznju auto stazu pa rizikovati samo svoj zivot ako mi je vec do adrenalina...
p.s. Ne pricam ovo samo forme radi i da bi bilo ko ovdje pomislio kako sam "andjeo medju ljudima", vec uopste nemam zelju da divljam po nasim putevima, a posebno poslije nekoliko drugova i drugarica koje sam pod zemlju ispratio.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Jednom prilikom kad smo isli do CT, 172kmh je bila top speed po GPS-u
I to bez ikakvog forsiranja, 5om uz kokote...![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
takodje./.ja ne znam jesam li i kliom i audijem ishao taman toliko bas na toj dionici.
i to gledam da nema nikoga ispred ili da ide u susret.
ostatak puta uglavnom guslam![]()
Originally Posted by my name is ...
Ja tamo nikad nisam vozio preko 220![]()
TAKUMI
a ima i ovih presretacha...
Fabia POTVRDI!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks