evo ga tuki....8-8....2 gola u 2 napada....
a jebiga, 8:8 vasas.
evo ga tuki....8-8....2 gola u 2 napada....
10-9 kraj kod nas....nema srece od madjara 9-8,tacno ka da ih pustaju![]()
Koliko je do kraja u Madjarskoj?
za nepuna 2 minuta vasas serija 4-0
Gubi seged opet
dobio primorac 10:9, ali vasas poveo. steta. mislim, ako je primorac trebalo da ispadne, onda bi volio da ih je jadran izbacio
srsly, tho, bilo bi bash fino da se szeged skupi i izvuce bod
9-9 4 ipo minuta
izgubice seged 100% nazalost
Jos se igra 10:9 za Vasas!
ne zna, jer jos nije gotovo. 10:9 trenutno.
http://www.waterpolo.hu/meccsadatok/..._12448_en.html
10-10 jos 40 sekundi
10:10, manje od minuta do kraja!
edit: 11:10 za vasas, 20 sekundi do kraja
jaooooo 11-10 dadose im go zadnji napad
Gotovo... 11-10
Surovo, 26 sekundi prije kraja Vasas dolazi do pobjede i to preko velikog Gergely Kiss-a.
Release Yourself
Ako sam dobro pratio ovaj link (sto je bgh preporucio - hvala mu) - Primorcu je presudio Gergelji Kis ...
Steta za Primorac, bila bi tri MNE kluba u II krugu ... Cestitke za Jadran HN i Budvu i da budu uspjesni u nastavku takmicenja ...
Da li neko zna kako ce se formirati grupe za sledeci krug.
Doljani forever ...
u***** im se u igru,4 gola u 2 min,ako ih nisu pustili
trebale su obje utakmice da pocnu u 8 sati a primorac je zavrsio a ovima je pocinjala 4 cetvrtina.Na kraj presudi Kis za primorac
Bice ih pustili...
a jebiga, mozda su ih pustili, al malo su previse rizikovali ovako, mogli su ih pustiti da dobiju rutinski 2-3 razlike.
Budvani ipak ne smiju stavit Darka Brguljana jer u Evropi postoje pravila.
Release Yourself
Smijesno (jer sam unaprijed vjerovao da nemamo sansi) mi je bilo kako smo se primili kod 8:5 za Seged, ali da su madjari uspjeli nashtelovat da cak jednu cetvrtinu kasne u odnosu na tekmu u Igalu...:sad:
Sto se vecerasnje utakmice tice, bilo je nekih (na obje strane!) koji kao da su igrali za protivnicki tim. Ne znam kako drugacije objasnit sve ono sto je Draskovic uradio za tih 17' koliko je bio u utakmici... Nadam se da Peurovi ''prsti'' nemaju nista sa tim. :mad:
Sudije nevjerovatne, sve sto me naljutilo su nam vratili kad nisu sudili cist peterac za jadran kod 10:8 za nas.
Mislim da je jadran preko 50% iskljucenja dobio bez lopte.
Nisam zadovoljan igrom Primorca...
Cestitka novljanima i budvanima na prolazu. Novljani su savrseno odradili madjare i potpuno zasluzeno prosli.
P r i m o r a c
MIslim da su svi znali da kotor skoro da nema sansi, buduci da madjari igraju medjusobno, a da jedan od njihovih timova mora proci.
iskusno organizovano da imaju jednu cetvrtinu fore da vide sta se radi u novom. Da su nasi u pitanju, ne bi mogli to organizovat trika nema
Ovako, kotoru ostaje da zali za utakmicama protiv segeda i vashasha doma.
Jadran prvi u grupi, ne znam kakvo je stanje u ostalim , morat cu provjeriti na leninom sajtu![]()
Please alowe me to introduce myself.......
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks