Kanim se da upalim ovog mog forda 1.4i da se i ja malo nasalim sa njim.
fino pise da su se trkali sa GTI01,nije sramota priznat poraz![]()
Vulje, jesi li se trkao sa PCINTAA-om CT IIIII od KO do CT?
TAKUMI
I, pricaj sto je bilo!?
PCINTAA je banovan tako da nece biti tu da ti potvrdi ili da ti ponisiti pricu, ali pricaj nam sve kako je bilo.
TAKUMI
VW izbacuje iz proizvodnje svoj mnogo hvaljeni i super nagradjivani twin charger motor. Tesko da cete to nedje procitati, osim ako bas ne zapnete...za 6 mjeseci toga se niko nece ni sjecati.
mlim da ako je sreo pcintu , i ako je ovi gti01 ona cetvroka , bolje da ne zbori sto je bilo ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Svidja mi se sto su poceli da experimentishu, na svoju stetu, i iz svog dzepa, marketing im je na najjacem mogucem nivou so se toga tice, taj motor je koliko sam upucen pokupio milion nekakvih nagrada kao naj naj naj.....a izbacaju ga iz upotrebe.... zna se zbog cega, al mi je interesantno kako vole da budu u minus samo da bi se pricalo o njima.... kazem, marketing za 10+ i svaka im cast zbog toga !
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
mi smo imali g3 1.4i najgori motor na to auto koje moze da postoji.
Ali niko normalan ne bi stavio tako skupu tehniku na tako jeftin motor.
Ne znam ko im je dao te nagrade kad je motor miran u radu kao noge u rolere niz stepenica.
TAKUMI
nisam i ako je gora od ovoga i necu..
ako mi vjerujes, vozio sam corsu staru milion god sa 900cc i reze asfalt naspram ovoga...
bila nam je tu za sprdnju pa smo je silovali xD
Corsa 1.0 ide ko kuga.
TAKUMI
g3 je tezak kao i passat 5 karavan e jbt ti muku
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks