View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 334 of 942 FirstFirst ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... LastLast
Results 8,326 to 8,350 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hvala!
    Jesu pioni, ali nisu nedodirljivi, nego ih itekako mozemo mac'!
    Ali to nekoliko Bestija ne moze...
    A dok ostali shvate da je to sve za dobrobit reprezentacije (prije svega) proci ce jos jedna Olimpijada...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slažem se s bgh-om daje primorac trebo uć sa manje skupom ekipom u sezonu s obziorm na financijske probleme. također, i igrači su pristali ostat bez obzirna na dugovanja. možda i u strahu da neće dobit te pare koje im se duguju ako odu.

jug je rekorder po broju nastupa na FF-u (imamo čak i jedan više od pro recca) otkako se počelo igrat na ovaj način 1997., i zadnjih 6 F4-ova smo bili tamo. zadnje 2 godine ne možemo u finale jer nam svake godine ode neki igrač zbog smanjivanja proračuna. prvo smodlaka, pa azevedo, sad i bošković. a umjesto njih su došli seman, niko i sutić. još su prije toga u penziju otišli fatović i kržić umjesto kojih isto nije niko došo - doduše točno je tada staso joković, nešto kasnije i sukno.

po toj logici jug bi se trebo stalno bunit jer igra uspješno u europi, a smanjuje mu se proračun. mi smo strašno centralizirana država i svi klubovi iz zagreba su u velikoj prednosti. tako je mladost proteklih godina trošila mjesečno na telefonske račune i po 25.000 eura. a od zagreba godišnje dobije koliko je ukupni proračun juga. a sad navodno pro recco dijelom plaća udovičića (kao i masu drugih igrača, npr radu-a u florentiji) samo dane ode u partizan ili jug koji su ga kontaktirali nakon odlaska iz recca.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jes', ali imate onaj stari sistem placanja u nekretninama, koji mi nikad nismo koristili (za razliku od novljana i pogotovo budvana).
    U tom dijelu krivim Opstinu, jer im se odavno predlaze da daju plac za gradnju neke zgrade...
    A oni su toliko bezobrazni da je gradonacelnica, u jeku predizborne kampanje, svojevremeno obecala gradnju zgrade za sve zlatne juniore. :mad:
    Imamo jednog giganta u grad (Jugopetrol, tj. Hellenic Petroleum) koji nas je svojevremeno pustio niz vodu (pravno smo se tad ugasili!) i koji nas sada ne sponzorise ni jednim centom...
    A tu su vec politicke stvari, o kojima govorimo i ti i ja.

Da smo usli sa jeftinijom ekipom sad se ne bi dugavalo 10 nego 6 plata. Vidite li razliku?
    Ja ne. Sustina je da sem Mandica ovom klubu, u godini kad je zvanicno 2. u Evropi nije htio pomoci N I K O!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vjerojatno je uprava, što si i ti prije reko, svjesno išla na jaču ekipu ne bi li još jednim rezultatskim uspjehom privukla nekog sponzora (praktički prisilila politiku da se smiluje). ali ako su pretpostavljali da se neće ništa promijenit, bolje bi bilo da duguju 6 a ne 10 plaća, koje bi nota bene i bile manje (da su recimo umjesto 2 skuplja igrača u postavi 2 domaća mladića) - a i tako bi i dalje primorac bio vrlo jak.

što se tiče nekretnina evo upravo danas jug je kupio 1000 kvadrata uz pomoć kredita za koji mu je dio novaca posudio i grad: http://dulist.hr/content/view/12236/65/ gdje će se započetak gradit (nadam se da je to početak jer je nebulozno da se na tolikoj parceli gradi samo 9 stanova) zgrada sa 9 stanova (7 ide za VK Jug). to je obećano igračima još nakon zlata u melbourneu 2007.

ali nekretnine su gro ugovora jugaša, dobud mi je reko da oni dobiju samo 20% ugovora u novcu ostalo u obliku nekretnine. znači da im se većini duguje dosta,ali uvijek je tako sa stanovima u nas, uvijek se dobiju kasnije. uostalom i satim nekretninama odlazili su nam igrači. smodlaka je bio jedan od najplaćenijih, kroz godine i najplaćeniji (spravom), azevedo isto pri vrhu liste, a bošković je zadnje 2 godine imo najveći ugovor. znači, odlazili su nam najskuplji igrači, a dolazili puno, puno jeftiniji.

a ključna je razlika što atlanstska plovidba stoji iza kluba i najveći je sponzor (oni su omogućili ugovor s croatia osiguranjem koji osiguravaju njihove brodove). nadam se da će se to i nastavit. sad i golferi (ovi židovi što bi trebali na srđu gradit teren za golf) nude sponzorstvo ne bi li tako kupili dio naklonosti javnosti prije mogućeg referenduma oko izgradnje - inače je tu puno nelogičnosti, dane kažem nezakonitosti oko te gradnje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jes', ali imate onaj stari sistem placanja u nekretninama, koji mi nikad nismo koristili (za razliku od novljana i pogotovo budvana).
    U tom dijelu krivim Opstinu, jer im se odavno predlaze da daju plac za gradnju neke zgrade...
    A oni su toliko bezobrazni da je gradonacelnica, u jeku predizborne kampanje, svojevremeno obecala gradnju zgrade za sve zlatne juniore. :mad:
    Imamo jednog giganta u grad (Jugopetrol, tj. Hellenic Petroleum) koji nas je svojevremeno pustio niz vodu (pravno smo se tad ugasili!) i koji nas sada ne sponzorise ni jednim centom...
    A tu su vec politicke stvari, o kojima govorimo i ti i ja.

Da smo usli sa jeftinijom ekipom sad se ne bi dugavalo 10 nego 6 plata. Vidite li razliku?
    Ja ne. Sustina je da sem Mandica ovom klubu, u godini kad je zvanicno 2. u Evropi nije htio pomoci N I K O!
    Da li SO Kotor ispunila obaveze prema klubu za 2009 i 2010 i koliko izdvaja opšina na godišnjem nivou za VK Primorac?
    Kolika je uplata uprave za sport Vlade CG?
    Koliko je sponzorki ugovor sa JP Aerodromi CG?
    Koliko je sponzorski ugovor sa Hipotekarnom bankom?
    Koliko je sponzorski ugovor sa Knjaz Milošem?
    Zašto se ne sastaje skupština kluba?Ovom blokadom klub se urušava,nepostojanje kvoruma je sramno!!!!
    Zašto nema finansijkog izvještaja?
    Da li blizu pokretanja policijske istrage oko poslovanja?

I na kraju,Primorac je dobio 100 000 € kao nagradu Vlade prema uredbi o nagradama,a i grad je bio darežljiv.,kad se osvojila titula prvaka Evrope.
    I nakon svega,i sada Mandić ima stranog partnera za klub,ali skupština kluba ne govori među sobom,pa se ne
    može ni sastat.
    Što bi rekao Štajmnec,ako neće igraći iz Kotora da se bore za boje klube,što bi ja koji Q !!!
    Last edited by minjo; 29-01-11 at 00:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Da li SO Kotor ispunila obaveze prema klubu za 2009 i 2010 i koliko izdvaja opšina na godišnjem nivou za VK Primorac?
    Zašto se ne sastaje skupština kluba?Ovom blokadom klub se urušava,nepostojanje kvoruma je sramno!!!!

I na kraju,Primorac je dobio 100 000 € kao nagradu Vlade prema uredbi o nagradama,a i grad je bio darežljiv.,kad se osvojila titula prvaka Evrope.
    I nakon svega,i sada Mandić ima stranog partnera za klub,ali skupština kluba ne govori među sobom,pa se ne
    može ni sastat.
    Što bi rekao Štajmec,ako neće igraći iz Kotora da se bore za boje klube,što bi ja koji Q !!!
    Ovo nije nikad reko, budi siguran

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma jok ......samo 300k......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ovo nije nikad reko, budi siguran
    Štajmnec je pitao igrače gdje je sportski duh u ekipi
    -igrači mu kažu da ne može da ga ima jer se plata ne dobija deset mjeseci

Štajmnec je reko da mu se jebe i za igrače Primorca i za njihove za pare, da želi da igra vaterpolo rekao je da ne može da vjeruje da on iz Mađarske mora da zavodi red.takođe je reko da će on ostati u Primorcu do kraja sezone pa šta Bog da na kraju, da neće da pljuje svoje ime.

bolje bi bilo da Beštije nedaju spavat pojedinačno svakom članu skupštine sve dok ne održe sjednicu,nego što će sjutra ić do Berana da protiv "sjekira" igraju vaterpolo na smetlištu
    Last edited by minjo; 29-01-11 at 00:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najava 9. kola jadranske lige: http://www.dance.hr/pogledsdesna/119...nske-lige.html - oće li azevedo ili koji drugi igrač primorca vratit frankoviću za nesportskih potez i nasađivanje azevedove glave na koljeno u kvalifikacijama za euroligu na startu sezone?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Azavedo je čo'ek ipo,vratiće to svojom haubicom

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

može ni sastat.
    Što bi rekao Štajmnec,ako neće igraći iz Kotora da se bore za boje klube,što bi ja koji Q !!!
    Vidi, ja odje pisem sto znam, sto ne znam pitam.
    Ako ti nesto znas, onda je glupo da postavljas pitanja.
    Sem toga, Opstina NIJE dala sve za 2010. godinu sto je trebala!!!
    Dakle, ni tu smijesnu cifru!
    Kakva blokada Skupstine, o cemu ti?
    Pa dok nam je sve stimalo, dok smo bili na vrhu, niko se nije obazirao sto se skupstina preko godinu i po' nije sastajala i sto je svo to vrijeme predsjednik Skupstine Primorca bio covjek koji je bio Predsjednik Skupstine - VA Cattaro!!!
    Dakle, da ne izmisljamo toplu vodu, o tome se kucalo odje...
    Ne moze Skupstina da blokira Mandica, ima on UO...

Grad bio darezljiv, MA O CEMU PRICAS KAD SE RADONACELNICA NIJE UDOSTOJILA DA NAPRAVI PRIJEM ZA DRUGOPLASIRANE U EVROPI!??

Branis nesto sto se ne moze odbranit!

P.S.
    Post ti je klasican UDBASKI, iako ne zelim tebe licno da vrijedjam, ono, ne poznajem te...
    Kakve policijske istrage, cemu te izmisljotine??
    Drzava i grad su nam okrenuli ledja!!
    Za preseravanje pojedinih igraca...meni ih je pun k. i volio bih da ih sad odma' poceraju, ali donekle ih treba i razumjet...
    Last edited by cattaro; 29-01-11 at 15:21.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

bolje bi bilo da Beštije nedaju spavat pojedinačno svakom članu skupštine sve dok ne održe sjednicu,nego što će sjutra ić do Berana da protiv "sjekira" igraju vaterpolo na smetlištu
    Zar vas toliko boli to sto su Bestije problem Berana predstavile kao problem svih nas? Sto i Berane vidi problem Bestija kao i njihov problem?
    Vama je to smetliste, deponija...smijesno, vi se sa time rugate...rugate se cijeloj Crnoj Gori i tom narodu kome to unistava zivot.
    Tuga.

P.S.
    I Bestije su u Skupstini. No, da ti slucajno ne brkas pojmove ''Skupstina'' i Upravni odbor''?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    ma jok ......samo 300k......
    Mijenja li to sustinu?
    Mislis li da bi se neko obrnuo da se npr. umjesto milion duguje 700k?

Naravno da ne bi, onda bi bila prica da smo mogli i sa jeftinijom ekipom...i sve tako dok god smo konkurentni novom i budvi.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Skupština vaterpolo kluba Primorac, koja je bila zakazana za 15 januar nije održana zbog nedostatka kvoruma.
    od 21 delegata, koliko ima Skupština, prisutvo samo deset.
    "Članovi Skupštine i građani Kotora, koji su bili prisutni, imali su neformalni razgovor želeći da iznesu svoje stavove i upoznaju se sa trenutnom situacijom u klubu. Oni su izrazili ogorčenje za neodgovorno ponašanje članova Skupštine koji se nijesu odazvali pozivu Skupštine budući da se klub nalazi u nezavidnoj situaciji"
    Navodi se da su prisutni insistirali na zakazivanju nove sjednice Skupštine najkasnije za 30 dana..
    Zadnja blokada računa kluba je bila od Salamandije,i ko zna ko će još blokirati račun kluba.
    Sada niko,pa ni opština ne želi da uplati novac,dok skupština ne usvoji finansijski izvještaj.Na pragu je finasijska istraga oko nenamjeskih trošenja sredstava kluba.
    Opština Kotor je uplatila 160 000 € za 2009,i skoro isti toliki iznos za 2010.Opšina i plaća 10 000€ za bazen mjesečno troškova,Od Aerodroma CG,i ostalih sponzora oko 50 000€,Uprave za sport Vlade CG "više puta" po nekoliko desetina hiljada.Slažem se da je oko 250 000 €. malo za ovu postavu Primorca.Ali postoje duboki problemi u upravi i skupštini kluba.
    Prvo sagledaj te činjenice.
    Ima još 15 dana da se sastane Skupština.Postoji saglasnostovih finansijera što sam pobrojao,da se uplate sredstva,koja su trenutno moguća,što u vrijeme krize i nijesu mala,ali su problem neuredno i netrasparetno vodjenje kluba.Velike su šanse da se izađe iz problema u Februaru,ali prije svega treba volja uprave Primorca,a ne da se ponašaju da im je ovo nebitan hobi.
    Uprava za sport Vlade je uplatila isto koliko i ostalima dva kluba,kao i zasluženi bonus od 100 000€ za osvojenu evropu.
    Ovo tvoje fobije oko udbe,do udaraš šamar sebi i daješ malograđaski pristip svoj borbi za primorac
    Last edited by minjo; 29-01-11 at 15:42.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ma da, pristup je malogradjanski.... Pusti se tih kvalifikacija, Kotor je danas tuzan grad!!
    Da li je Opstina dala SVE za 2010. ili nije? Ja imam info da NIJE!
    Drugo, znam da se Skupstina nije odrzala, ali Skupstina ne moze blokirat ulaganje novca! Pogotovo ako drzava nadje sponzora, kao drugima! Naravno, nabrajao si u onom postu sa pitanjima dosta jakih sponzora, ispostavilo se da svako od njih daje po ''nekoliko desetina hiljada''. To je zalostno. Ispada da nijedan od tih sponzora ne moze ni jednog reprezentativca platit'.
    Zasto nemamo generalnog sponzora?
    Neka se ispita vodjenje kluba, nemam nista protiv!

Nemoj mi o placanju bazena, jer to je OBAVEZA opstine!
    Igrate se ciframa i to opasno!!! Zar nije Maja nedavno rekla kako je za bazen i Primorac dala 400k? Zar ne otpada malter sa ivice bazena? Pogledaj proslavu nakon osvajanja Super Kupa Evrope, dusa me boli na sta bazen lici! Stolice se nisu NIKAD mijenjale, dakle 24 godine.
    Sve sto se placa je nafta...
    Last edited by cattaro; 29-01-11 at 15:44.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo nafta i strija,i hemikalije i voda dodju oko 100 000€, na godinu,to je raspad bazen,tehnologija koja jede struju i naftu,ista je sitacija u HN- i pored toplotnih pumpi,,Budnaski troši 60% manje,jer je novi.
    Opština će isplatiti svoj dug za 2010,uplacivali su po 20 000 u dva navrata u decembru
    Rukovodjenje u klubu je u pitanju,i generisanje problema.Znali su da kad je rukovodstvo OTP bake donijelo odluku o sponzorisanju nekog kluba,niko se nije sjetio poć u Budimpeštu u njihovu upravu,u zadnji čas je otišao Djuro Marić,i sklopio sponzorski ugovor,koji je doduše Jadranu propao kada je počela kriza,ali ima takvih firmi,kojie imaju u opisu društveno odgovornog poslovanja stavku-sport,samo treba zasukat rukave..i borit see za klub-Ako se sve poklopi,jedan veliki sponzor trebao bi doći za mjesec,ali kriza je,zato se ništa ne zna.
    Kataru,na primjer,opština nije ni eura uplatila godinu,niti će,tako da se ta priča završava na hobi klubu.
    Primorac je broj jedan,i samo bez apatije!!!
    Last edited by minjo; 29-01-11 at 16:02.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Znam...ali zasto potezati pricu o tome usred teme vezane za propast Primorca?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mijenja li to sustinu?
    Mislis li da bi se neko obrnuo da se npr. umjesto milion duguje 700k?

Naravno da ne bi, onda bi bila prica da smo mogli i sa jeftinijom ekipom...i sve tako dok god smo konkurentni novom i budvi.
    sad pricas ko da je 300k nista.....nije to malo nikome a kamoli nama......

a kako smo sad konkurentni?ekipa u rasulu svi nezadovoljni slabo se trenira pola strajkuje ispali iz evrope....

al nije mi jasno kako je mandic nagovorio igrace da ostanu kad je u tom trenutku dugovao 6 plata.....i to sa istim ugovorima.....a znao je da nema para.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Ako je zaista adam rekao to sto je napisao kolega na prethodnom postu, skidam kapu
    a vajnim zvjezdama.. a eto to cisto da se vidi kakvi su to.

Vidim ima i udbaskih postova

Po mojim procjenama ta cetiri sponzorstva bi trebalo da iznose oko 500 k... Dje su pare?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj dizat cattaru tlak Nijesu tolike pare,već dest puta manje,to su ti sponzori od qrca

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nemoj dizat cattaru tlak Nijesu tolike pare,već dest puta manje,to su ti sponzori od qrca
    Napokon od tebe konkretan odgovor na provokacije iz novog.
    Jos mu napisi koliko DRZAVNIH para ide ''mladom'' timu iz novoga i nece se provaljivat vise.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    sad pricas ko da je 300k nista.....nije to malo nikome a kamoli nama......

a kako smo sad konkurentni?ekipa u rasulu svi nezadovoljni slabo se trenira pola strajkuje ispali iz evrope....

al nije mi jasno kako je mandic nagovorio igrace da ostanu kad je u tom trenutku dugovao 6 plata.....i to sa istim ugovorima.....a znao je da nema para.....

Ovako kao ti razmislja skoro pola Kotora, pa da ti objasnim jer znam da nisi provokator:

Pitao sam te da li je sustina drugacija? Nisam rekao da je 300k mala para, naravno da nije!
    I kako nismo konkurentni covjece, sa 5 treninga u mjesec dana mi prvo 2x odvalimo jadrana, a sad umalo da uzmemo Kup budvi, koja ima pola CG reprezentacije i redovna primanja.

Nije ni meni jasno kako ih je nagovorio da ostanu, ali to mu je + i to je ono sto cijenim kod njega i njegove Uprave...
    I ugovori su mnogo manji nego lani.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Napokon od tebe konkretan odgovor na provokacije iz novog.
    Jos mu napisi koliko DRZAVNIH para ide ''mladom'' timu iz novoga i nece se provaljivat vise.
    Niko nije provokator......
    Kad se vidim sa Drobnjakom pitaću ga za uplate za 2010 za sva tri kluba

big giant head Guest

Nije ni meni jasno kako ih je nagovorio da ostanu, ali to mu je + i to je ono sto cijenim kod njega i njegove Uprave...
    plus mu je sto je obecao ljudima pare koje nema, takoreci prevario ih? mislim da ljudi ponekad zaboravljaju da su igraci primorca ti koji ovdje objektivno najvise pate.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovako kao ti razmislja skoro pola Kotora, pa da ti objasnim jer znam da nisi provokator:

Pitao sam te da li je sustina drugacija? Nisam rekao da je 300k mala para, naravno da nije!
    I kako nismo konkurentni covjece, sa 5 treninga u mjesec dana mi prvo 2x odvalimo jadrana, a sad umalo da uzmemo Kup budvi, koja ima pola CG reprezentacije i redovna primanja.

I ugovori su mnogo manji nego lani.
    nismo uzeli kup.....ispali iz evrope...kako smo konkurentni?

nagovorio ih da ostanu a nema para i oni ne igraju ne treniraju........nikakva korist......meni je to minus ne plus.....a dugovi se nagomilavaju.....

sto ce bit ako se ne nadju pare do kraja sezone?opet ce igrati mladji......

Page 334 of 942 FirstFirst ... 234284324330331332333334335336337338344384434834 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)