mene je drug uzima protein,zajedno smo trenirali ja ga nisam uzima i on je za mjesec dana dobio 2 kila,dok sam ja sa malo jacom ishranom za mjesec dobio 3kila..
zavisi od ishrane ako slabo jedes neces nista dobiti ako jedes planirano sigrno hoces koliko to ti niko nece reci,ja sam se popravio sa 88 na 93 kg za 20 dana ali ja treniram oko 5 godina...ultimate 907g je 32,50 centi,2,3 kg je 50 evra jedan dozer ima 30g u dozeru 25g proteina
mene je drug uzima protein,zajedno smo trenirali ja ga nisam uzima i on je za mjesec dana dobio 2 kila,dok sam ja sa malo jacom ishranom za mjesec dobio 3kila..
keako e ?
Ne bi se ja sa tim zaebava.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ameri su ti najbrojniji
vjerovatno su bila slicna pitanja i prije ali ne mogu da citam 80 strana unazad pa ako nije problem da mi neko odgovori ..
visok sam 183 i do prije par mjeseci sam imao 98 kila,sad sam na 88 .. dosta sam smrsao,idem u teretanu treniram itd .. e sad sam htio da vas pitam za trbusne . ostalo mi je dosta nezategnute koze na stomaku,i svaki dan radim oko 1000 trbusnjaka,isto tako sam izbacio gotovo sve slatkise,sokove,picu,hamburgere itd .. htio sam da pitam ima li jos sta sto bih mogao da radim,i za koliko otprilike da ocekujem rezultate?
cucnjeve sve varijante , ...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Keto i omega 3, mega doze.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
5 litara mlijeka, sta lupas oktagone, pojma nemas ;p
i to punomasno, sa proteinom u shejk, jer je opste poznato pozitivan uticaj masnoce na organizam i laktoze za apsorbciju proteina
+ banana + med + 3 ziva jaja + plazma
Garant 8kg za mjesec dana.
majka, masa je majka !!!!!!!!!!! znaci , brate , ristekpa , nema sto !
Taj rad, i hiljade trbusnjaka.
i hiljade skleeeekova!!!!!!!!!
zahvaljujem na savjetima![]()
1000 trbushnjaka?
nadam se da nije bukvalno
tvoj problem nisu nemanje trbusnih mishica nego salo na stomaku.
rijeshenje: aeoribni trening (trchanje,voznja bicikla,brzo hodanje,plivanje...) + adekvatna ishrana.
za koliko ces doci do vidljivih trbusnjaka sve zavisi od tebe
vec je bila ova tema 2-3 stranice iza al ajd.
edit.
procitaj ovo, koristice ti
http://www.building-body.com/Mrsavlj...azi-1-dio.html
http://www.building-body.com/mravlje...zi-2.-dio.html
Last edited by djuzonja; 29-01-11 at 21:42.
zasto se nadas ljudi u formi rade 1000 trbusnjaka u seriji a ne dnevno..![]()
She is only here to annoy herself!
Naidjoh slucajno na ovo, e sto se cinjelo :monkey:
http://213.149.105.20/showthread.php?t=14178
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks